موتور تنظیم باشه و مشکلاتی مثل روغن سوزی نداشته باشه با برداشتن منبع کاتالیست مشکلی در معاینه فنی پیش نمیاد
ماشین قبلیم موقع عوض کردن منبع اگزوز منبع کاتالیستشم خالی کردم و تو معاینه فنی هیچ ایرادی گرفته نشد
موتور تنظیم باشه و مشکلاتی مثل روغن سوزی نداشته باشه با برداشتن منبع کاتالیست مشکلی در معاینه فنی پیش نمیاد
ماشین قبلیم موقع عوض کردن منبع اگزوز منبع کاتالیستشم خالی کردم و تو معاینه فنی هیچ ایرادی گرفته نشد
آخه این که مشکلی را حل نمیکنه. تا اونجا که من یادمه در دفترچه "خصوصیات روغن" را گفته که خب همه مارکها اونا را میتونن بزنن اما نمیشه فهمید چی تقلبی و چی اصله. مشکل همینه. شاید بهترین راه مراجعه به نمایندگی مارکهایی است که این روغنها را تولید یا پخش میکنن.
آخه من شنیدم میگن با برداشتن کاتالیزور بوی بدی از اگزوز خارج میشه...
من فکر میکنم به خاطر تمام شدن عمر کاتالیزور هست که اگزوز ماشینم بوی بدی میده ... به خاطر همین میخواستم عوضش کنم.
حالا نظر شما چیست؛ تعویض یا برداشتن کاتالیزور؟
راستش پیمان خان حرف حدیث در این مورد زیاده !
من که خودم مشکلی نداشتم
برداشتن انباری وسط + کاتالیست تا حدودی روی شتابگیری و عملکرد موتور و یه خورده خنک تر کارکردنش تاثیر + داره
در مورد معاینه هم شما حساب کنین ماشین های خیلی قدیمی تر با کاربراتور که هیچکدوم شکل کاتالیزور رو به خودشون ندیدن معاینه رو پاس میکنن پس مطمئن باش مشکلی نیست![]()
روغن پراید رو عوض کردم
طرف کل 4 لیتر رو خالی کرد
چیزی تو دفترچه نوشته باید 3.5 لیتر توش ریخته بشه نه 4 لیتر
حالا این نیم لیتر اضافه مشکلی پیش میاره؟
میشه نیم لیتر ازش بردارم؟ چه جوری؟
برو زیر ماشین پیچ روغن بردار نیم لیتر که خالی شد ببندش
نه آقا چه کاریه
ممکنه ظرفش واقعاً 4 لیتر نداشته و کمتر روغن داشته
حالا که کاملاً 4 لیتر گرفته ضرر نمیزنه که بخواد بره و خالی کنه...
روغن پراید رو عوض کردم
طرف کل 4 لیتر رو خالی کرد
چیزی تو دفترچه نوشته باید 3.5 لیتر توش ریخته بشه نه 4 لیتر
حالا این نیم لیتر اضافه مشکلی پیش میاره؟
میشه نیم لیتر ازش بردارم؟ چه جوری؟ريختن روغن اضافي باعث گرمتر شدن دماي خودرو و بعضا جوش آوردن ميشهحالا که کاملاً 4 لیتر گرفته ضرر نمیزنه که بخواد بره و خالی کنه...
ضمنا به لاستيك هاي پايه سوپاپها آسيب جدي وارد مي كنه كه باعث دود كردن خودرو ميشه(به وفور ميشه پرايدهايي را كه از اگزوزشون دود بيرون مياد را ديد)
البته به پمپ روغن و رينگ روغن هم در دراز مدت آسيب وارد مي كنه
البته براي يكبار اشكالي نداره ولي حتما موقع تعويض روغن دقت كنيد كه روغن اضافي داخل خودرو نريزن چون باعث روغن سوزي ميشه و خرجش هم باز كردن سر سيلندر هست
روغن اضافی ریختن توی ماشین خیلی ضرر داره
ماشین رو به روغن سوزی و... میندازه
-----------------------------------------------
دوست عزیز فیلتر روغن رو عوض نکرد ؟؟
فیلتر هم گفتم عوض کنه و عوض کرد
میشه نیم لیتر ازش بردارم؟ از درب بالای موتور میشه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)