در جواب این دوستمون که پرسیده بودباید بگم که ازApplicaitionsواردAPP Mgrمیشی وروی برنامه مورد نظرت آپشن رو میزنی وگزینهView details روانتخاب میکنی.چطور میشه متوجه شد ورژنش ان گیج چنده؟!
دوستان اگه پچ های کاربردی برای ان86 دارین لطفا آپلود کنید.
در جواب این دوستمون که پرسیده بودباید بگم که ازApplicaitionsواردAPP Mgrمیشی وروی برنامه مورد نظرت آپشن رو میزنی وگزینهView details روانتخاب میکنی.چطور میشه متوجه شد ورژنش ان گیج چنده؟!
دوستان اگه پچ های کاربردی برای ان86 دارین لطفا آپلود کنید.
دوستان سلام
من دیروز قیمت این گوشی رو گرفتم نسبت به پنجشنبه هفته پیش حدود 100 تومن ارزون شده بود.
سلام خدمت دوستان.
من یه چند وقتیه این گوشی رو گرفتم.
بلندی صدای اسپیکراش واقعا تو ذوق میزنه انگار نه انگار که دو تا اسپیکر داره. 3600 دارم صداش با تک اسپیکرش از این بلندتره!
راستی مرورگر گوش هم مشکل داره سایت باز نمیکه فقط یه صفحه سفید.
از تو گزینه های مرورگرش سرچ رو انتخاب میکنم که هنگ میکنه.
ببرم نشون بدم ببینم چه جوری میشه درستش کرد(5تا 86 سراغ دارم که همین مشکلو داره!!!)
100 تومان ؟
امكان نداره
مگه حالا چه قيمتي ديدين ؟
صداش بلند نميشه گفت
اما ضعيف هم نيست
معموليه
اما به هر حال استريو هست و خوبه
منم فكر نميكردم صداش انقدر باشه
انتظار داشتم قويتر باشه
همون طور که میدونید کیفیت عکس برداری در زمان نقد GSMArena زیاد جالب نبوده
الان با جدیدترین آپدیت ها کیفیت چقدر تغییر می کنه؟
فیلمبرداری چطور!؟
کیفیت هم بهتر شده ... فیلم برداری تغییر نکرده ... تو فریمور 20 تشخیص چهره هم اضافه شدههمون طور که میدونید کیفیت عکس برداری در زمان نقد GSMArena زیاد جالب نبودهالان با جدیدترین آپدیت ها کیفیت چقدر تغییر می کنه؟فیلمبرداری چطور!؟
آخرین ورژن فریم ور این گوشی چیه؟ ماله من 20.115 هستش که مرورگر وبش کار نمیکنه...
اخرش همینه
=
گوشی من که تو عکاسی و فیلمبرداری حرف نداره
مال من از همون اولش 20.115 بود
منم اپدیت کردم به 20.115 سه ماهی میشه اما هیچ مشکلی ندارم عکاسیش که خیلی خوبه بخصوص در شب،مرورگرم هیچ مشکلی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)