آره پیدا میشه... فروشگاه جباری و چند تا فروشگاه دیگه الان فوجی آوردن. زنگ بزنین قیمت بپرسین. شمارشونم میتونین از تو سایتش بردارین. (تو گوگل سرچ کن فروشگاه جباری)
آره پیدا میشه... فروشگاه جباری و چند تا فروشگاه دیگه الان فوجی آوردن. زنگ بزنین قیمت بپرسین. شمارشونم میتونین از تو سایتش بردارین. (تو گوگل سرچ کن فروشگاه جباری)
سلام میشه به فایل در مورد آموزش تعمیرات دوچرخه(ترجیها کوهستان) بزارید؟؟؟
العان بهترين دوچرخه تو بازار ايران چيه؟قيمت اصلا مهم نيست فقط يه چيز فوق سبك و محكم و آخرين تكنولوژي روز باشه
خوب شما اول استفاده تون رو مشخص کنید... لازم نیست همواره برای داشتن یک وسیله ی خوب پول زیادی داد.
شما اگه استفاده ی آماتور دارین یا اول راهید بهتره حداکثر تا 1 تومن هزینه کنید. چون بیشتر از اون عملا تفاوتی براتون نخواهد داشت.
واسه داخل شهر ميخوامخوب شما اول استفاده تون رو مشخص کنید... لازم نیست همواره برای داشتن یک وسیله ی خوب پول زیادی داد.
شما اگه استفاده ی آماتور دارین یا اول راهید بهتره حداکثر تا 1 تومن هزینه کنید. چون بیشتر از اون عملا تفاوتی براتون نخواهد داشت.
میتونین از بین مدل های هاردتیل جاینت و مریدا و فوجی و ... انتخاب کنید. مدل های متنوعی تو بازار هست. من از مریدا خوشم میاد مثلا مریدا TFS 500 d میتونه گزینه ی خوبی باشه. قیمتش هم حدود 800 تا 900 هستش.
قطعات يدكيش گير مياد؟ميشه يه عكس ازش بذارينمثلا مریدا TFS 500 d میتونه گزینه ی خوبی باشه
اینم عکس و مشخصاتش... البته فکر کنم قیمتش یکم بیشتر از اون چیزی باشه که من گفتم. ولی در کل نباید از 1 تومن بیشتر باشه. در ضمن این دوچرخه حرفه ای محسوب میشه اگه کمتر میخواین مدل های دیگه هم معرفی کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قطعات یدکی هم گیر میاد. تو ایران نمایندگی داره.
همچین چیزی که شما میخواید نیست ولی اگه سوالی دارید بگید سعی میکنم خودم فیلم بگیرم برات بدارم![]()
دوستان از سری دوچرخه های هیبرید کسی اطلاع داره؟
آیا تو ایران مدل خوبی دیدن؟ قیمت حدود 400 باشه ...
مدلهای crossway مریدا و یا xroad از جاینت ... من مدلی میخوام که بدنه سبک برای شهر و کمی هم خاکی لاستیکهای باریکتر از کوهستان و قطور تر از جاده ... دارای کمک فنر جلو ...
و سیستم دنده و تشکیلات هم بین acera تا deore باشه و اگر ست کامل alivio باشه عالیه ...در صورت امکان ترمزهای دیسکی مکانیکی اگر نباشه لقمه ای هم اشکالی نداره ...
تنه هم کراس و فوجی و رالی و ژیتان و مریدا و جاینت ... ترجیحا جاینت و مریدا ...
مدلهایی که خودم انتخاب کردم ایناس :
1- crossway tfs 100 (merida
2- roam (giant
کسی اینا رو دیده یا قیمت اینا رو میدونه؟
از آقا سهرابیه سوال هم داشتم ... این رپیدفایر که برای دسته دنده مینویسن یعنی چی؟
ارادتمند
Last edited by journalist1; 21-02-2011 at 11:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)