باید از روش پست قبلی من استفاده کنی دوست عزیز
شاد باشی![]()
باید از روش پست قبلی من استفاده کنی دوست عزیز
شاد باشی![]()
قربون شکلت من خیلی گیج شدم....
فقط به من بگو نیاز هست این گوشی رو دوباره فلش کنم؟؟ جون جدیدا فلش شده...... و اگه نازی نیست باید چی رو نصب کنم؟؟؟
آره دوباره فلش میخواد...:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اینبار به نسخه 21 فلش کن..
شاد باشی![]()
سلام يونس جان .
گوشي منم همينطور مي شد . يعني سر unpacking يا installing root cer گير ميكرد . cancel رو كه ميزدم و يه بار گوشي رو خاموش روشن ميكردم حل مي شد . . . .![]()
Last edited by PLAΨMID; 24-02-2010 at 07:34.
دوســت عزیــز برای بعضــی از گوشــی ها با خاموش و روشن درســـت نمیشــه !
گوشی خــودمم گیر میکرد نتونستم . تا یکی از ورژن ها درســت کار کــرد ( بعد از فلش )
برای بعضی از گوشی ها باید از ورژنهای دیگه استفاده بشــه
موفق باشید!![]()
رو ان 86 فیرمور 20 به بالا دیگه این چیزا جواب نداده فعلا باید با فونیکس فلش بزنب به ورژن 21.006 و البته فریم ور کوک شده رو از بخش انجمن فلش دانلود کن رو همون رام پچر نصب شده پیش فرض.
سلام دوست عزیز
من یدونه n97 دارم و میخوام با helloOX2 ساینش کنم.
فایلشو درخواست کردم و گرفتم حالا تو مرحله installing root cert میمونه
به نظر شما چیکارش کنم؟
وقتي اينجوري شد cancel رو بزن يه بار گوشيتو خاموش روشن كن . بعدش دوباره سعي كن . احتمالا درست ميشه . اگه درست نشد از روشي كه دوستان چند پست بالاتر گفتن استفاده كن .
با سلام مجدد
این برنامه رو چند بار نصب کردم و بش از 10 بار امتحان کردم ولی کار نکرد. توی مر حله Apply patch گیر می کرد.
آخرش فهمیدم که برای استفاده از این برنامه حتما باید اونو توی حافظه گوشی نصب کرد نه توی رم.
گوشیم هم n82 هستش
خیلی ممنون از برنامه جالبتون. نمی دونید چقدر دنبال ساین کردن و این حرفا رفتم و پدرم درومد و 20 تا برنامه مختلف دانلود کردم و به سایت های مختلف از چینی گرفته تا انگلیسی و ... رفتم آخرش هم نفهمیدم.
هزاران بار ممنون
سلام دوست عزیز
من یدونه n97 دارم و میخوام با helloOX2 ساینش کنم.
فایلشو درخواست کردم و گرفتم حالا تو مرحله installing root cert میمونه
به نظر شما چیکارش کنم؟فایده نداشت
فریمور گوشیم 20 هست
راه دیگه ای واسه ساین کردنش نیست؟(به جز فلش کردن)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)