تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 773 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201251651 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

اگه میشه تکلیف مردم رو با صدای c6900وc6200روشن کنید
    دوستان كلا مدل هايي كه خيلي اسليم ميشه صداهاشون كمي ضعيف تر ميشه منتها نه اونقدر ها افتضاح كه بخواي ولوم رو ببندي وسيستم صوتي وصل كني
    اين قضيه در مورد بيشتر برندها و ال اي دي هاي فوق باريك صدق ميكنه منتها كارهايي هم كردند براي جلوگيري از اين قضيه در همين مدل c6800 كه همون c6900 باشه سيستم صدايي خاصي بكار رفته من جايي ديده بودم اگه لينك پيدا كردم حتما ميگزارم براتون
    از يك ووفر خاصي كه طراحي شده استفاد ه كردن Dolby Digital Plus / Dolby Pulse
    Last edited by t_tanhayam; 02-09-2010 at 23:53.

2. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pgu83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

.
    .
    اره راهشو پیدا کردم . با لینک از فردا یه تونل زیر زمینی میکنیم و نصفه شب از فروشگاه سونی نزدیکای خونمون در میایم . یه 60 اینچه 3d سونی در نظر گرفتیم . فرناندو سوکره هم قول داده بیاد کمکمون کنه
    .
    .
    بدون شوخی ... یعنی واقعا با 1200000 تومن نمیشه یه lcd یا led 40 اینچ تهیه کرد ؟ ! لطفا از سامسونگ یا lg معرفی کنید .... سونی گمونم گرونه

ماهون دنبالته
    led که اصلا گیرت نمیاد.اگه یکم بودجتو زیاد کنی:
    ال جی:42lcd660
    سامسونگ:40c550
    اگه هم نمیتونی 37 ال جی بالایی خوبه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    الان دیگه تهران

پيش فرض

اگه بدون گارانتي ميگيري c8‎000‎ ‎46سامسونگ بگير كه واقعا رو دست نداره؛قيمت بدون گارانتيش الان حدوده 2600هست.
    نه من متاسفانه نمیتونم از ب ا ن ه بخرم مجبورم با گارانتی بگیرم
    اگه صدای c6900 اونقدر بد نیست که من برم با خیال راحت بگیرم
    اگه نه پیشنهاد دیگه ای ندارین؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

نه من متاسفانه نمیتونم از ب ا ن ه بخرم مجبورم با گارانتی بگیرم
    اگه صدای c6900 اونقدر بد نیست که من برم با خیال راحت بگیرم
    اگه نه پیشنهاد دیگه ای ندارین؟
    در مورد صدا عزيز بهترين راه تست از نزديك خودتون برين وتجربه كنيد و تصميمتون رو بگيرين

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

در مورد صدا عزيز بهترين راه تست از نزديك خودتون برين وتجربه كنيد و تصميمتون رو بگيرين
    t_tanhayamعزیز تو شهرستان ما اکثر فروشنده ها tvهاشون تو کارتنه،اونهایی رو هم که بیرون گذاشتند مدل های قدیمی هست،پس اگه میشه در مورد صدا یکم راهنمایی کنید
    46c6900یا46ex700مسئله این است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان عزیز من میخواهم بین دو مدل sony 40nx700 و lg 42le8500 یکی رو بخرم بعد از خوندن ریویو های متعدد فقط و فقط گیج تر شدم چون نمیدونم آیا ال جی با قیمت گرون 2700 ارزششو داره یا نه؟سایت cnet با وجود ایرادهایی مانندغیر یکنواخت بودن نوردهی ازش گرفته اونو جزو 5 تلویزیون برتر دنیا قرار داده ! و به سونی از نظر کارایی ایرادهای زیادی گرفته و اونو یک تلویزیون متوسط با امکانات زیاد دونسته اما بعضی از سایتهای دیگه درست بر عکس عمل کردن و به سونی امتیازهای خیلی بالاتری دادن!! من این وسط گیر کردم . من اهل گیم نیستم...برای من از همه بیشتر کیفیت تصاویر sd مهمه بعد hd و البته کیفیت کلی تلویزیون که تاثیر روی همه چیز داره . درسته که روی کاغذ ال جی برندس اما باز هم نه میتونم این رو ملاک قرار بدم نه ریویو های ضد و نقیص سایتها رو ... خواهش میکنم بدون تعصب روی مارک خاصی کمکم کنید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

t_tanhayamعزیز تو شهرستان ما اکثر فروشنده ها tvهاشون تو کارتنه،اونهایی رو هم که بیرون گذاشتند مدل های قدیمی هست،پس اگه میشه در مورد صدا یکم راهنمایی کنید
    46c6900یا46ex700مسئله این است
    خواهش ميكنم توي صدا من به نظرم مياد سوني بهتر كار ميكنه كلا
    ولي توي انتخاب دو مدل نميدونم vs پيش مياد

9. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pgu83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان عزیز من میخواهم بین دو مدل sony 40nx700 و lg 42le8500 یکی رو بخرم بعد از خوندن ریویو های متعدد فقط و فقط گیج تر شدم چون نمیدونم آیا ال جی با قیمت گرون 2700 ارزششو داره یا نه؟سایت cnet با وجود ایرادهایی مانندغیر یکنواخت بودن نوردهی ازش گرفته اونو جزو 5 تلویزیون برتر دنیا قرار داده ! و به سونی از نظر کارایی ایرادهای زیادی گرفته و اونو یک تلویزیون متوسط با امکانات زیاد دونسته اما بعضی از سایتهای دیگه درست بر عکس عمل کردن و به سونی امتیازهای خیلی بالاتری دادن!! من این وسط گیر کردم . من اهل گیم نیستم...برای من از همه بیشتر کیفیت تصاویر sd مهمه بعد hd و البته کیفیت کلی تلویزیون که تاثیر روی همه چیز داره . درسته که روی کاغذ ال جی برندس اما باز هم نه میتونم این رو ملاک قرار بدم نه ریویو های ضد و نقیص سایتها رو ... خواهش میکنم بدون تعصب روی مارک خاصی کمکم کنید ممنون میشم
    نظر شخصی من بین این دو ال جی است که در حال حاضر جزو 5 تی وی برتر دنیاست.
    ولی دوست عزیز شما نزدیک سه میلیون تومن میخوای بدی تی وی sd ببینی؟
    اگه با گیم و hd خیلی سر وکار نداری یه مدل مناسبتر بردار(از نظر قیمت)
    در نهایت انتخاب با شماست.

11. این کاربر از pgu83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

دوستان عزیز من می خوام LED مدل LG LH900 بخرم .خواستم بدونم این مدل از نظر کیفیت تصویر و امکانات ارزش 3000000 میلیون پول دادنو داره یا نه؟؟ چون تا به حال هیچ تصویری ازش ندیدم...

سپاس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نظر شخصی من بین این دو ال جی است که در حال حاضر جزو 5 تی وی برتر دنیاست.
    ولی دوست عزیز شما نزدیک سه میلیون تومن میخوای بدی تی وی sd ببینی؟
    اگه با گیم و hd خیلی سر وکار نداری یه مدل مناسبتر بردار(از نظر قیمت)
    در نهایت انتخاب با شماست.
    جناب pgu83 ممنون از این که نظر دادید
    اما آیا تو پخش تصاویر اس دی که از ر سیور یا دی وی دی میگیریم تفاوتی بین تلویزیون ها نیست یعنی مثلا ex700 با nx700 و ال جی یا بقیه ال ای دی ها فرقی نمیکنه ؟ و فقط فرق برای گیمو تصاویر اچ دی هست؟ یا چیزهایی مانند درجه سیاهی ومقدار روشنایی و طریقه متفاوت نور دهی در led ها؟ هیچکدوم تاثیری در این تصاویر ندارن؟ اگر اینطوره من دنبال مدلهای ارزونتر مثل ex700 یا... باشم . باز هم شما و دوستان لطف کنید و نظرتون رو بدید تشکر

14. این کاربر از mummy2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •