این گوشی کیبورد کامل تو حالت افقی داره ؟
من هر کار کردم کیبورد کامل مجازی نتونستم بیارم
این گوشی کیبورد کامل تو حالت افقی داره ؟
من هر کار کردم کیبورد کامل مجازی نتونستم بیارم
آقا سلام خسته نباشین من گوشیم رو به سفارش دوستان جهت باز شدن درایو سی ریست کردم از وقتی ریست کردم تاچ گوشیم بهم ریخت کار باهاش سخت تر شد ولی از اون مهم تر من یه برنامه داشتم اسمش اپرا مینی بود ورژن ۵ که باهاش میتونستم سایتها رو باز کنم حتی اون سایتهایی که فیلتر بودن اما بعد از ایکه ریست کردم مشکلی نداشتم با اوپرا اما ازدیشب که گوشی رو زدم به شارژ و خاموشش کردم و زدمش تو شارژ دیگه تو نت نمیره اپرا مینی حتی بزنامه رو پاک کردم دوباره ریختم اما همش این پیغام رو میده verfiction of server certificate failed . Plase check the date setting your device
نمیدونم تاچ نوکیا رو میشه کالیبره کرد یا نه!؟
اما اوپرا رو دوباره نصب کن ورژن 5.1 هم اومده نصبش کن.
در مورد مشکل تاچ گوشی چیزی نمیدونم چون باهاش برخورد نداشتم!
ولی در مورد اپرا مینی شما تاریخ گوشیت رو به روز کن درست میشه...........به تاریخ میلادی.........برای امروز بزن 13/07/2010
خوش باشی
سلام سلام سلام
به همه عزیزان سلام به دوووووووستان
ابن مشکل تاچ شما به راحتی حل میشه و شما باید بری تو قسمت settings و از اونجا تشریفتو ببری تو phone و باز بری به Touch Input و در نهایت Touch Screen Calibration خوب اونجا
مشکل تاچتو حل کن..
خوب حالا میرسیم به داستانث عشق من Opera Mini 5 :
برو تو Settings عنایت بفرما برو تو Application Mgr برو تو Inestalled Applications و برنامه Opera Mini و پیدا کن و Option رو بزن و برو به suite Settings و حالا قسمت پایانیه کار در
قسمت Access point کانکشن صحیح و مورد نظرتو انتخاب کن و از دنیایه MINI لذت ببر................
---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
اگر برایه ُSMS دان میگی نه نداره ولی برنامه هایی مثل Opera Mini هستند که در حالت افقی کیبورد کامل دارند...
Last edited by emadpumad; 13-07-2010 at 19:53.
کدوم برنامه رو اگه Ovie Map رو میگی تو همین کلوپ هست و اگه چیزه دیگه ای میخای میتونی یه سر بزنی به تاپیک Mobilestan.net اینجا هم هست
شما از Smart Com Gps ورژن 1.56 استفاده کن انواع نقشه هایه اصفهان و بقیه شهر ها هم تو این تاپیک هستش .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تشکر یادت نره
مشتی جون شما باید این کد رو بزنی که درایو c ریست بشه #7370#*
آقا سلام قربونه همتون برم من که منو یاری کردید من تمام پستایی که تو این ۷ ماه اخیر توپی سی دادم همش با موبایلم دادم باورتون نمیشه من از وسط بیابون آنلاینم و تنها اومیدم همین اپرا مینی هستش
دوسته خوبم گفت تاریخ رو عوض کنم عوض کردم مشکل حل شد ولی من آخرش نفهمیدم چرا اینجوری شده بود
به همه عزیزان سلام به دوووووووستان
ابن مشکل تاچ شما به راحتی حل میشه و شما باید بری تو قسمت settings و از اونجا تشریفتو ببری تو phone و باز بری به Touch Input و در نهایت Touch Screen Calibration خوب اونجا
مشکل تاچتو حل کن..
خوب حالا میرسیم به داستانث عشق من Opera Mini 5 :
برو تو Settings عنایت بفرما برو تو Application Mgr برو تو Inestalled Applications و برنامه Opera Mini و پیدا کن و Option رو بزن و برو به suite Settings و حالا قسمت پایانیه کار در
قسمت Access point کانکشن صحیح و مورد نظرتو انتخاب کن و از دنیایه MINI لذت ببر................
از وقتی ریست کردم با گوشیم نمیتونم ایمیل بزنم قبلا وقتی میخواستم میل بزنم مینوشت جیمیل این یوز و بعد سند میشد اما الان نمیشه کسی چیزی میدونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)