تا اونجایی که من میدونم اسم اغلب ماشینها به انگلیسی تلفظ میشه
حالا شما میگی اینجوری تلفظ میشه ما هم قبول می کنیم![]()
تا اونجایی که من میدونم اسم اغلب ماشینها به انگلیسی تلفظ میشه
حالا شما میگی اینجوری تلفظ میشه ما هم قبول می کنیم![]()
ببخشید رد کردن مراحل بازی و داستانش و... چه ربطی به این داره که کدوم تلفظ درسته:گالاردو یا گایاردو؟!مگه اگه اشتباه تلفظ کنین امتیاز ازتون کم میشه؟
این یه ترینر برای زیاد شدن پوله....باید اجراش کنین بعد برین داخل بازی...اگه ماشین قابل فروش داشتین که بفروشینش....اگه نداشتین یه ماشین ارزون بخرین...بعدشم بفروشینش...وقتی فروختین...پولتون میشه 3 میلیون
اینم آدرس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باتشکر.
F1 هم Free Shop هست.برای کسایی که با کمبود بودجه مواجه شدن.![]()
Last edited by *Batman*; 07-12-2008 at 22:22.
نمیتونم آپلود کنم، تو سیدی های لورد یا کینگ هستش ... اصلا سیرچ کنید پیدا میکنید.دوست من این نرم افزار رو اگه میشه بزارید تا همه استفاده کنند...
من یه سوالی داشتم چطوری ماشین رو میفروشید من همون اول وقتی میرفتم توی گاراژ زیرش یک کلمه ی sell بود ولی بعد از اون ندیدم اصلا کلا اگه میشه توضیح بدید چطور یک ماشین رو میشه فروخت؟
اوه...
بالاخره تموم کردم ولی خداییش این بوگاتی عجب سرعتی داره هم خوشکله هم خوش دست ولی خداییش من از اولشم با این nfs حال نمیکردم ولی هر بار می خرم البته از mw به این ور نه کربن چسبید نه pro street و نه این یکی البته طبیعی هم هست gta باز نمیتونه با nfs حال کنه ولی جالب بود اگه نمی خریدم می موندم تو کفش متاسفانه اون تصوری که میشد از این بازی از آب در نیومد یعنی اون طور که ea داد می کشید تصویر pro street رو پاک می کنه نشد مراحلش محدود و کسل کننده هست به نظرم nfs باید یه کمی خودش رو به gta نزدیک کنه البته واقعا nfs بهتر از driver و بقیه بازی های ماشین هست. ولی این بازی هم به هیچ جه موفقیت محسوب نمیشه برای ea و در واقع حالا می فهمم که نمره 5 از 10 که به بازی دادن دلیلش چی بود. میتونست خیلی بهتر از اینها باشه یه ایرادی که داره اینه که ماشین هایی رو که جایزه می برید نمیتونید بفروشید فقط اونایی رو که میخرید می تونید بفروشید اونم یک چهارم قیمتش. این اصلا قابل قبول نیست
---
تقاضای مهم
من بد جوری از این تیکه فیلماش خوشم اومد راهی هست به ویدیو قابل پخش روی کامپیوتر تبدیلشون کرد یا برنامه ای هست که حداقل فرمت vp6 رو اجرا کنه؟
سلام دوستان . من دو روز این بازی رو نصب کردم.
چند تا ایراد داره:
یکی اینکه Main Menu یا همون منوی اصلی نداره و باید اول وارد محیط بازی بشیم و بعد با زدن دکمه Esc وارد منوی اصلی بشیم. البته نمی دونم شاید مال من اینجوری باشه.
ایراد دوم هم اینه که کنترل ماشین ها خیلی سخته. خدا نکنه که ماشین از کنترل خارج بشه و بخوره به جدول سمت راست. اونوقت باید مطمئن بود که به جدول سمت چپ هم میخوره.
و یا اینکه با یه ماشین تصادف کنی، فوری می پیچه جلوی ماشینم و کفر آدم رو در میاره.
ایراد ؟! واسه چی ایراد . اتفاقا یکی از هیجان انگیزترین قسمتاش همینه که یهو میندازتت تو جریان بازی ! خیلی باحاله .
100% از mw و کربن قشنگ تر و هیجان انگیزتره .
به خصوص اون مراحل دنبال بازی ! و گم کردن طرف .
کنترل ماشین ها هم تعجب میکنم میگی سخته . اولا نباید که مثل بقیه race ها راحت باشه . بعدشم با یه tuning درست و حسابی اصلا ماشین منحرف نمیشه . من الان با دومین ماشینی که تونستم بخرم روی پیچ های تند با 130 - 140 تا میپیچم ! ( بابا رالی باااااااااااااااااااز ! )
فقط یه جاش حرص در میاره ! اونم وقتیه که باید پلیس ملیس و شهر رو به گند بکشی و مثلا حتما فلان قدر تومن !!!! ضرر بزنی به دور و برت و پلیس و ... !یه کم سخته .
به هر حال عالیه ! فوق العاده !
اتفاقا اون پلسها براي من خيلي راحته . اول ميرم چند تاشون رو ميكشونم دنبالم و بعد كه به يكي از اون مناطق تعميري يا خرابه ها رسيدم خودمو بهشون ميزنم تا اوار رو سرشون بريزه با اينكار سه تا ماشين پليس يه جا نابود ميكنم.
راستي من الان تو لول 4 هستم تا چند لول ديگه بايد برم تا ارتقاي نيترو، موتور و... ازاد بشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)