اين كه خيلي سوراخش تنگه! صدا در نمياد كه! اي بابا!و این هم اسپیکر که بالاخره پیدا شد.روی سر گوشی کنار دکمه power که البته دوستان قبلا گفته بودن.
اين كه خيلي سوراخش تنگه! صدا در نمياد كه! اي بابا!و این هم اسپیکر که بالاخره پیدا شد.روی سر گوشی کنار دکمه power که البته دوستان قبلا گفته بودن.
مگه به سوراخه ؟
-------------------
آقا یه نامردی با آیدی ^^HAMID^^ رفته تو esato عضو شده ...من نیستم ها..خودش اعتراف کنه کی بوده ؟
به
پس این x1 رفرش چی شد؟حمید جواب بده وگرنه بازم حالم بد می شه!
در ضمن من فکر نمی کنم کد این اکسپریا 2 باشه چون اولا سیستم کد گذاری se با اون موقع که x1 اومد فرق داره دوما این اکسپریا (می گن) سیمبینه و سیمبین هم پایین تر از WM به حساب می یاد (حالا با این که WM چقدر ضمخته با سیمبین چقدر ماهه کاری ندارم ) من احتمال می دم اسمش X902 یا یه چی تو این مایه ها باشه
Last edited by Hamid..God; 02-03-2009 at 19:20.
برا چی میگی سیمبین کنده
بعدم مثل اینکه یادت رفته سیمبین کد باز هست یعنی هر کس میتونه هر تغییری که می خواد بهش بده باسه همین خیلی سریع تغییر و بهبود پیدا می کنه
حالا هم se شاید با توجه به نیازش تغییرش داده باشه
بعدم کی گفته این موبایل غیر سیستم عاملیه فکر کنم حمید گفت سیستم عاملش ناقصه نه این که نداشته باشه در ضمن این همه ی مشخصات ظاهری که میشه با اونا به وجود سیمبین پی برد رو داره
سه تا دکس تاپ که کنار هم قرار گرفتن و با حرکت انگشت قابل دسترسیین - سه تا دکمه زیر مانیتور - دکمه های دسترسی سریع به منو ها در قسمت پایین صفحه (مشخصات ظاهری سیمبین تاچ که از مقایسه ی امنیا hd و آیدو و 5800 متوجه شدم )
در ضمن فکر نمی کنم جاوا اینقدر قوی باشه اگه بود گوشی های جاوا خیلی باحالتر از الان بودند نظر خودت چیه؟
ما هم مخلصیم
x1 رفرش همین x2 هست دیگه به اصطلاح.. x902 اههمم ؟ به فکر فرو رفتیم.. فکر نکنم سیمبین باشه .... احتمالا باید همون وین موبایل باشه.. رفرش یعنی تغییراته جزئی دیگه نه که ...پس این x1 رفرش چی شد؟حمید جواب بده وگرنه بازم حالم بد می شه!
در ضمن من فکر نمی کنم کد این اکسپریا 2 باشه چون اولا سیستم کد گذاری se با اون موقع که x1 اومد فرق داره دوما این اکسپریا (می گن) سیمبینه و سیمبین هم پایین تر از WM به حساب می یاد (حالا با این که WM چقدر ضمخته با سیمبین چقدر ماهه کاری ندارم ) من احتمال می دم اسمش X902 یا یه چی تو این مایه ها باشه
بابا سیستم عامل ناقص نیست ! سیمبین سری 60 ورژن 5 .. مثله 5800 که وارده بازار شده... اون UI ش هست که ناقصه ....سونی اریکسون یوزر اینترفیس خودش رو گزاشته رو این سیستم عامل ... اینترفیسشه که هنوز کامل نیست ... خیلی هم جیگر و یوزر فرندلی تر از ماله نوکیا و سامسونگه..تو اون پرویو سایت فون ریپورت بخونید..بعدم کی گفته این موبایل غیر سیستم عاملیه فکر کنم حمید گفت سیستم عاملش ناقصه نه این که نداشته باشه در ضمن این همه ی مشخصات ظاهری که میشه با اونا به وجود سیمبین پی برد رو داره
نه من فکر کردم منظورت همون اکسپریا هست که کاملا جدیده(چند وقت پیش خودت گفتی یه اکسپریا هست با سیمبین
آقا منظور منم همین بود(البته خودت گفته بودی سیستم عامل ناقصه منم رفته بودم تو فکر که یعنی این se داره سیمبین خودشو می سازه! )
اون یوزر فرندلی تر بونشو منم قبول دارم
وقتي سوراخش تنگ باشه چه جوري صداش در بياد؟ اگه اسپيكرش قوي باشه كه اين سوراخ به درد نمي خوره!مگه به سوراخه ؟![]()
قبول نداري؟!
سونی اریکسون قول داده واسه نسخه نهایی بده سوراخ رو میل بزنن که صدای بیشتری ازش دراد.just 4 u.لول.خوبه؟راضی شدی؟وقتي سوراخش تنگ باشه چه جوري صداش در بياد؟ اگه اسپيكرش قوي باشه كه اين سوراخ به درد نمي خوره!
قبول نداري؟!
================================================== =====================
آقا در مورد این سیمبین مورد استفاده توی ایدو اگر شک دارید و اطلاعات بیشتر میخواین به سایت اصلی این سیستم عامل مراجعه فرمایید:
The foundation will ultimately unify Symbian OS, S60, UIQ and MOAP(S) software to create an unparalleled open source software platform for converged mobile devices
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون سیمبینه منظورم آیدو بود که من فکر میکردم از سری ایکس باشه که به نظز نیست..چند وقت پیش خودت گفتی یه اکسپریا هست با سیمبین
@hamed
یه جا خوندم هسته اصلی سیمبین جدید همین سری 60 ورژن5 هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)