تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 394 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

داره خودمونی میشه masouddaniali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام دوستان با عرض شرمندگی یه سوال داشتم
    راستیتش من بین این چندتا تا پلیر شک دارم لطفا اینا رو از لحاظ دوام: باطری وصدا بررسی کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --sony NWZ-B142F/B --sansa clip+-- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن صفحه نمایش برا دیدن فیلم برام مهم نیست - هرچی پلیر کوچکتر بهتر
    peaceful1 عزیز نظر شما برام مهمه(اگه شما بودی کدوم رو انتخاب میکردی-اگه پیشنهاد دیگه هی داری بگو)

داره خودمونی میشه masouddaniali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اسم پلیر هارو از سایت دیگه کپی کردم خراب شد
    sansa clip+-sony NWZ-B142F/B-iriver E30-Creative ZEN MOZAIC EZ300
    شرمنده

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام دوستان با عرض شرمندگی یه سوال داشتم
    راستیتش من بین این چندتا تا پلیر شک دارم لطفا اینا رو از لحاظ دوام: باطری وصدا بررسی کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --sony NWZ-B142F/B --sansa clip+-- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن صفحه نمایش برا دیدن فیلم برام مهم نیست - هرچی پلیر کوچکتر بهتر
    peaceful1 عزیز نظر شما برام مهمه(اگه شما بودی کدوم رو انتخاب میکردی-اگه پیشنهاد دیگه هی داری بگو)
    اسم پلیر هارو از سایت دیگه کپی کردم خراب شد
    sansa clip+-sony NWZ-B142F/B-iriver E30-Creative ZEN MOZAIC EZ300
    شرمنده
    با اجازه من هم نظر میدم:

سانسا کلیپ ، بعدش سونی B140 و بعدش موزائیکEZ300
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز مرسی بابت راهنماییتون
    Transcend رو تو سایت RayanSaba سرچ کردم، از ظاهر Transcend - MP330 - 2GB و Transcend - MP320 - 2GB و Transcend - MP630 - 2GB و البته قیمتشون خوشم اومد (اگه قیمت پایین تر بود بهتر بود)
    کیفیت صداشون چه جوریه؟ میخوام واسه زبان (listening) استفاده کنم بخاطر همین کیفیت صدا خیلی برام مهمه اینکه حرف ها کاملا مفهوم باشه، مورد بهتر دیگه ای تا این قیمت هست؟
    یه مشکل دیگه ای دارم اینکه گزینه تشکر رو پیدا نمیکنم چرااا؟!
    اگه شما بیشتر برای صحبت و کلام میخوای این پلیر شما رو راضی می کنه ... پلیرهای گرونتر و باکیفیت تر اغلب در زمینه موسیقی هست که تفاوتشون حس میشه.به نظر من از بین اون دوتا یکی رو بگیر.

پیدا نشدن دکمه تشکر و یه سری محدودیت های دیگه، احتمالاً بخاطر اینه که شما هنوز عضو جدید محسوب میشی و بعد از اینکه مدتی گذشت و پست هات بیشتر شد حل میشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام با عرض خسته نباشید به همه دوستان. مطالب دوستان راجع به هدفون ها خوندم خیلی استفاده کردیم دمه همه گرم. نتیجه اونم اینکه گفتم به یکی از فامیل برام یه Sennheiser IE 8 بیاره. همون اولا هم که zen m 60 اومده بود خریدم و دوسری هدفون EP 630 داشتم آخرین هدفونم EP 830 بوده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از همون اولاش که اومد داشتم. الانم می خوام همه اینهارو عوض کنم. چونکه وقت استفاده از سیتم صوتی ندارم و اونم بدون mp3 نمی تونم بفروش چون داکش هست. همه این حرفارو زدم که بپرسم نظر شما راجع به یه mp3 عالی با بالاترین کیفیت چیه ؟ خودم که نیگاه کردم دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه mp3 حرفه ای به تمام معناست. اما تکنولوژی x-fi وسوسه کنندست و به راحتی هام نیمشه از کنارش گذشت من هم با این داکی که داشتم صدای x-fi رو تجربه کردم و واقعا عالیه. خلاصه اینکه لطف کنید راهنمایی بفرمایید خوشحال میشم. قبولم کنید که 150 صفحه نظر خوندم هم خیلی حوصله میخواد شرمنده اگر سوالم تکراریه. مرسی

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

سلام با عرض خسته نباشید به همه دوستان. مطالب دوستان راجع به هدفون ها خوندم خیلی استفاده کردیم دمه همه گرم. نتیجه اونم اینکه گفتم به یکی از فامیل برام یه Sennheiser IE 8 بیاره. همون اولا هم که zen m 60 اومده بود خریدم و دوسری هدفون EP 630 داشتم آخرین هدفونم EP 830 بوده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از همون اولاش که اومد داشتم. الانم می خوام همه اینهارو عوض کنم. چونکه وقت استفاده از سیتم صوتی ندارم و اونم بدون mp3 نمی تونم بفروش چون داکش هست. همه این حرفارو زدم که بپرسم نظر شما راجع به یه mp3 عالی با بالاترین کیفیت چیه ؟ خودم که نیگاه کردم دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه mp3 حرفه ای به تمام معناست. اما تکنولوژی x-fi وسوسه کنندست و به راحتی هام نیمشه از کنارش گذشت من هم با این داکی که داشتم صدای x-fi رو تجربه کردم و واقعا عالیه. خلاصه اینکه لطف کنید راهنمایی بفرمایید خوشحال میشم. قبولم کنید که 150 صفحه نظر خوندم هم خیلی حوصله میخواد شرمنده اگر سوالم تکراریه. مرسی
    اگه الان میخواهی S9 اگه عجله نداری یک 3 چند ماه صبر کن از همین ایران J3 بگیر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگه الان میخواهی S9 اگه عجله نداری یک 3 چند ماه صبر کن از همین ایران J3 بگیر
    سلام، از جواب سریعت خیلی ممنون. ُُS9 الان چنده ؟ آیا پایتخت داره یا جای خاصی پیشنهاد میدی ؟ درضمن تو سایتها J3 به عنوان PMP معرفی شده، چه تفاوتهایی با S9 داره ، به نظرت طراحی S9 برای MP3 حرفه ای تر نیست به خصوص کلید های بالا و پایینش ؟

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام، از جواب سریعت خیلی ممنون. ُُS9 الان چنده ؟ آیا پایتخت داره یا جای خاصی پیشنهاد میدی ؟ درضمن تو سایتها J3 به عنوان PMP معرفی شده، چه تفاوتهایی با S9 داره ، به نظرت طراحی S9 برای MP3 حرفه ای تر نیست به خصوص کلید های بالا و پایینش ؟
    در مورد J3 خیلی زوده که بشه نظر داد در مورد S9 بله چندتایی از مغازه های پایتخت دارند ولی قیمتشون را بخاطر نمیاورم

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من می خواستم پلیر cowon بخرم مدل e2 حدود قیمتش رو می خواستم و اینکه الان تولید می شه ؟و ایا ارزش خریدنش رو داره یا نه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

سلام دوستان ،
    من 5 سال بود از یک پلیر کره ای ( که حتی سونی به گرد پای کیفیتش نمیرسید ) داشتم !
    خیلی هم بهش علاقه داشتم ، الان چند روزه که پلیرم به همراه ایر فون فیلیبپسم خراب شده ، قاطی کرده تا نکوبمش به دیوار درست نمیشه ، نمایندگیشم چند وقته که جمع شده و دیگه وارد بازار نمیشه .

اون موقع 125.000 خریدمش 1گیگشو ! اسمشو نپرسین .

من فقط به یه پلیر ، تصویری نباشه ، رادیوش مهم نیست ! میخام ،
    و نمیخام هم بیشتر از 50.000 تومن هم خرج کنم ،
    کیفیت و بلندی صدا هم خیلی خیلی خیلی برام مهمه و خصوصا" حافظش !

چند مدل هم دیدم مثل سن دیسک و فیلیپس ، اینا چطورن ؟
    جنس های آشغال مثل مارشال ترنسند و ... نمیخام !
    اگه ممکنه منو راهنمایی کنید ، ایشالا اومدید توی بخش موبایل بتونم جبران کنم ... !

ممنون .

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

سلام دوستان ،
    من 5 سال بود از یک پلیر کره ای ( که حتی سونی به گرد پای کیفیتش نمیرسید ) داشتم !
    خیلی هم بهش علاقه داشتم ، الان چند روزه که پلیرم به همراه ایر فون فیلیبپسم خراب شده ، قاطی کرده تا نکوبمش به دیوار درست نمیشه ، نمایندگیشم چند وقته که جمع شده و دیگه وارد بازار نمیشه .

اون موقع 125.000 خریدمش 1گیگشو ! اسمشو نپرسین .

من فقط به یه پلیر ، تصویری نباشه ، رادیوش مهم نیست ! میخام ،
    و نمیخام هم بیشتر از 50.000 تومن هم خرج کنم ،
    کیفیت و بلندی صدا هم خیلی خیلی خیلی برام مهمه و خصوصا" حافظش !

چند مدل هم دیدم مثل سن دیسک و فیلیپس ، اینا چطورن ؟
    جنس های آشغال مثل مارشال ترنسند و ... نمیخام !
    اگه ممکنه منو راهنمایی کنید ، ایشالا اومدید توی بخش موبایل بتونم جبران کنم ... !

ممنون .
    یک نگاه بنداز
    کد:

11. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •