تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 233 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 2327

نام تاپيک: معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

تو این چند روز که استفاده کردم واقعا گوشی خوبیه مخصوصا صفحه نمایش و پخش کننده ویدئو که بسیار خوبه ولی دو تا ایراد میتونم بهش وارد کنم اولا من اینو با N82 خدابیامرزم مقایسه اش میکنم دوربینش بد نیست ولی به پای 82 نمیرسه ان 82 فلشش زنون بود و جزئیات عکسش فوق العاده بود و ایراد دوم اینکه گیرنده جی پی اس به نظرم ضعیفتر از 82 هست من خداییش ان 82 رو روی تراس حیاط و پشت شیشه ماشین و خیلی جاها بدون هیچ مشکلی میگرفتم همیشه حداقل 3 تا ماهواره میگرفت انصافا گیرنده ان 82 فوق العاده بود فقط کافی بود ذره ای آسمون بهش نشون بدی تا ماهواره پیدا کنه
    ولی خوب جت هم نسبت به قیمتش خیلی خوبه مخصوصا حالا که قیمتش 260 تومان هست من 300 خریدم فرداش شد 260
    صفحه اش رو هر کی میبینه تو کف میمونه ضمن اینکه کلاسش هم خیلی بالاتر هست دیروز ان 82 یکی از دوستام رو گرفته بودم حس میکردم دارم به تلوزیون سیاه و سفید نگاه میکنم باتریش هم خوبه من صبح تا شب چون اولم هست باهاش ور میرم 1.5 روز نگه میداره صفحه لمسیش علی رغم اینکه مقاومتی هست واقعا خوبه خلاصه من خیلی راضیم فقط ای کاش دوربینش مثل 82 بود جی پی اس هم حل شدنی هست

2. 9 کاربر از mehryazdan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال RaS0oL.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ندامتگاه دختر بازان فروم های تخصصی

پيش فرض

منم دیگه جی پی اسشو راه انداختم.......با کمک ab جان دوست گل من.......ولی هر بار می خوام نقشه عوض کنم اون یکی نیس مال شمام همین شکلیه؟؟؟؟؟

---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------

اون بالا باید چراغ آبی باشه تا پیدا کنه؟؟؟؟؟؟؟؟کرد چه رنگی می شه؟؟؟؟؟؟موقعیتمو نشون می ده؟؟؟؟؟دقیق؟؟؟ممنون..........

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

منم دیگه جی پی اسشو راه انداختم.......با کمک ab جان دوست گل من.......ولی هر بار می خوام نقشه عوض کنم اون یکی نیس مال شمام همین شکلیه؟؟؟؟؟

---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------

اون بالا باید چراغ آبی باشه تا پیدا کنه؟؟؟؟؟؟؟؟کرد چه رنگی می شه؟؟؟؟؟؟موقعیتمو نشون می ده؟؟؟؟؟دقیق؟؟؟ممنون..........
    یعنی چی اون نیست
    لود مپ میزنی آدرس نقشه جدیدو میدی دیگه ... خواستی عوض کنی همین کارو میکنی (بقیه هم سر جاشه)
    اول چراغ قرمزه ... دکمه استارت رو میزنی آبی میشه ... پیدات کرد یه آلارم میده چراغ سبز میشه
    دقیقش به چند چیز بستگی داره.. اول اینکه چند تا ماهواره رو بزنه دوم اینکه نقشه مربوطه درست کالیبره شده باشه.
    خواهش

5. 2 کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تو این چند روز که استفاده کردم واقعا گوشی خوبیه مخصوصا صفحه نمایش و پخش کننده ویدئو که بسیار خوبه ولی دو تا ایراد میتونم بهش وارد کنم اولا من اینو با N82 خدابیامرزم مقایسه اش میکنم دوربینش بد نیست ولی به پای 82 نمیرسه ان 82 فلشش زنون بود و جزئیات عکسش فوق العاده بود و ایراد دوم اینکه گیرنده جی پی اس به نظرم ضعیفتر از 82 هست من خداییش ان 82 رو روی تراس حیاط و پشت شیشه ماشین و خیلی جاها بدون هیچ مشکلی میگرفتم همیشه حداقل 3 تا ماهواره میگرفت انصافا گیرنده ان 82 فوق العاده بود فقط کافی بود ذره ای آسمون بهش نشون بدی تا ماهواره پیدا کنه
    ولی خوب جت هم نسبت به قیمتش خیلی خوبه مخصوصا حالا که قیمتش 260 تومان هست من 300 خریدم فرداش شد 260
    صفحه اش رو هر کی میبینه تو کف میمونه ضمن اینکه کلاسش هم خیلی بالاتر هست دیروز ان 82 یکی از دوستام رو گرفته بودم حس میکردم دارم به تلوزیون سیاه و سفید نگاه میکنم باتریش هم خوبه من صبح تا شب چون اولم هست باهاش ور میرم 1.5 روز نگه میداره صفحه لمسیش علی رغم اینکه مقاومتی هست واقعا خوبه خلاصه من خیلی راضیم فقط ای کاش دوربینش مثل 82 بود جی پی اس هم حل شدنی هست
    با احترام و عرض تبریک
    در مورد یه نکته باید عرض کنم با شما موافق نیستم اونم جی پی اس گوشیه من خودم تو محل کار با یه n82 و n86 تست کردم جت من خیلی سریعتر ماهواره رو زد.....
    یه نکته منفی در مورد نوکیا اینه که برای gps خیلی باتری خوری گوشی زیاده ( یعنی طوری تنظیم شده که زور بزنه ماهواره رو پیدا کنه برای همین خیلی باحال باتری خالی میکنه این تجریه خودم و دوستامه و خود دوستم که n82 داره به این امر معترفه)

ولی تو یه زمینه با شما موافقم :
    این گوشی و صفحه amoled آدم رو بد عادت میکنه مگه میشه رفت سراغ گوشی دیگه یعنی همونطور که گفتین با دیدن گوشی های دیگه آدم کاملا دیپرس میشه
    Last edited by Mig33; 03-07-2010 at 17:17.

7. 2 کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت

پيش فرض

یعنی چی اون نیست
    لود مپ میزنی آدرس نقشه جدیدو میدی دیگه ... خواستی عوض کنی همین کارو میکنی (بقیه هم سر جاشه)
    اول چراغ قرمزه ... دکمه استارت رو میزنی آبی میشه ... پیدات کرد یه آلارم میده چراغ سبز میشه
    دقیقش به چند چیز بستگی داره.. اول اینکه چند تا ماهواره رو بزنه دوم اینکه نقشه مربوطه درست کالیبره شده باشه.
    خواهش
    پیدام کرد اخطار می ده؟؟؟؟؟؟؟بعد منو پیدا کرد میاره همونجا که هستم؟؟؟؟؟؟زوم نمی شه کرد؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پیدام کرد اخطار می ده؟؟؟؟؟؟؟بعد منو پیدا کرد میاره همونجا که هستم؟؟؟؟؟؟زوم نمی شه کرد؟؟؟؟؟؟؟
    پیدات کرد یه آلارم میده و چراغ سبز میشه ولی باید برای اینکه موقعیتتو ببینی کلید 5 رو برنی
    زوم دستی نداره در حقیقت باید ببینی نقشه هات تو چند درجه زوم تهیه شده ( اگه اطلس باشه روم داره) و اون درجه از زوم رو که نیاز داری بوسیله لود اطلس فراخوانی کنی .... تو خالت مپ این قضیه صادق نیست

10. این کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان کسی برنامه طراز که با شتاب سنج کار میکنه رو برای جت نداره
    همون که سبز رنگه و توش حباب هوا داره ....

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان کسی برنامه طراز که با شتاب سنج کار میکنه رو برای جت نداره
    همون که سبز رنگه و توش حباب هوا داره ....
    هرچی سرچ زدم فقط برا سیمبیان دیدم..........

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرده شور پارس ماکروتل رو ببرند که هنوز فریم ور جدیدرو نیاورده بچه ها کسی نتونست بازی لمسی یا شتاب سنجی با اندازه کیفیت جت پیدا کنه خسته شدیم از بی برنامه گی و بی بازی سر کردن این کاری که قرار بود رو جت بکنن و آندورید رو روش پورت کنن به کجا رسید

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت

پيش فرض

مرده شور پارس ماکروتل رو ببرند که هنوز فریم ور جدیدرو نیاورده بچه ها کسی نتونست بازی لمسی یا شتاب سنجی با اندازه کیفیت جت پیدا کنه خسته شدیم از بی برنامه گی و بی بازی سر کردن این کاری که قرار بود رو جت بکنن و آندورید رو روش پورت کنن به کجا رسید
    من 60 تا دارم می خواین بگین یه سایت آپلود بذارم براتون..........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •