تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 314 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 3134

نام تاپيک: LG KP500 Cookie يك گوشي زيبا - شيك- با امكانات مناسب و قيمت باور نكردني

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

البته یه کار ساده تر هم هست
    فقط حرف S رو به همون 2225 اس کنین
    والا من دقيق نميدونم که فرقه بين این 2 تا راه چيه اما فکر کنم اینجوری فقط تنظيمات کلی که برای هر گوشی ای ميتونه باشه رو ميفرسته اما اونجوری از روی اون شماره مدل گوشيه شمارو تشخيص ميده و تنظيمات مربوطه رو ميفرسته!

2. 2 کاربر از Mcafee* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

بابا باور کنید من دیروز روی گوشی سال 90 نوکیا که از 1100 هم بدتره ولی امکان جی پی ار اس داشت با زنگ زدن به *140*3*6# تونستم تنظیمات جی پی ار اس رو براش تنظیم کنم!

4. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

بابا باور کنید من دیروز روی گوشی سال 90 نوکیا که از 1100 هم بدتره ولی امکان جی پی ار اس داشت با زنگ زدن به *140*3*6# تونستم تنظیمات جی پی ار اس رو براش تنظیم کنم!
    امروز 5:44
    حسین

فک کنم ساعت 5:44 صب تو خاب نشستی پای pc هزیون نوشتی

آخه سال 90 اصلاً gprs بوده
    Last edited by hasanmotori; 26-11-2009 at 11:40.

6. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام رفقا . جناب مکآفی الآن کارایی رو که گفتین انجام دادم و 4 تا ییامک تنظیمات برام اومد که اونا رو نصبیدم و الآن جاتون خالی دارم تو گوگل میچرخم

یس SI-SA جان شما هم این کاری که *MCAFEE عزیز گفتش رو انجام بده ، احتمال 99.9 % مشکلت حل میشه .

گوشيتو خاموش کن و باطری رو در بيار ، پشت گوشی يک برچسبی چسبوندن که سريال نامبر و شماره IMEI رو نوشته ، IMEI رو روی يک کاغذ بنويس و گوشيرو روشن کن.
    يک پيامک بزن به 2225 به این مظمون :
    يک حرف S بزرگ اولش + فاصله + شماره IMEI
    بفرست برای 2225 بعد يک پيامک مياد که تنظيمات اینترنت براتون فرستاده ميشه و بايد سيوش کنيد ، برای من 3 تا پيامک برای تنظيمات کل گوشی آمد که همشو سيو کردم و تمام
    که البته برا من همونطور که گفتم 4 تا ییامک اومد . ضمنا یادتون باشه مثل من داغون بازی درنیارید و کد IMEI رو بدون خط فاصله و یشت سر هم بنویسید و بفرستید .

8. 2 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

که البته برا من همونطور که گفتم 4 تا ییامک اومد . ضمنا یادتون باشه مثل من داغون بازی درنیارید و کد IMEI رو بدون خط فاصله و یشت سر هم بنویسید و بفرستید .
    منکه يکسری خطه فاصله های بينش رو هم گذاشتم
    -----------------------------------
    دوستان تقريبا بعد از 3-4 روز استفاده از گوشی ( من پيامک زياد ميدم ) حس ميکنم صفحه گوشی نرم تر شده!! ديروز داشتم پيامک مينوشتم که مامانم گفت این که همه ی کاراش با صفحشه و اینقدر روش با دست فشار ميدی تا چيزی بنويسی خب زود که خراب ميشه! از اون موقع خيلی نگران شدم دلم شور ميزنه که نکنه آمديمو يک سال نشد صفحش خراب شد!
    من بيشتره کارامو با دست انجام ميدم ( با کف انگشت نه با ناخن ) پيامک هامو با کيبورده افقيش و با دست مينويسم اما همونطور که گفتم حس ميکنم صفحش نرم تر شده، دوستانه ديگه هم این احساس رو داشتن؟ الان هرکی چند وقت ميشه که از این گوشی استفاده ميکنه و تاحالا کسی با صفحش مشکلی نداشته؟

10. 2 کاربر از Mcafee* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام داداش .منظورت از نرم شدم چیه الآن ؟؟ برا من که اول که گرفتم نه شتاب سنجش درست کار میکرد و تاچش هم بعضی وقتا ضعیف بود . ولی الآن جفتش ردیف شده و خیلیم روون هستش . حالا منظور شما از نرم شدن چیه ؟

12. 2 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام داداش .منظورت از نرم شدم چیه الآن ؟؟ برا من که اول که گرفتم نه شتاب سنجش درست کار میکرد و تاچش هم بعضی وقتا ضعیف بود . ولی الآن جفتش ردیف شده و خیلیم روون هستش . حالا منظور شما از نرم شدن چیه ؟
    يعنی اولش يکم بايد بيشتر فشار ميدادم انگشتامو رو صفحه . من يک گوشی A1200 هم دارم ، چون هميشه با اون کار ميکردم تفاوت رو خيلی خوب احساس کردم ، صفحه A1200 خيلی نرمه ، خيلی زود عکس العمل نشون ميده با کوچکترين فشار و بسيار حساسه.
    اما اول که اینو گرفته بودم اینجوری نبود و موقعی که با انگشت روی صفحشو فشار ميدادم احساس ميکردم که سفت تره و مقاومه ، اما الان اینجوری نيست ، يعنی با همون فشار صفحه بسيار بيشتر تو ميره و به اصطلاح نرم تر شده ! نميدونم ديگه چجوری بگم!

14. 2 کاربر از Mcafee* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAH-IE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کوکی از لحاظ نرم افزار چطوره؟
    ویوتی چطور؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آره ... من هم جدیدا از این می ترسم که نکنه صفحه اش نفله بشه !
    چون من هم خیلی کم از قلمش استفاده می کنم ...
    یعنی اون شماره رو باید بدون خط فاصله ها بفرستیم ؟ Eee? چه جالب !

17. 2 کاربر از SI-SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کوکی از لحاظ نرم افزار چطوره؟
    ویوتی چطور؟
    سلام .
    غیر از تم ها که کوکی و ویوتی زمین تا آسمون با هم تفاوت دارن در مورد نرم افزار تقریبا نرم افزاراشون مشترک هست با این تفاوت که ویوتی محدودیت حجم داره (بصورت تکی) یعنی برنامه ی بالای فکر کنم 3 مگ رو نمیشه روش نصب کرد . ولی محدودیت حجمی تو کوکی بصورت کلی هست یعنی حجم برنامه یا که نصب میکنی مهم نیست ولی حجم کل برنامه هایی که نصب میکنی نباید بیشتر از 11 مگ (طبق گفته ی دوستان) بشه . مثلا نقشه ی تهران که 6.5 مگ هست رو روی کوکیم ریختم و عینهو فرفره کار میکنه ولی روی ویوتی نمیشه نصبش کرد .

اگه تیکه ای از حرفام اشتباه هست هم بروبچ تصحیحش کنن لطفا .

19. 3 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •