بله دوست عزیز تمامی نوت بوک های جدید ایسر 5738 ال ی دی هستند و به این دلیل برروی نوک بوت درج شده LCD که این برچسب ها و قاب نوت بوک های قدیم است سری جدید این نوت بوک ها که داره وارد بازار میشه بر روی برچسب آنها به جای LCD درج شده LED
بله دوست عزیز تمامی نوت بوک های جدید ایسر 5738 ال ی دی هستند و به این دلیل برروی نوک بوت درج شده LCD که این برچسب ها و قاب نوت بوک های قدیم است سری جدید این نوت بوک ها که داره وارد بازار میشه بر روی برچسب آنها به جای LCD درج شده LED
اینقدر دلتون رو به این LED خوش نکنید.چیز عجیبی تو مانیتور های نوت بوکها نیست اکثرا تازه میذارن که تو مصرف صرفه جویی بشه
این اون LED ،که تو تبلیغ های سامسونگ رو بیلبوردهاست، نیست
در کل یه تکنولوژی ،اما محدودیت های مختلف اختلاف بسیاری تو نمایشگر LED نوت بوک و TV ایجاد میکنه
دیگه این LED اون LED که سروصدا کرده نیست!
سلام دوستان !!
میخواستم چند سوال کوچولو در مورد این لپتاپ بپرسم : Acer 5738 G
من نظر خیلی از صاحب نظران انجمن رودر مورد این لپتاپ که میخوام بخرم پرسیدم و خیالم از این بابت که آیا این مدل، لپتاپه خوب یا بدی هست راحته ....
1-فقط قیمت روز این لپتاپ رو میخواستم ( در تهران) ... آخه اینجا که قیمت گرفتم ،یارو گفت 775 تومن بهت میدم .... ولی تو لیست آقای pami_wega قیمتش 830 تومنه .... !!!
2-عمر این لپتاپ به طور معمول چقدر هست؟ اگه ازش به طور معمولی نگه داری بشه ... احیانا کیفیت ساختش که پایین نیست و برگشتی نداشته نه ؟
3-واقعا با این قیمت این بهترین گزینه اس ؟ ( اگه کاربردمون کارهای گرافیکی وبازی باشه + حمل و نقل با کوله پشتی)
4-احیانا کانفیگ های مختلفی نداره ؟ ( دقیقا اونی که سازگار میفروشه همونه که توسایتش زده ؟ )
5- این لپتاپ با این همه مزایا ، پس چه معایبی داره؟![]()
6- سواله آخر ، من عجله ای در خرید ندارم ، اگه احیانا تا 2 ماه دیگه قیمت ها افت یا مدلی بهتر از این قراره بیاد یا اینکه ممکنه وضعیت بد تر شه بگید که من تکلیفمو بدونم که صبر کنم یا سریعا بخرم تا از دست ندادمش !!!!
ببخشید سوالام اگه زیاد شد .... اولین تجربه ی لپتاپ دار شدنم هست ، براهمین کمی حساسم [IMG] [/IMG]( خیلی کم
)
پیشاپیش ممنون
(اگه حالو حوصله جواب دادنم نداشتید من اصلا ناراحت نمیشم ، خودمو آماده کردم براش)
یعنی به همین راحتی کامپیوتر نابود شد؟
دوست عزیز مدلهای جدبد led نیستند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by samuraii40; 10-11-2009 at 23:40.
سلام مغز جان
1-قیمت مدل که گرافیک ATI HD 4000sries داره و همچنین فول آپشن، الان توی بازار تهران 820 قیمت داره با گارانتی سازگار .. مدل هم داره که گرافیک Nvidia G105M روشه که اررزونتره ، حتما ATI داره رو بخرید
شاید اون بدون گارانتی میداده و یا با گارانتی بدون سازگار ... شما اگر تهرانید حتما برید پارسیان بهتر قیمت گیر میارید ... توی پاییتخت سر وبرند !
2- برگشتی نداره و کیفیت خوبی ساختنش ... هر چند جنس یدنه ومزخرفه و کلا تاپچ پد گندی هم داره ! دکمه های کیبورد و همچنین دکمه های روی لپ تاپ انگار دکمه ماشین اسباب بازی هستند . از لحاظ عمر باتری و قطعات و مونتاژ در سطح خوبی هست
کلا لپ تاپ اسر عمرش نهایت 3 ساله !
3- توی این قیمت تاپ ترین هست و بالاترین کانفیگ رو داره !
4- فقط Z و ZG و G و مدلهای جدید و قدیم که گرافیکشون با هم فرق داره و ذکر شد
5- همه لپ تاپ های عین دارند ... بدترین عیوب ایسر :
* کیفیت نیمه متوسط کیبورد ، بدنه ، دکمه ها و ...
* زاویه دید افتضاح LCD و داشتن رنگ های نه چندان شفاف (مشخصه که clear panel نیست وکنتراست پایینی داره) ... یه فیلم باهاش ببینی حالت بد میشه !
* تاچ پد افتضاح
* مقاومت خوبی نداره ، ضربه بخوره سنگین باید بندازیش دور
* کیفیت صداش مزخرفه و فقط اسپیکر معمولی داره و هیچ بعدی نداره
دیگه مورد بدی من ازش ندیدم فعلا ... بهتره تاپیک را مطالعه کنی
6- کلا همیشه صبر کنی بهتره ... اگر صبر کنی و یک IBM سری Y550 بخری خیلی بهتره ! الان هم بتونی 1.150.000 بدی اون رو بخری عالیه !
ولی اینجا کجاست ؟ ایران ! یه وقت دیدی جنبش ســ ... ولش کن راپورت میدن
خواهش میکنم ... من عاشق سوالات زیادم به شرط تکراری نبودن![]()
نمیدونم چه جوری تشکر کنم ....
آخه یک دکمه ی خشک و خالیه تشکر احساس میکنم کمه ...
( کلا نه تنها شما، خیلی از دوستان دیگه تو انجمن هستن که واقعا نمیدونم چه جوری ازشون تشکر کنم)
بقیه دوستان در مورد این قسمت نظری ندارن ؟ :
آخه کمی تصمیمم با خوندن این معایب سست شد* کیفیت نیمه متوسط کیبورد ، بدنه ، دکمه ها و ...
* زاویه دید افتضاح LCD و داشتن رنگ های نه چندان شفاف (مشخصه که clear panel نیست وکنتراست پایینی داره) ... یه فیلم باهاش ببینی حالت بد میشه !
* تاچ پد افتضاح
* جنس یدنه ومزخرفه و کلا تاپچ پد گندی هم داره ! دکمه های کیبورد و همچنین دکمه های روی لپ تاپ انگار دکمه ماشین اسباب بازی هستند .
مواردی که ذکر شده خیلی مهم اند چون با دکمه ها ، تاچ پد ، صدا و مخصوصا کیفیت تصویر LCD همیشه سروکار داریم .... و همینطور که جنس بدنه مقاوم نیست ضعف کمی نیست ... یه وقت خدایی نکرده زبونم لال اگه لپتاپ از دستم بیوفته ینی 800 تومن پر![]()
خوب ببین اون دل ووسترو 1015 که معرفی کرده بودم ، همه چیزش فوق العاده است بجز کارت گرافیک و نیز خروجی HDMI
ولی کیفیت LCD اش فوق العاده بود ... LED با زاویه دید گسترده ... طیف رنگ ها عالی
دقیقا مشابه همون LCD هایی که روی سری استادیو نصب شده بود
با احترام به نظر قبلي بايد بگم در كنار معايب حسن هايي هم داره كه نمي شه از اون گذشت ... كه البته در پست هاي قبلي ذكر شده .
در مورد كيبورد و تاچ پد و زاويه ال سي دي هر كسي نظري داره ... من خودم با ورد و اكسل زياد كار مي كنم و راه حل اون هم يه كيبورد و موس هست كه اگه مي خواي پورت ها هم اشغال نشه بي سيم ش رو مي شه گرفت ... واسه كار عادي هم كه كيبورد جواب مي ده .
درباره ميزان مصرف باتري هم بستگي داره به نوع استفاده كه تا 200 دقيقه هم جواب مي ده
...
من پيشنهادم به شما و خيلي از دوستان ديگه اينه كه مستقيما به مراكز خريد مراجعه كنن و لپ تاپ را تست كنن ... كم كم تو ايران داره جا مي افته كه كالاهايي مثل موبايل و لپتاپ و ... رو براي تست در اختيار مشتري قرار مي دن
خب بیایید یه نگاهی بندازیم ببینیم چه جوری میشه معایبش رو برطرف کرد: ( البته با توجه به استفاده ی شخصی خودم میگم)
* کیفیت نیمه متوسط کیبورد ، بدنه ، دکمه ها و ..
اینو میشه براش یه کیبرد بی سیم خرید ...
خب من وقتی تو خونه هستم مسلما اونو به یه LCD 22 اینچ وصل میکنم ... ( ولی خب سخته)
راستی با HDMI میشه لپتاپو به TV وصل کرد ؟ ینی میشه باش فیلم دید یا بازی کرد (تو TV) ?
* تاچ پد افتضاح
اینو نمیدونم![]()
احتیاط میکنم ...
همم یه هد ست خیلی خوب میخرم....
این هم ایده ی خوبیه .... سعی میکنم در اولین فرصت اینو تست کنم ...من پيشنهادم به شما و خيلي از دوستان ديگه اينه كه مستقيما به مراكز خريد مراجعه كنن و لپ تاپ را تست كنن
فعلا که این تاپیک رو تا صفحه ی 125 چک کردم (نه کامل ) خیلی ها از 5738 و مخصوصا شرکت سازگار نالیده بودن ... مثه اینکه سری قدیمی بهتر بوده .... سازگار قطعاتو عوش میکنه .... گند زد سازگار با این کاراش.... فلان قطعه تقلبیه ... فقط آقا حمید خیلی تعریف میکردن ........ کمکم داره نظرم عوض میشه ... که یه لپتاپ مطمئن تر ولی با کانفیگ ضعیف تر از نظر گرافیکی بر دارم و بازی باهاش رو بیخیال شم ... !!!
از 125 به بعد بحث سری جدید وسط کشیده میشه ک ببینم اونجا بچه ها چی میگن ( این تاپیک بررسی کردنم مثه این فیلم هندیا میمونه هی کشش میدن .... بابا داستانو تموم کنید دیگه)
Last edited by brain; 11-11-2009 at 11:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)