احتمالاً اون كافي نته ناشي بوده كه پسورد نزاشته
google map وقتي يه بار باهاش وصل ميشي نقشه هارو دانلود ميكنه ولي دفعه بعد اولش نقشه رو نشون ميده بعد از 2 ثانيه دوباره ميگه بايد به اينترنت وصل بشي
احتمالاً اون كافي نته ناشي بوده كه پسورد نزاشته
google map وقتي يه بار باهاش وصل ميشي نقشه هارو دانلود ميكنه ولي دفعه بعد اولش نقشه رو نشون ميده بعد از 2 ثانيه دوباره ميگه بايد به اينترنت وصل بشي
مرسی
مشکل من با این گوشی اینه که چون نوکیا N82 قبلیم در حالت استندبای هم ساعت و تقویم نشون میداد و هم SMS و Miss Call ها رو پیغام میداد اما این گوشی هیچ کدوم از اینها رو نداره.
یعنی شما می بایستی کشویی رو باز کنی و تازه متوجه بشه آیا sms یا miss call داری یا نه.
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید.
آره متوجه كه شدم و براي همون خيلي تعجب كردم.
خب ظاهرا مثل اينكه عادي هم هست! چون هيچكس چيزي هم نميگه.
من تا حالا دقت نکرده بودم این اصلا screen saver نداره. ولی فکر کنم نرم افزارش باشه
نه حسن جون راست می گه منم دیدم گوشیشو (اخه رفیقه خودمه..!!!)google map وقتي يه بار باهاش وصل ميشي نقشه هارو دانلود ميكنه ولي دفعه بعد اولش نقشه رو نشون ميده بعد از 2 ثانيه دوباره ميگه بايد به اينترنت وصل بشي
با سلام خدمت دوستان.من قصد دارم این گوشی سامسونگ رو تا چند روز دیگه خریداری کنم.می خواستم بدونم با 500 تا 600 هزار تومان بودجه این گوشی بهترین انتخاب هست یا از اون بهتر از هم هست.
یه چند تا سوال هم داشتم که اگه جواب بدید مممنون میشم.
1.اگه به امید خدا من این گوشی رو خریدم آیا بازی های n-gage 2 مثل one روی اون اجرا میشه یا نه؟آیا باید کار خاصی برای اجرا شدنشون انجام بدهم.
2.آیا باید حتما گوشی رو هک کنم.هک کردن گوشی ضرر نداره؟اگه ممکنه بهترین روش و مطمئن ترین روش رو برام بزارید.آیا حتما باید گوشی رو هک کرد.اگه هک نکنیم چی میشه
بازم ممنونم.اگه ممکنه راهنماییم کنید.
با سلام
من می خوام تا چند روز دیگه این گوشی رو خریداری کنم.می خواستم با حدود 500 یا 600 هزار تومان آیا این گوشی بهترین انتخابه یا انتخاب های بهتری هم هست.معایب این گوشی چیست؟
اگه به امید خدا این گوشی رو خریدم می خواستم به چند تا سوالم جواب بدید.
1.آیا بازی های n-gage 2 مثل one روی این گوشی اجرا میشه؟آیا باید کار خاصی کرد تا اجرا بشن.
2.آیا باید حتما گوشی را هک کرد.؟اگه هک نشه چی میشه؟هک گوشی به گوشی صدمه میزنه یا نه؟اگه میشه مطمئن ترین و بهترین روش هک گوشی رو برام بزارید.
3.آیا این گوشی با گوشی های نوکیایی که همین نسخه سیمبین رو دارند در اجرای برنامه ها و... فرقی دارد؟
4.هر چی لازمه یا بهتره که الان انجام بدم(منظورم وقتی که گوشی رو خریدم!) رو لطفا بگید
با این حدود قیمت بهترین انتخاب همین i8510 هست.
هیچ عیبی نداره![]()
بهترین انتخاب تو این رنج 100 در 100 همینه ولی اگه از پاکت پیسی خوشت بیاد امنیا هم هست
معایب گوشی:
1- دیر شارژ میشه
2-تو وبش نمیشه چندتا پنجره رو هم زمان باز کرد شایدم من بلد نیستم
3-شارژ با یو اس بی رو نمیشه قطع کرد
کمبودهای گوشی
1-دکمه مخصوص موزیک نداره
2-فرستنده اف ام نداره
1-بازیهای ngage روش اجرا میشه ولی باید کلاینتو روش نصب کنی که باید گوشی رو هک کنی آموزشش هست ولی کلاً راحته اما بازی one که روی همه گوشیها نیاز به key داره
2-همه گوشیهای s60 رو باید هک کنی اگه نکنی خیلی از برنامه ها رو نمیشه نصب کنی یا باید ساین کنی که حوصله میخاد یعنی هی باید هر برنامه جدیدی که میخای روش نصب کنی ساینش کنی ولی اگه هک کنی راحت میشی. من هک کردم هیچ مشکلی پیش نیومده
3-یه ذره با نوکیا تو گالری و این چیزا فرق داره ولی خیلی جزیی. تو نصب برنامه هم تقریبا 99 درصدو نصب میکنه فقط برنامه هایی مثل نوکیا مپ رو نصب نمیکنه که اونم با دستکاری شاید درست بشه مثل کلاینت انگیج کلاً از نظر نصب برنامه هیچ مشکلی نداره
4-وقتی خریدی بزار شارژ گوشیت کامل خالی بشه که خاموش بشه بعد روشنش نکن بزار شارژ بشه بعد وقتی شارژش پر شد که حدود 2.5 طول میکشه درش بیار اگه هم فروشنده گفت 8 ساعت بزارش گوش نکن
دوستانی که تم جالب برای 8510 دارند لطف کنند و لینک دانلود رو اینجا قرار بدند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)