بهنام جان ممنون از عکس و خبری که گذاشتی اما این اخبار هنوز تایید نشده و احتمال داره شایعه باشه .باید تا فردا ساعت 1.30 صبر کنیم .
به نظر من جو ورزشگاه خیلی گیرا و جذاب طراحی شده نظر شما چیه ؟
بهنام جان ممنون از عکس و خبری که گذاشتی اما این اخبار هنوز تایید نشده و احتمال داره شایعه باشه .باید تا فردا ساعت 1.30 صبر کنیم .
به نظر من جو ورزشگاه خیلی گیرا و جذاب طراحی شده نظر شما چیه ؟
سلام به همه و تشکر از همه.
دوستان گلم این دو ویدئوی آخر که یکی درباره کارتهاست اون یکی توضیحات ساخت هستش رو براشون لینک می خوام.چون چند تا لینک داده شده دوستانی که دانلود کردن یه لینک می خوام که حجمش از 30-20 بالاتر نره ولی کیفیتش خوب باشه.سایتش هم مسدود نباشه پیلیز...![]()
عجب عکس زیبایی بلاخره رونالدو را هم دیدیم!!فوق العادست!!
ای کاش چندتا عکس از لیگ قهرمانان هم بدن و البته ویدیو.................یک دونه BioShock 2 را بازی میکردم بعد این Pes 2010 را میتوانستم راحت بمیرم
دوستان من اون عکس رو نمیتونم ببینیم یکی لطف میکنه یه جا دیگه آپ کنه !
بفرمایید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که دلم لک زده واسه فوتبال ! مخصوصا PES چون با 2009 اصلا حال نکردم و بدجور منتظر این 2010 هستم !
عجب عکسیه!!!!!!!!!!!!!!!!!فقط رونالدو مدل موش زیاد جالب نیست.
بهنام جان بابت عکس ممنونم
گرافیک بازی که فوق العاده شده...چهره ها هم خیلی خوب طراحی شدن
فقط می مونه مسئله لایسنس و این که ببینیم کد 70% بازی چجور از اب در اومده و نظر کارشناس ها چیه؟
راستی ساعت 1:30 شب یا 1:30 ظهر؟!
بهنام جان دستو پنجت درد نکنه.این اخر شبی خیلی حال کردم.واقعا زیباست...................
خوب در این عکس میبینیم که دوباره میشه پیراهن رو روی شورت قرار داد.که کونامی قولشو داده بود.ولی یه چیز جالب که من اصلااز ادیتورهای کونامی انتظار نداشتم اینه که درست مثل واقعیت پیراهن ها رو اوردن روی شرت یعنی اینکه بازیکنانی مثل رونالدو-راموس-لاس دیارا-هانری همیشه در بازی های واقعی به همین شکل هستند!!!!!.....
کفشها هم به درستی برای بازیکنا ادیت شدن.این دوتا کفش نایک(T90 LaserII و MV_SuperFly) هم که جدیده جدیدن.جالب اینه که هنوز در بازیها استفاده نشده و از حدود2 ماه دیگه نایک اونا رو عرضه میکنه(یعنی میشه موقعی که pes2010 به بازار میاد!!!!!)
ولی مثل اینکه کفش ریبوک در این بازی ادیت نمیشه(هانری-کاسیاس-گیگز و.....)
استادیم سانتیگو برنابئو هم همونطور که حسین گفت باحاله مخصوصا این چراغ های بالای طبقه اول.......
من که با این عکس خیلی حال کردم........
فردا ساعت 1.30 بعد از ظهر به وقت ما میشه که توی این ساعت قراره pesfan دیدگاه خودشو از پلی تستی که چتد هفته پیش از بازی داشته ارائه بده .
منم بی صبرانه منتظر چهارشنبه و اخبار نمایشگاه هستم چون اونجا جدیدترین اخبار , ,نمایش های ویدئویی و اسکرین شاتهای بازی منتشر میشه که هنوز هیچ کدوم از سایتها اطلاعات و اخباری ازش ندارن چون اونجا جدیدترین ساخت بازی ارائه میشه .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)