nدوست عزيز گوشي هاي جديد كلا ساختارشون با قديميا فرق كرده، تو بايد قبل از اونكه گوشيت شارژ تموم كنه، شارژ مجددو انجام بدي فقط تنها كاري كه بايد انجام بدي اينه كه حتما گوشيتو خاموش كني. چون اگه روشن باشه ميبيني كه پشت گوشيت داغ مي كنه. پيروز باشي
nدوست عزيز گوشي هاي جديد كلا ساختارشون با قديميا فرق كرده، تو بايد قبل از اونكه گوشيت شارژ تموم كنه، شارژ مجددو انجام بدي فقط تنها كاري كه بايد انجام بدي اينه كه حتما گوشيتو خاموش كني. چون اگه روشن باشه ميبيني كه پشت گوشيت داغ مي كنه. پيروز باشي
سلام دوستان...من گوشیمو با wi-fi دیروز داشتم اپدیت میکردم....اول یه پیغام داد که از سایت نوکیا یه فایل اومده باید بگیرید منم گرفتمش یه 5 دقیقه طول کشید پر شد...بعد وقتی که خواست update اصلی انجام بشه...صفحه سفید شد گزینه updating اومد.ولی تا یه ذره پر کرد قطع شد....گوشی که بالا اومد پیغام داد که:the file is not packed to your phone...call your service provider متن درست یاذم نیست ولی یه چیز تو این مایه ها بود....چی کار باید بکنم
سلام دوستان لطفا كمكككككككك كنيييييييييييد
گوشي من چند روزه كه هر از گاهي خود بخود خااااموش ميشه
چيكار كنم؟؟؟![]()
سلام.گوشی رو تازه خریدی؟برنامه ی خاص که نصب نکردی؟
این ریست شدن هم معضلیه واسه نوکیا.اگه فریم ور آپگرید کنی درست میشه ایشالا.
احتمالا از باتری هست
شاید لق باشه
با یه تیکه کاغذ محکمش کن
سلام دوستان لطفا كمكككككككك كنيييييييييييد
گوشي من چند روزه كه هر از گاهي خود بخود خااااموش ميشه
چيكار كنم؟؟؟![]()
منم خاموش میشد دادمش گارانتی دو هفته بعد یکی دیگه واسم فرستادن
به نظر خودم از باطری بود
اين رمزو زدم: #7780#* بعد يه خورده با شياراي باتريم بازي كردم- از ديروز تا حالا كه خاموش نشده.خدا كنه ديگه هم خاموش نشه.
ممنون از دوستان
سلام،
دوستان اگر دقت كرده باشيد زمانيكه يك Wallpaper تعيين ميكنيد ، عكس مورد نظرتون در تمام طول صفحه نمايش داده نميشه و قسمت بالايي و پايين صفحه از تصوير پيش فرض Theme تبعيت ميكنه، حتي اگر سايز تصوير مورد نظرتون 320*240 باشه.
آيا راهي وجود داره كه Wallpaper انتخابي ما تمام طول صفحه رو بپوشونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله
اینطوری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس تو خود گوشي هيچ گزينه اي براي تنظيم اين كار وجود نداره ،درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)