تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 543 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 5427

نام تاپيک: تاپیک ویژه بحث پیرامون گوشی های جدید سونی اریکسون -کانسپت ها و شایعات

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

و این هم اسپیکر که بالاخره پیدا شد.روی سر گوشی کنار دکمه power که البته دوستان قبلا گفته بودن.
    اين كه خيلي سوراخش تنگه! صدا در نمياد كه! اي بابا!

2. این کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مگه به سوراخه ؟

-------------------

آقا یه نامردی با آیدی ^^HAMID^^ رفته تو esato عضو شده ...من نیستم ها ..خودش اعتراف کنه کی بوده ؟

4. این کاربر از ^^ HAMID ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

فردا سبیت cebit شروع میشه ...

و طبق گفته سایت se4m که ید طولایی در لو دادن گوشیهای اس ای داره ...دو تا گوشی معرفی میشه :

1-dual sim phone == گوشی دو سیمکارته

2- و ایکسپریای معروف ==x2

+

یه سری لوازم جدید plus new accessories.

---------

اگرم نشد به من چه اون سایته گفته.

به
    پس این x1 رفرش چی شد؟حمید جواب بده وگرنه بازم حالم بد می شه!

در ضمن من فکر نمی کنم کد این اکسپریا 2 باشه چون اولا سیستم کد گذاری se با اون موقع که x1 اومد فرق داره دوما این اکسپریا (می گن) سیمبینه و سیمبین هم پایین تر از WM به حساب می یاد (حالا با این که WM چقدر ضمخته با سیمبین چقدر ماهه کاری ندارم ) من احتمال می دم اسمش X902 یا یه چی تو این مایه ها باشه
    Last edited by Hamid..God; 02-03-2009 at 19:20.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام

چون روی idou هنوز سیستم عاملی نیست که بخواد سرعت کم یا زیادی داشته ( ناقص هستش )

کلا سیمبیان سیستم عامل قوی نیست و با وجود پردازشگر بالا فکر نمیکنم بازهم این چنین سرعتی داشته باشه .

مخلصیم .

برا چی میگی سیمبین کنده
    بعدم مثل اینکه یادت رفته سیمبین کد باز هست یعنی هر کس میتونه هر تغییری که می خواد بهش بده باسه همین خیلی سریع تغییر و بهبود پیدا می کنه
    حالا هم se شاید با توجه به نیازش تغییرش داده باشه
    بعدم کی گفته این موبایل غیر سیستم عاملیه فکر کنم حمید گفت سیستم عاملش ناقصه نه این که نداشته باشه در ضمن این همه ی مشخصات ظاهری که میشه با اونا به وجود سیمبین پی برد رو داره
    سه تا دکس تاپ که کنار هم قرار گرفتن و با حرکت انگشت قابل دسترسیین - سه تا دکمه زیر مانیتور - دکمه های دسترسی سریع به منو ها در قسمت پایین صفحه (مشخصات ظاهری سیمبین تاچ که از مقایسه ی امنیا hd و آیدو و 5800 متوجه شدم )
    در ضمن فکر نمی کنم جاوا اینقدر قوی باشه اگه بود گوشی های جاوا خیلی باحالتر از الان بودند نظر خودت چیه؟

ما هم مخلصیم

7. این کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پس این x1 رفرش چی شد؟حمید جواب بده وگرنه بازم حالم بد می شه!

در ضمن من فکر نمی کنم کد این اکسپریا 2 باشه چون اولا سیستم کد گذاری se با اون موقع که x1 اومد فرق داره دوما این اکسپریا (می گن) سیمبینه و سیمبین هم پایین تر از WM به حساب می یاد (حالا با این که WM چقدر ضمخته با سیمبین چقدر ماهه کاری ندارم ) من احتمال می دم اسمش X902 یا یه چی تو این مایه ها باشه

بعدم کی گفته این موبایل غیر سیستم عاملیه فکر کنم حمید گفت سیستم عاملش ناقصه نه این که نداشته باشه در ضمن این همه ی مشخصات ظاهری که میشه با اونا به وجود سیمبین پی برد رو داره
    بابا سیستم عامل ناقص نیست ! سیمبین سری 60 ورژن 5 .. مثله 5800 که وارده بازار شده... اون UI ش هست که ناقصه ....سونی اریکسون یوزر اینترفیس خودش رو گزاشته رو این سیستم عامل ... اینترفیسشه که هنوز کامل نیست ... خیلی هم جیگر و یوزر فرندلی تر از ماله نوکیا و سامسونگه..تو اون پرویو سایت فون ریپورت بخونید..

9. این کاربر از ^^ HAMID ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

x1 رفرش همین x2 هست دیگه به اصطلاح.. X902 اههمم ؟ به فکر فرو رفتیم.. فکر نکنم سیمبین باشه .... احتمالا باید همون وین موبایل باشه.. رفرش یعنی تغییراته جزئی دیگه نه که ...
    نه من فکر کردم منظورت همون اکسپریا هست که کاملا جدیده(چند وقت پیش خودت گفتی یه اکسپریا هست با سیمبین

x1 بابا سیستم عامل ناقص نیست ! سیمبین سری 60 ورژن 5 .. مثله 5800 که وارده بازار شده... اون ui ش هست که ناقصه ....سونی اریکسون یوزر اینترفیس خودش رو گزاشته رو این سیستم عامل ... اینترفیسشه که هنوز کامل نیست ... خیلی هم جیگر و یوزر فرندلی تر از ماله نوکیا و سامسونگه..تو اون پرویو سایت فون ریپورت بخونید..

آقا منظور منم همین بود(البته خودت گفته بودی سیستم عامل ناقصه منم رفته بودم تو فکر که یعنی این se داره سیمبین خودشو می سازه! )
    اون یوزر فرندلی تر بونشو منم قبول دارم

11. این کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

مگه به سوراخه ؟
    وقتي سوراخش تنگ باشه چه جوري صداش در بياد؟ اگه اسپيكرش قوي باشه كه اين سوراخ به درد نمي خوره!
    قبول نداري؟!

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

وقتي سوراخش تنگ باشه چه جوري صداش در بياد؟ اگه اسپيكرش قوي باشه كه اين سوراخ به درد نمي خوره!
    قبول نداري؟!
    سونی اریکسون قول داده واسه نسخه نهایی بده سوراخ رو میل بزنن که صدای بیشتری ازش دراد.just 4 u.لول.خوبه؟راضی شدی؟

================================================== =====================

آقا در مورد این سیمبین مورد استفاده توی ایدو اگر شک دارید و اطلاعات بیشتر میخواین به سایت اصلی این سیستم عامل مراجعه فرمایید:

The foundation will ultimately unify Symbian OS, S60, UIQ and MOAP(S) software to create an unparalleled open source software platform for converged mobile devices

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 5 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa<>khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

16. 3 کاربر از mostafa<>khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چند وقت پیش خودت گفتی یه اکسپریا هست با سیمبین
    اون سیمبینه منظورم آیدو بود که من فکر میکردم از سری ایکس باشه که به نظز نیست..

@hamed

یه جا خوندم هسته اصلی سیمبین جدید همین سری 60 ورژن5 هست .

18. 2 کاربر از ^^ HAMID ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •