مشکلی نداره................![]()
مشکلی نداره................![]()
یه خبر از جی اس ام
گروه خبری GSM :به گفته چندی از متخصصان و تعمیرکاران موبایل گوشی 5530 نوکیا مشکلی در PF آنتن خود دارد که به خاطر این مشکل بعد از مدتی این گوشی دچار ضعف در آنتن دهی میشود.
علائم این مشکل اینست که وقتی با گوشی تماس گرفته میشود صفحه گوشی خاموش شده و گوشی ریست میشود. تعمیر این گوشی هزینه ای 20 تا 30 هزار توانی در بر دارد.![]()
به نظرتون معتبره ؟
کسی تا حالا این مشکلو داشته ؟
والا من که تا به حال از کسی همچین چیزی نشنیدم![]()
منم نديدم تا حالا همچين مشكلي!![]()
سلام
دوستان من يك مشكلي در قسمت Note دارم؛
وقتي يك متن طولاني رو در Note تايپ ميكنيم يا دريافت ميكنيم خوندنش خيلي سخت ميشه چون وقتي بخوايم صفحه رو با اسكرول بار پايين بياريم، بجاي اينكه بره صفحه بعدي، چند صفحه رو با هم رد ميكنه .
كسي راه حلي براي اين مشكل نداره ؟
اگه مثل همين اسكرول بار ويندوز، پايينش فلش داشت كه كم كم صفحه رو پايين ميبرد خيلي خوب بود .
متشكرم
سلام
منم این مشکلو با ساعتش دارم ولی با کالینگش نه
وقتی کسی بهت زنگ میزنه و گئشیت قفله وقتی قفلشو باز میکنی به صئرت خودکار خودش سایلنت میشه بعدشم میتونی answer رو بزنی ولی وقت ساعتش زنگ میزنه قفلشم که بلز میکنی اصلا گزینه snoozeکار نمیکنه اگه راه حلی برا ساعتش پیدا کردین به منم بگین![]()
سلام دوستان
یه سوالی دارم که شاید برای خیلیا ساده به نظر بیاد اما خیلیا هم فقط اسمشو شنیدن و هیچی ازش نمیدونن
دوستان فریمویر چیه؟ به چه درد میخوره؟اگه بالا باشه فایدش چیه اگه پایین باشه چی؟
کلا هر کی هر چی میدئنه لطف کنه بگه تا دیگرانم بتونن استفاده کنن![]()
ساده ترین حالتش اینکه بهت بگم شماره اپدیته گوشیته که باید به روز باشه تا مشکلاته احتمالش رفع شده باشه
هر چی بالاتر باشه جدیدتره
نوکیا 5530 جی پی اس نداره درسته؟
نقشه های ovi map (همون نفشه های راههای ایران،شهر های کرمانشاه، مشهد و ..) روی گوشی ریختم. برنامه اووی مپ رو اجرا کردم. my position رو زدم.... موقعیتم رو نشون داد (البته با اختلاف حدود1 کیلومتر.. اما فورا نشون داد. حتی زیر سقف هم بود).
تازه گوشی در حالت آفلاین بود. سیم کارت روش نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)