مگه اومده!؟ نیومده که!!
بذار مدیران بیان تاپیکش رو بزنن. من اعصاب ندارم ببینم بچه ها تایپک میزنن و بعضی پاک میکنن و خودشون میزنن!!!
صبر کنین خودشون بزنن!!![]()
مگه اومده!؟ نیومده که!!
بذار مدیران بیان تاپیکش رو بزنن. من اعصاب ندارم ببینم بچه ها تایپک میزنن و بعضی پاک میکنن و خودشون میزنن!!!
صبر کنین خودشون بزنن!!![]()
امم آره دیگه توی E3 اعلام شد که نوامبر 2010 بیاد تریلر هم داره یه چند تایی از مولتی پلیر و گیم پلی و داستان بازی
ولی انصافا گرافیک توی تریلرش خیلی خوبه یعنی من assassin's creed 2 رو با آخرین گرافیک با 8x AA بازی کردم همچین چیزی نبود
کارتم 5850 هست اما توی اون تریلره کلا همه چیز خیلی خمیری بود و دور آهسته بودن یه جورایی واقعی بود
اما میخوام اون spaniard رو بکشم رفته به ---- همه ی داستان رو گفته اونا هم حمله میکنن به villa و عموی اتزیو میمیره !!!
تریلر رسمیش نشون میده که اتزیو خیلی لاغر شده (از صورتش معلومه) و فکر کنم فهمیدم چرا اسمش brother hood هست
چون تو توضیحاتش میگه اگه توجه assassin های دیگه رو جلب نکنیم رابطمون به هم میخوره و کل ایتالیا سقوط میکنه- بازی توی ROME هست خودشم به خاطر مولتی پلیر روش کشتن ها خیلی واقعی و سریع تر شده و همون طور که گفتم شمشیر رو فرو میکنه به بدن یک گارد و از اون طرف در همان لحضه با تفنگش گارد دیگه رو میکشه
خاصیت پرت کردن تبر هم اضافه شده!! دشمنا هم خیلی پیچیده تر شدن و توپ جنگی هم اختراع شده- حتما کار داوینچی هست
به به حتما یک دمویی از داوینچی خواهد بود که داره مونالیزا رو میکشه
من توی مرحله یش DA VIN CHI گیرکردم لطفا کمک کنید
البته اين بازي شماره ي اصلي نيست. شايد تاپيك جدا گانه نياز نباشه.
میشه تریلیر هاشو اینجا بزارید؟
آقا تو یه مرحله وقتی سیب apple رو از یارو میگیری(طلاییه) و اونو میکشی و واسه مردم سخنرانی میکنی میره ویلا
اونجا ازم میخواد برم اتاقی که codex ها هستند و اون راهرو مخفیه هست
ولی هیچ راهی برای رفتن به اونجا حتی رفتن به طبقه بالاش نیست!!!!!!!
میگه:
are not avlibale
فکر کنم ارور رو غلط نوشتم به هر حال یه چیزی تو این مایه هاست![]()
فکر کنم مشکل از کرکت باشه! وقتی میخواد کدکس ها رو بغل هم بگذاره باید تو بری و اون اتاق همه ی اساسین ها جمع هستن! طبقه دومه!ته راه رو!
البته بیرون از ساختمون نیستا چون بیرون از ساختمون( پست ساختمون) خارج محیط هست و همون پیغام دسترسی نداشتن رو میده!!!
آها یعنی باید همه codex هارو داشته باشم؟
ok فهمیدم
سلام.
من تو اون مرحله ام که Antonio Maffee رو باید بکشم.
همون که باید بری رو بلند ترین برج.
ولی target رو نمی تونم پیدا کنم،
کمک کنید لطفا
اسم مرحله رو بگو
بالا خره یک اطلاعات در مورد assassin's creed 3 به دست آوردم
اولا assassin's creed 3 منظورم brother hood نیست
assassin's creed 3 توی سال 2012 یا 2011 منتشر خواهد شد و داستانش توی جنگ جهانی دوم خواهد بود و شخصیت اصلی یک زنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)