تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -------

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -----

0 0%
  • -----

0 0%
صفحه 151 از 262 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 2613

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

کسی ترکیب تیم رو تو این بازی که 17 گل زدیم یادش هست؟
    فقط یادمه دایی یه 7-8 تایی زد بقیش رو هم باقری زد: دی

کـاربـر بـاسـابـقـه Wisdom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    テヘラン

پيش فرض

من دقیقاً اون بازی با مالدیو رو یادمه

خیلی جالب بود
    همه توپ رو با 4 تا پاس می اوردن جلو علی دایی میزد تو گل
    فکر میکنید چه جوری شده آقای گل جهان !!!

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

یا خدا !!

کسی ترکیب تیم رو تو این بازی که 17 گل زدیم یادش هست؟
    یادش بخیر... دیگه اون نتایج تکرار نمیشه چون فکر کنم همون مالدیو هم الان واسه ما شاخ میشه...

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمد مايلي‌كهن طي اظهاراتي علي دايي را متعلق به مردم دانست و خواستار بازگشت او به فوتبال كشور شد.

علی دایی شكایت از مایلی‌كهن را پس گرفت

وكیل علی دایی از اعلام رضایت موكلش از محمد مایلی‌كهن سرمربی تیم ‌ملی فوتبال خبر داد.

عسگری پیش‌بین با اعلام این خبر به ایسنا گفت: با توجه به این‌كه مایلی‌كهن به محل كار موكلم رفته و از طریق برنامه‌های صدا و سیما نیز موضع مناسبی نسبت به او گرفته و دلجویی كرده است و همچنین به منظور تداوم دوستی‌ها در ورزش و ایجاد فضای مناسب در وضعیت فعلی تیم ملی، موكلم از شكایت خود گذشت كرده و اعلام رضایت كرده است.

وی گفت: صبح امروز (یكشنبه 23 فروردین) با حضور در شعبه‌ی 78 دادگاه تجدیدنظر استان تهران و اجرای احكام دادسرای كاركنان دولت اعلام رضایت موكلم را ابلاغ كردم و موكلم در حال حاضر به امور شخصی خود می‌پردازد.

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بازگشتم به تيم ملي به نظر كادرفني بستگي دارد
    كريمي: آنهايي كه از دايي انتقاد مي‌كردند حالا حامي او شده‌اند ‌

خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: افرادي كه قبلا از دايي انتقاد مي‌كردند، حالا از او حمايت مي‌كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي كريمي درباره تشويق تماشاگران كه خواستار حضور او در تيم ملي بودند تصريح كرد: آنها به من لطف دارند اما فكر مي‌كنم د ر ايران بازيكنان مستعد زيادي وجود دارند كه اگر دعوت شوند، مي‌توانند عملكرد خوبي داشته باشند. با اين كار پشتوانه‌سازي مناسبي هم انجام مي‌شود.
    وي درباره احتمال بازگشت به تيم ملي تاكيد كرد: همه چيز در اين باره به نظر كادر فني بستگي دارد. من تلاش خودم را انجام مي‌دهم و هر تصميمي كه كادر فني تيم ملي بگيرد مي‌پذيرم.
    اين بازيكن درباره غيبت خود در بازي با عربستان اظهار داشت:‌ اين حرف كه مي‌گويند اگر كريمي بود به عربستان نمي‌باختيم را قبول ندارم. در آن شرايط ممكن بود حتي با حضور من هم مقابل عربستان شكست مي‌خورديم.
    كريمي يادآور شد: زماني كه علي دايي سرمربي تيم ملي بود همه از او انتقاد مي‌كردند اما الان كه بركنار شده همان عده‌ از دايي حمايت مي‌كنند. اين نوشدارو پس از مرگ سهراب است. من نمي‌دانم در مطبوعات ايران چه مي‌گذرد كه اين اتفاقات رخ مي‌دهد. اينكه مي گويند اگر من بودم نمي‌باختيم؛ شيطنت رسانه‌ها بود.
    كريمي درباره پيروزي 2 بر يك تيم پرسپوليس مقابل پيكان اظهار داشت: پرسپوليس انگيزه آسيايي نداشت و بازي خوبي انجام نداديم. يك بازي معمولي برگزار كرديم و فقط توانستيم 3 امتياز بازي را كسب كنيم. پيكان بسيار خوب بازي كرد و بازيكنان اين تيم گرچه در ورزشگاه آزادي بازي مي‌كردند اما انگيزه زيادي داشتند. بازيكنان فرصت‌هاي زيادي را خلق كردند و مي‌توانستيم گل‌هاي بيشتري به ثمر برسانيم.
    وي درباره بازي روز 10 ارديبهشت در جام حذفي برابر سپاهان گفت: حاشيه سازي‌هاي سپاهاني‌ها را درست نمي‌دانم. اين كارها غير ورزشي است اما جواب كري خواني سپاهان را در زمين بازي خواهم داد.
    كريمي درباره گل اول پرسپوليس و اينكه خودش مي‌توانست دروازه پرسپوليس را باز كند خاطرنشان كرد: براي من موفقيت تيم از هر چيزي ديگري مهم‌تر است. اگر بتوانم همبازي‌هايم را صاحب موقعيت گل مي‌كنم تا تيم دست پر از ميدان خارج شود.

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

فقط یادمه دایی یه 7-8 تایی زد بقیش رو هم باقری زد: دی
    دايي فقط 2 گل زد تازه يه پنالتي رو هم نزد.
    باقري 7يا 8 تا زد.

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نه دایی 90 درصد گلهاش رو به تیم های لائوس و مالدیو زده به کره هم زده به بقیه عزیزان همچنین! تازه من یادم نمیاد باقری تو یه بازی انقدر گل زده باشه!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یادت نمیاد دلیل نمیشه که اتفاق نیفتاده باشه
    هرکی از راه داره میرسه برای اینکه از قافله عقب نیفته 2تا خالی راجع به دایی میبنده و سعی میکنه کوچیکش بکنه
    اون با تیم ملی شکست خورده ولی هیچ دلیل نمیشه که هر کسی اجازه بده به خودش انکارش بکنه
    خیال میکنی فرانس پوشکاش یا پله چه جوری این همه گل زدن؟
    اونا هم به تیمایی که در سطح مجارستان یا برزیل اون موقع نبودن 4تا 4تا گل میزدن
    تازه دایی اون بازی فقط 2تا گل زد به مالدیو
    روزی که تونست رکورد جهان رو بشکونه 4تا زد به لائوس
    هر مهاجمی ادعاش میشه،بره بزنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezanew's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

آره دیگه، چرا بقیه نتونستن بزنن!! همین عنایتی که کلی بالا بردنش یه موقع، یا اصلا محاجم های دیگه چرا نمی تونن مثل دایی به تیم های ضعیف (به قول شما) گل بزنن!!؟

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

آره دیگه، چرا بقیه نتونستن بزنن!! همین عنایتی که کلی بالا بردنش یه موقع، یا اصلا محاجم های دیگه چرا نمی تونن مثل دایی به تیم های ضعیف (به قول شما) گل بزنن!!؟
    آقا من کاری ندارم به این حرفها و خودمم قبول دارم علی دایی واقعا تک بود ولی شما میگی عنایتی...آخه اون بنده خدا رو اصلا به تیم ملی دعوت میکنن که گلم بزنه ؟ همون موقع که آقای گل بود یکی در میون دعوتش میکردن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •