با روش زیر میتونید بازیا رو اجرا کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با روش زیر میتونید بازیا رو اجرا کنید
درود مجدد
من آپديت 13599را طبق توصيه شما دانلود كردم و لي آپديت نشد و هيچ فرقي نكرد.
حالا بايد چيكار بكنم؟
اكثر دوستان كه من مي بينم با اين مشكل روبرو هستند كه براي يه بازي كه سیستم ازشون آپديت مي خواد اشتباهي yes مي زنند و مثل مورد من گرفتار مي شوند. كاش يك روش كلي براي اين مشكل ارايه مي شد.
سپاسگزارم
Last edited by blu1351; 26-11-2011 at 10:32. دليل: اشتباه تایپی
شما از سالم بودن فایل اطمینان دارید؟اگه آره مطمینید درست اقدام کردید؟اگه آره که اونموقع باید شما فریم ویر تون رو به استوک ببرید بعدش داشبرد بریزید بعد همLT+چونن این کار یکمی سخته توصیه میکنم بدی بیرون برات انجام بدن
سلام من لایو اپدیت کردم الانم بازی نمیاره اگه ال تی 2 بریزم درست میشه ومیتونم لایو بازی کنم
اگه بریزی دوباره که بری لایو همون آش همون کاسه میشه بهتره یه 10 روزی صبر کنی تا LT3 بیاد بعد با خیال راحت برو لایو
آقا ساجد ممنون از راهنماییتون
راستش نمی دونم چطور باید مطمئن بود که فایل سالم هست. یکی از دوستان این لینک رو داد و من از اون فایل زیپ رو گرفتم و فایل زیپ رو بازش کردم و روی روت USB ریختم ولی سیستم آپدیت نشد.
آدرس لینک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس برای خود مایکروسافت هستش ، برای همین به نظر لینک مطمئن هستش.
راستش من مهندس الکترونیکم و اگه راه حل خیلی خفن نباشه باید بشه از پسش بر بیام. فکر می کنید با راهنمایی شما نتونم ردیفش بکنم؟
سپاسگزارم
برو اینجا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین رو امتحان بکن :
بچه ها من میخوام یه چند تا فایل ویدئویی رو روی ایکس باکس اجرا کنم
فرمتشون هم MP4 هست رفتم تو سایت مایکروسافت و دیدم زده که این فرمت هارو پخش می کنه
اما وقتی USBرو میزنم و فایل ویدئویی رو انتخاب می کنم میگه : دستگاهتون رو باید اپدیت کنید نمیتونید پخش کنید و از این جور چیزا
چیکار باید بکنم ؟
سلام دوستان خسته نباشید من میخوام lt2.0بریزم اصلا هم بلد نیستم یعنی تازه خریدم تو فروم ها هم گشتم یه چیزایی فهمیدم اگه میشه میخوام مو به مو راهنماییم کنین تا من خودمltبریزم نمیخام بدم بیرون چون یکم حساسم یکم هم گرون میگن 35هزار تومان اسلیم 13599تاریخ تولیدشم چند ماه بیش. به گفته فروشنده 1.91....میدونم ریسکش بالاست ولی میخوام هم یاد بگیرم تا بعدا هم با مشکل روبرو نشم
Last edited by devasations3000; 27-11-2011 at 15:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)