تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 190 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 1894

نام تاپيک: برنامه امتحان نهایی سال سوم و بحث در مورد آن

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

اینطور که معلومه همه به خاطر اتمام امتحانات زیاد از سختی عربی شکایت نمی کنن .
    امروز یکی به من گفت کارنامه هارو یکشنبه همین هفته میدن راسته ؟؟؟؟
    همتون قول دادید که اسکن کنید یادتون نره .....
    Last edited by hermione; 10-06-2009 at 12:28.

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

مطمئنی ؟!!من شنیدم که نباید نمره ی ورقه ی پایین7باشه

بعد امتحان هم می تونن مستمر هارو عوض کنن؟
    اره زمان ما ( پارسال ) که اینجوری بود نمره ورقه + مستمر = 7 => تک ماده

نه نمیتونن اگه عوض میکردن که دیگه شهریوری وجود نداشت

فقط شهریور یا دی بهتون مستمر جدید میدن که اصولا 19 یا 20 هست

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این تک ماده یعنی چی که شما میگید ؟!
    راستی عربی چقدر مسخره بود ...
    ولی من زیاد خوشحال نیستم مدرسه تعطیل شد ...
    یکی از جاهایی بود که راحت بودم اونجا و با دوستام خیلی صمیمی بودم ... خیلی سخت میشه برام ...
    Last edited by Benygh; 10-06-2009 at 12:11.

4. این کاربر از Benygh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Alone_In_Hell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

کاشکی 2 3 تا امتحان دیگه داشتیم تا زهر خودم رو بریزم ... یکی دیدیم .... حال شما خوبه ؟
    آقا خدا داده شلوار 6 جیب
    جیبا رو پر میکنید میرید سر جلسه
    در ضمن .... من یه پرینت از سوالای پارسال میگرفتم .... پشتش رو پر میکردم از چیزای لازم بعد سر جلسه قاطی برگه هام میزاشتم کسی شک نمیکرد چون برگه سوالای پارسال قیافش مثل همین امسالیا بود

چون دیگه از این روش استفاده نخواهم کرد گفتما روشهای دیگه یافته شد بعد از دست دوم شدن در همینجا گزاشته میشه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

نبود ؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

کاشکی 2 3 تا امتحان دیگه داشتیم تا زهر خودم رو بریزم ... یکی دیدیم .... حال شما خوبه ؟
    آقا خدا داده شلوار 6 جیب
    جیبا رو پر میکنید میرید سر جلسه
    در ضمن .... من یه پرینت از سوالای پارسال میگرفتم .... پشتش رو پر میکردم از چیزای لازم بعد سر جلسه قاطی برگه هام میزاشتم کسی شک نمیکرد چون برگه سوالای پارسال قیافش مثل همین امسالیا بود

چون دیگه از این روش استفاده نخواهم کرد گفتما روشهای دیگه یافته شد بعد از دست دوم شدن در همینجا گزاشته میشه

من هم یه روش خیلی جدیید میگم : سر جلسه توی موقعیت مناسب برگه هارو جابه جا میکردیم خاطره قشنگ اینکه سر امتحان زبان فارسی انقدر مراقبا گلابی بودن که در آن واحد من 6 تا برگه پاسخنامه دستم بود جالب تر اینکه بعد از اینکه از جلسه اومدم بیرون دیدم بین برگه ها سوال پاسخنامه یه بدبختی جا مونده من هم از روی جوانمردی توی سطل انداختمش نتیجه این که خداروشکر گندش در نیومد ولی این پسره ( معدلش ترم 1 18 بود ) تا آخر امتحانات محروم شد الانم افسردگی گرفته داره انگشتاشو میجوه احتمالأ کنکور هم نمیده ....همه اینا رو راست گفتم ...

پروفشنال Alone_In_Hell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

من هم یه روش خیلی جدیید میگم : سر جلسه توی موقعیت مناسب برگه هارو جابه جا میکردیم خاطره قشنگ اینکه سر امتحان زبان فارسی انقدر مراقبا گلابی بودن که در آن واحد من 6 تا برگه پاسخنامه دستم بود جالب تر اینکه بعد از اینکه از جلسه اومدم بیرون دیدم بین برگه ها سوال پاسخنامه یه بدبختی جا مونده من هم از روی جوانمردی توی سطل انداختمش نتیجه این که خداروشکر گندش در نیومد ولی این پسره ( معدلش ترم 1 18 بود ) تا آخر امتحانات محروم شد الانم افسردگی گرفته داره انگشتاشو میجوه احتمالأ کنکور هم نمیده ....همه اینا رو راست گفتم ...
    فکر کردم گفتی روش جدیده
    این روش سال اول دبیرستان اجرا شد ... از 1 روش 2 بار استفاده نکردم چون ریسک داشت

یکی میشه درباره تبصره صحبت کنه؟؟؟

تصحیح کردم 9 شدم.خدابخیر کنه.
    اگر میدونستم انقدر لب مرزم بیشتر زور میزدم برای تقلب.

چند تا درسو میشه تبصره زد؟؟؟
    مثلا اگه 3 تا بشه تبصره زد ما 4 تا بیفتیم همرو میفتیم؟؟؟

نقل قول:
    مجبوری از دوستان بگیری ؟ می تونی مثل دانیال برگه تقلبی یا خودت بیاری سر جلسه
    نه بابا اینجوری تقلب بگیرن پدرمونو در میارن.تازه مدرسه خودمونم که نیست.حالا من از کجا بدونم از کجا سوال میاد که اونو ببرم؟؟
    لازم نیست بدونی از کدوم مبحث میاد .... همه رو ببر لازم میشه مخصوصا وقتی سوال مفهومیه

ما هم شنیدیم

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

تک ماده = تبصره => 2 تا برای 3 سال دبیرستان و 1 هم برای پیش دانشگاهی

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

در کل بهترین نوع تقلبی پرسیدن از اطرافیان هست
    گفتی خاطره منم یه خاطره تعریف کنم
    سالن امتحان ما خیلی کوچیکه حدود 20 نفر هستیم که حدود 15 نفر از مدرسه خودمون هستن امتحان هدسه بود که آخرای وقت مراقبمون حالش بد شد یکی دیگه بجاش اومد وقی اومد 2 بار به مدت چند ثانیه سالونو ترک کرد که همه استفاده کردن بعد اومد سر جاش که دقیقا کنار من بود نشست بعد نگاه اسمم کرد و فهمید که دوست بابامه با هم یه خوشو بشی کردیم تا اینکه من دیگه کم اوردمو با اینکه سوال 5 ننوشته بودم می خواستم برگه تحویل بدم مراقب بهم گفت بشین بنویس من گفتم دیگه چیزی نمی دونم گفت مگه چه سوالی موندی گفتم 5 بعد به نفر پشتیم که کارش خوردن کتابه گفت سوال 5 رو به سید بگو یه لحظه شوکه شد تا اومد صورت سوال بخونه مراقب بهش گفت جواب رو بگو این جوری بود که همه لبخد بر لب با هم مشورت می کردن

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اره زمان ما ( پارسال ) که اینجوری بود نمره ورقه + مستمر = 7 => تک ماده

نه نمیتونن اگه عوض میکردن که دیگه شهریوری وجود نداشت

فقط شهریور یا دی بهتون مستمر جدید میدن که اصولا 19 یا 20 هست
    یعنی 200 درسم 7 بشیم قبولیم؟
    بعیده
    به ما چیزی نگفتند
    راستی عربی چقدر مسخره بود ...
    ولی من زیاد خوشحال نیستم مدرسه تعطیل شد ...
    یکی از جاهایی بود که راحت بودم اونجا و با دوستام خیلی صمیمی بودم ... خیلی سخت میشه برام ...
    بدرد شما نمیخوره

کلک باحالیه ولی بگیرن چوب ... .
    یعنی اون بیچاره ای که ورقش دست تو بوده خودش حواسش نبوده ورقش کجاست؟؟!!

تک ماده = تبصره => 2 تا برای 3 سال دبیرستان و 1 هم برای پیش دانشگاهی
    ee
    جوابشو دادی که یعنی اگه 3 تا بیفتیم 2 تاشو میشه تبصره زد یکیشو شهریور داد؟؟

در کل بهترین نوع تقلبی پرسیدن از اطرافیان هست
    گفتی خاطره منم یه خاطره تعریف کنم
    سالن امتحان ما خیلی کوچیکه حدود 20 نفر هستیم که حدود 15 نفر از مدرسه خودمون هستن امتحان هدسه بود که آخرای وقت مراقبمون حالش بد شد یکی دیگه بجاش اومد وقی اومد 2 بار به مدت چند ثانیه سالونو ترک کرد که همه استفاده کردن بعد اومد سر جاش که دقیقا کنار من بود نشست بعد نگاه اسمم کرد و فهمید که دوست بابامه با هم یه خوشو بشی کردیم تا اینکه من دیگه کم اوردمو با اینکه سوال 5 ننوشته بودم می خواستم برگه تحویل بدم مراقب بهم گفت بشین بنویس من گفتم دیگه چیزی نمی دونم گفت مگه چه سوالی موندی گفتم 5 بعد به نفر پشتیم که کارش خوردن کتابه گفت سوال 5 رو به سید بگو یه لحظه شوکه شد تا اومد صورت سوال بخونه مراقب بهش گفت جواب رو بگو این جوری بود که همه لبخد بر لب با هم مشورت می کردن
    پس سیدی
    تو تقلب از خودتون اثری جا نذاری(مخصوصا نهایی هماهنگ)

من امروز کارتمو جا گذاشته بودم
    بدون کارت رفتم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •