دوست عزیز ، بازم میگم کیفیت شاتل در ساعات غیر رایگان عالی هست . شما با خرید سرعت 128 میتونید از 512 استفاده کنید ، اما اگه بخوای به قصد دانلود رایگان شبانه ، شاتل بگیری اشتباه میکنی
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
دوست عزیز ، بازم میگم کیفیت شاتل در ساعات غیر رایگان عالی هست . شما با خرید سرعت 128 میتونید از 512 استفاده کنید ، اما اگه بخوای به قصد دانلود رایگان شبانه ، شاتل بگیری اشتباه میکنی
اینجا ایرانه دیگه...
مرکز به مرکز که هیچ توی یک مرکز کاربر به کابر هم فرق داره
در حد 128 256 که باشه کافیه...
از دوستان شیرازی کسی هست که ART1 شاتل داشته باشه؟ می خواستم سرعت دانلود روزانه و شبانهْ این سرویس رو بدونم. به نظرتون از لحاظ سرعت و قطعی نسبت به ECO128 بهتره؟ بدتره؟ یا فرقی نداره؟
مسلما باید بهتر باشه ! اما باید دید در عمل چطوریه و دوستانی که استفاده می کنند نظر بدن ...
راستش من هم که فیاض بخش هستم دانلود شبانه سرعت خوبی داره یعنی تا حالا که 98% مواقع مثل سرعت روزانه بوده حتی بیشتر (اگر چشم نخوره)
این مشخص می کنه که مرکز به مرکز فرق می کنه (بخاطر بار سرور های هر مرکز)
بله این سرعت لحظه ای هست
البته برای من تا 270 الی 280 هم رسیده ولی دایم نیست و لحظه ای هست شاید حداکثر بین یک تا دو دقیقه
این سرویس چون مخصوص دانلود زیاده سرعت واقعی خودش رو داره . مثلا اگه شما آرت با سرعت 128 رو بگیری سرعتت باید حداکثر 16 کیلوبایت باشه
خوب میخاستی با این آدرسی که وارد کردی تایم اوت هم نگیری؟؟؟این یکیو امتحان کن درس میشه
ping 4.2.2.4
دانلود شبانه شاتل همچینم بد نیستا !!
أانلود رایگان جمعه 28 اسفند ==> 890,757KB
بیشتر ازا ینم میشد که دیگه فایلی نداشتم !! هیچ حساب و کتابی نیست !!
یه نکته اینکه مودم رو الان در حالت bridge Only وصل کردم خیلی بهتر شده ! دوستانی که Linksys دارن و بعضا مشکل dc شدن حتما این روش رو امتحان کنند ...
Wag54 دارید شما؟ بعد روی 128 اکو این حجم رو بدون روش DC منظم میگیرید یا اتفاقی اینجوری شده به نظرت تو تهران بعد از 3 ماه امیدی هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)