هیچ کاری نمی خواد بکنه از کارنامش پرینت بگیره البته نگیره هم اونجا باجه باز می کنن با کارت ملی می دن بره دانشگاه با مدارکش برای ثبت نام اینها الان سرشون شلوغه تلفن جواب نمی دن اگر اسمش تو قبولیا هست معطلی نداره بره برای ثبت نام
هیچ کاری نمی خواد بکنه از کارنامش پرینت بگیره البته نگیره هم اونجا باجه باز می کنن با کارت ملی می دن بره دانشگاه با مدارکش برای ثبت نام اینها الان سرشون شلوغه تلفن جواب نمی دن اگر اسمش تو قبولیا هست معطلی نداره بره برای ثبت نام
نه والله پدرمونو در آوردن از هر چی 10 تا کپی گرفتن
آخه الانم که خودم نگاه کردم اصلا دماوند عمران نداره!!!
اصلا کد 6739 وجود نداره!
Last edited by darklord_8; 12-09-2009 at 18:46.
کپی گرفتن؟
یعنی براتون کپی گرفتن خودشون؟چه خوب
احتمالا این رشته ساله اوله که اومده تو این دانشگاه و تو دفترچه اضافه نشده بوده.دوستتون باید بره دانشگاه و از خود دانشگاه جویا بشه.
گذاشتی سر کار ماروها....... بایدم کپی بگیرن با اینهمه پولی که می گیرن. خارج از شوخی از همه مدارک 3تا کپی می خواستن.
دوست عزیز شما کار نداشته باش با کد و دفترچه وقتی زده قبول قبوله دیگه
والا ما امروز رفتیم علوم تحقیقات ثبت نام دیدیم 130 نفر قبل ما اومدن ثبت نام ولی چون سیستم اینترنتشون خراب بود
هیچ کس نتونست ثبت نام کنه
گفتن فردا صبح زنگ بزنین آگه سیستم درست شدش بیاین
هرکس خواست بره ثبت نام (هر واحدی)یه زنگ بزنه بهدش بره که اینجوری نشه
آقا این تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد کی اعلام می شه؟
با سلام خدمت دوستان
از دانشگاه اراد رشته امور بانک قبولشدم حالا میخوا مرخصی بگیرم (بعد از شهریورم مشمول میشم)حالا برای ثبتنام و مرخصی چه مدارکی لازمه کی باید برای مرخصی اقدام کنم
سلام کسی یادش هست پارسال تکمیل ظرفیت ازاد کی بود؟!
البته رسمی نیست ولی یک تاریخی باید میرفتیم خوده دانشگاه برای تکمیل ظرفیت ....... کی بود؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)