سلام دوستان...
از كجا بايد بازي هاي آيفون رو دانلود كنم؟ چجوري بريزم رو گوشي؟
با تشكر![]()
سلام دوستان...
از كجا بايد بازي هاي آيفون رو دانلود كنم؟ چجوري بريزم رو گوشي؟
با تشكر![]()
سلام.
دوستانی که 3gs دارند.من چند روزه که رفتم به 4.1 و از وقتی که رفتم رو این فریمور مسیج گوشیم دیگه delivery نمیده.همه نسخه های delivery رو هم امتحان کردم البته ناگفته نمونه بعضی وقتا هم عشقی یه delivery میده.
می خواستم بدونم دوستان دیگه چنین مشکلی ندارند؟مشکل از گوشیه منه؟یا کلا رو فریمور 4.1 اینجوریه؟
از سورس زیر ورژن جدید سازگار با 4.1 بگیرید
iphonedelivery.advinux.com/vroom
دوستان کسی برنامه bite sms نصب کرده که رو 4.1 خوب جواب بده؟من همه ورژن هارو امتحان کردم،البته مشکلی نداره میتونم راحت باهاش کار کنم فقط زمانی که رو خود برنامه bite sms تب میکنم میپره بیرون.دوستان نظری ندارند؟مشکلی از کجاست؟
این ورژن جدید دلیوری
و از این سورس هم bite sms beta 5 رو بگیرید سازگار با 4.1 البته کرک نشده ولی فعلا کار میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Cydia.myrepospace.com/iphoneMaa
سلام دوستان قسمت mail گوشيم وقتي mail مياد بغلش عدد قرمز مي زنه ولي وقتي داخل mail ميرم صفحه سياه مي شه وهيچي نشون نميده كسي مي دونه مشكل از چيه با تشكر.
سلام
دوستان گل ما که دیوونه شدیم کمک نیاز دارم
من 3gs old bootrom دارم نمیدونم لاکه یا آنلاک یعنی قبلا به 3.0.1 ریستور کردم اکتیو شد فکر کنم اما الان یه ماه پیش به 4.0.1 ریستور کردم و emergency شد و تا الانم هرکاری کردم در نیومد از emergency call
پارت نامبر هم : MC134J/A
با سیم کارت universal هم امتحان کردم نشد و این ارور داد (اسکرین شات از ارور گزاشتم)
حالا بگین راهی هست که درستش کنم؟ یا اگه به 4.1 ریستور کنم ok میشه یا معلوم نیست؟ حالا ریستور کنم آنلاک و جیل میشه؟
دیگه کامل پوکیدم 2ماهه حدودا که اینجوریه کمک کنید لطفا...
از ویPان و هیلترشکن هم اتفاده کردم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اشتباه شد اون پست اسکرین شات نخورد تو این پست زدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک عکس
![]()
این برنامه که میزارم مخصوص مک هست و تنها راه حل شما فکر میکنم اینه که با این برنامه کاستوم درست کنی و بعد ریستور کنی به 4.1 بدون آپدیت بیس باندت بعد جیلیبریک کنی و بعد آنلاک فقز حواست باشه هیچوقت مستقیم به 4.1 اصلی ریستور نکن که گیر میکنه دیگه آنلاک نمیشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نتونستی با برنامه کار کنی بگو توضیح میدم
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
دوست من میشه یه اسکرین شاتی چیزی یا یه توضیح بهتر بدی چون چنین مشکلی تا حالا نشنیدم
[QUOTE=yas_6969;5543398]این برنامه که میزارم مخصوص مک هست و تنها راه حل شما فکر میکنم اینه که با این برنامه کاستوم درست کنی و بعد ریستور کنی به 4.1 بدون آپدیت بیس باندت بعد جیلیبریک کنی و بعد آنلاک فقز حواست باشه هیچوقت مستقیم به 4.1 اصلی ریستور نکن که گیر میکنه دیگه آنلاک نمیشه.
آخه من مک ندارم داداش اما یتمل بخرم اما 100% درست می اگه به 4.1 ریستور کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)