پمپ انژکتور و پمپ بنزین رو چک کنید یکی از اینا احتمالا داره زور میزنه .
سمند معمولي
پژو 405
پژو پارس
پمپ انژکتور و پمپ بنزین رو چک کنید یکی از اینا احتمالا داره زور میزنه .
دوستان همگی سلام. سال نو بر همگی مبارک.من میخوام یه 405 tu5 بخرم.ولی من ازکسایی که اینو دارند وتو فروم سایتهای مختلف متوجه شدم این ماشین ترمز خوبی نداره وهمچنین تو سرعت های بالا با اینکه شیشه ها بالاست صدای باد داخل کابین ماشین می پیچه.جریان این دو تا مشکل چیه.لطفا"راهنمائی بفرمائید.قبلا" از جوابتون متشکرم.![]()
دوستان سلام. من امروز پژو پارس با موتور تی-یو-5 خود را برای بازدید 5000 کیلومتر بردم و نمایندگی میگوید که هزینه آن را باید آزاد بپردازم. کارت طلایی سه ستاره هم دارم. مگر در دفترچه خودرو نیامده است که هزینه بازدید دوره ای رایگان است؟
سلام دوستان
یک روغن خیلی خوب برای پارس دوگانه سوز چی پیشنهاد می کنید ؟
با تشکر.
متاسفانه با کمال پررویی پول تمام کارهایی را که انجام بدهند تمام و کمال دریافت میکنند .
موتورش تو دورهای پایین بی صداست اما زیاد گاز بدی ناله میکنه ؛ صدای باد رو تابه حال ندیدم داشته باشه . ترمزهاش هم بد نیست و خوبه در حدی که بشه راحت ماشین رو کنترل کرد اما خیلی قوی نیست .
سلام دوستان
شمع و صفحه کلاچ برای پارس باید کی تعویض بشن ، مثلا هرچند تا ؟ چه مدلی بخریم بهتره ؟ میشه توضیح فرمایید .
با تشکر.
سلام سال نو همگی مبارک .اعضای محترم slx tu5 سوار ما بالاخره نفهمیدیم.slx tu5 بگیریم یا نگیریم.یکی میگه مصرفش پائینه یکی میگه فرق چندانی با بقیه نمیکنه.یکی میگه موتور بی صدائی داره یکی میگه عایق بندی ضعیفه صدا تو کابین میپیچه .یکی میگه صدای باد تو سرعت بالا تو اتاق میاد.یکی میگه ترمزاش ضعیفه abs قاط میزنه ترمز چوب میکنه.یکی میگه دنده های 3-4-5 تو کشش ضعیفه یکی دیگه میگه شتابش حرف نداره.یکی میگه هندلینگش عالیه یکی میگه تو سرعت تعادل نداره و........با تمام این ایرادها همه میگند عالیه.من صحبتم اینه اگه مشکلات بصورت قابل حل تو نمایندگی هست که هیچ یا نه بصورت اپیدیمی که این مشکلات رو مخه که ما بیخالش شیم.تو رو خدا به کسی بر نخوره .چون من خودم ثبت نام کردم تو این یک ماهه که تایپیکهای مختلف خوندم کم کم دارم پشیمان میشم عوضش کنم سمند ef7 بگیرم.خواهشا"بدون تعصب وناراحتی از جملاتم منو راهنمائی کنید و منو از این دودلی نجات بدید.قبلا" از جوابهاتون متشکرم.
سلام
دوستان کسی اطلاعی از قیمت پارس اتوماتیک صفر دارد . آیا تولید میشود / نظرتان چیست ؟
تولید نمیشود ، نوع گیرباکسشون استپ ترونیک است و مدلی مشابه 206 میباشد منتها دنده درشت تر . شتاب پایین این مدل پارس ( نزدیک به 16 ثانیه ) باعث شد مشتری سمتش نره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)