اون مشکلاتی که منظور شما هست بله رفع میشه . وقتی گوشی رو آپدیت میکنی انگار ویندوز کامپیوترت رو دوباره نصب میکنی البته با یه سرویس پک جدیدتر : دیاگه آپدیت بشه ممکنه مشکلات رجیستری سیستم عامل که با گذشت زمان به وجود اومده رفع بشه؟؟
من خودم امتحان کردم
البته اوایل که گوشی رو میگیرین تا یکی دو هفته نباید انتظار زیادی از شارژ داشته باشید.
اما خود من یه بار که سفر رفته بودم یکسره آهنگ گوش دادم با هندزفری و البته حالت آنلاین و تا اول 30 ساعتی که سفر من طول کشید باتری تموم نشد.
واقعا باتری باحالی داره
-------------------------------------------------------
در ضمن یکی از مشکلات اصلی ورژن 21 اینه که بعد از مدتی که گوشی روشنه و باهاش کار میکنید اگر پلیر در حالت pause باشه و بخواید دوباره اجراش کنید دیگه بالا نمیاد و حتما باید خاموش/روشن کنید.
بجز این من مشکلی ندیدم
دوستان در کل این گوشی رو بخرم یا خیر
واقعا گیج شدم
نمی دونم چی کار کتم یکی میگه خوبه یکی میگه اشغاله
بعد ایا میشه با گارانتی اصل اتصالات گیر اورد یا خیر
اصلا اتصالات این گوشی رو میده بیرون یانه
با تشکر
چرا ؟ .......
در کل با خودته این گوشی تا حالا امتحانش را پس داده همه معایب و محاسنش هم رو شده هم گفته شده دیگه تصمیم با خودته
برای گارانتی هم از دوستانی که با گارانتی خریدن باید راهنمایی بگیری
راهنماییییییییییییییییییی ییییییییییییی![]()
من میخوام با وایرلس گوشیم رو آپدیت کنم به ورژن 21.
اگه میشه یکی راهنمایی کنه!
بعد اگه آپدیت بشه اطلاعاتی پاک نمیشه از توی گوشی مثلا نرم افزارها و یا ...
اگه آپدیت بشه ممکنه مشکلات رجیستری سیستم عامل که با گذشت زمان به وجود اومده رفع بشه؟؟
در ضمن اوناییکه ورژنشون 21 اگه مشکلی توی این ورژن میبینن لطفا بگن
راهنماییییییییییییییییییی یییییییییییی![]()
نه سیاه نیستصفحه سیاهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاری نداره #0000#*رو میزنی بعد هم chek for new update رو میزنی بعد ازت میپرسه با وایرلس آپدیت کنه یا با gprs که شما میزنی با وایرلسمن میخوام با وایرلس گوشیم رو آپدیت کنم به ورژن 21.
اگه میشه یکی راهنمایی کنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)