اره راست میگید .حق با شماست
به این نکته دقت نکرده بودم
![]()
اره راست میگید .حق با شماست
به این نکته دقت نکرده بودم
![]()
نقل قول از موبایلستان:
سلام
دوستان عزیزی که گوشی ساتیو را دارند چند تا سوال دارم:
1 صفحه این گوشی ضد خش هست یا نه؟در اثر استفاده از دست روی صفحه گوشی خش نمی اندازه؟
2 این گوشی به ضربه مقاومه؟
3 صدای موزیک داخل هدفون گوشی پایینه یا متوسطه؟مثلا در جاهای شلوغ مثل داخل اتوبوس یا قطار در حین مسافرت به نظرتون جواب میده یا این توانایی را نداره؟
4 این گوشی از نظر کار کردن با صفحه مثل نوکیا 5800 عمل میکنه؟بدون قلم میشه کامل با این گوشی کار کرد یا استفاده از قلم هم الزامیه؟
5 بچه ها من این گوشیو به احتمال 90 درصد میخواهم بخرم به نظرتون تا 600 تومن گوشی دیگری هست که فعلا در بازار باشه و نسبت به ساتیو برتری داشته باشه؟
ممنون میشم جواب بدید.
پاسخ:
به نظر میاد ضدخش باشه ولی من محافظش رو بر نداشتم که نظر قطعی رو بهت بدم
بله تا حدودی مقاومه
هدفونی که توی جعبه هست توانایی اینو نداره که توی اتوبوس یا مترو جواب بده ولی توی ماشین سواری و در ترافیک معمولی تهران جواب میده
بله میتونی خیلی راحت با انگشت کار کنی.
بچه هایی که این گوشی را دارند لطفا نظر بدهید.. همه این موارد را تایید میکنید؟![]()
Last edited by hamidkabiri6270; 20-02-2010 at 13:26.
یوهو کسی نیست؟
برو بچ کجایین جواب مردم رو بدین.![]()
باعرض سلام.
هنوز نرم افزار core player واسه این گوشی کی میاد که بشه باهاش فیلم های با فرمت دایویکس رو تماشا کرد؟
به باتری این گوشی نمره چند میدید؟
کیفیت پخش صدای این گوشی با توجه به اینکه سیمبیانه چطوره؟ آیا مثل نوکیا صداش زیره یا نه سونی اصالت خودشو در زمینه صدا حفظ کرده؟
---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------
یه سوال دیگه هم داشتم آیا دوربین این گوشی سایبرشاته؟
چون من c905 دارم واقعا دوربینش سایبرشاته.اگه با سرعت تمام به دور خودم بچرخم و عکس بگیرم عکس را خیلی خوب میندازه؟
آیا میشه گفت که ساتیو هم همون کیفیت سایبرشات c905 اما با مگاپیکسل بیشتر رو داره؟
در ضمن می خواستم بدونم کیفیت صداش در مقایسه با c905 چطوره؟
این قابلیت سایبر شات نیست فقط !یه سوال دیگه هم داشتم آیا دوربین این گوشی سایبرشاته؟
چون من c905 دارم واقعا دوربینش سایبرشاته.اگه با سرعت تمام به دور خودم بچرخم و عکس بگیرم عکس را خیلی خوب میندازه؟
آیا میشه گفت که ساتیو هم همون کیفیت سایبرشات c905 اما با مگاپیکسل بیشتر رو داره؟
در ضمن می خواستم بدونم کیفیت صداش در مقایسه با c905 چطوره؟
هر گوشی (البته بغیر از سامسونگ) که فلش زنون داشته باشه اینطوری میتونه عکسرو فیکس بگیره
مثلآ من ن82 دارم مثله ک800 و ک850 و سی905 هست !
6220 هم همینطوره
ولی جی810 سامسونگ هم که داشتم اصلآ اینطوری نبود
ستیو هم مثل سی905 هست !
چند نکته در مورد دوربینش من بگم:
1.خیلی سریع فعال میشه.یعنی در عرض 3-4 ثانیه از حالتی که گوشی لاک هست با باز کردن کاور دوربین فعال میشه.سرعت خوب یداره.
2.کیفیت فیلم برداری خوبی داره.
3.قابلیت Best pic سری c رو داره برای گرفتن 7 عکس پشت سر هم .
4.منوهاش خیلی شبیه دوربینهای سایبر شات سونی هست.حتی شکل آیکن ها.
==================
در مورد باتری.
باتری 3 روز جواب میده.
ولی چیزی که منو اذیت میکنه اینه که سونی اریکسون مطمئنا از این نقص خبر داره ولی کاری برای اون نمیکنه.
وقتی مثلا p1 با مشخصات پایینتر و ال سی دی کوچکتر باتری 1120 میلی آمپری داره چرا این نباید حد اقل در حد p1 قدرت باتری داشته باشه.3 روز به نظرم کمه واقعا.
تو حالت Best pic ساتيو ۹ عكس ميگيره. سرعت عكس گرفتن هم Slow و Fast داره ...
البته هنوز دوربينش يه سري باگ داره و تو بعضي جاها يه تيك هايي ميندازه ...
اوکی.من دقیق نمیدونستم تعداد عکس ها رو.ممنون که تذکر دادین.
من اصلا قصدم ايراد گرفتن از شما نبود. معذرت ميخوام
این ها سوالات من هم هست . ممنون میشم پاسخ بدید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)