آخی بمیرم....
تو هنوز با تاچ گوشیت مشکل داری؟
همش به خاطر خالی کردن پشت بروبچ p990 ها....دچار نفرین اونا شدی
![]()
آخی بمیرم....
تو هنوز با تاچ گوشیت مشکل داری؟
همش به خاطر خالی کردن پشت بروبچ p990 ها....دچار نفرین اونا شدی
![]()
بابا ایول به این فعالیت اونقد جواب ها زیاد بود نرسیدم همشو بخونم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دو تا بازی با رزولوشن 240x320 گذاشتم شما لطف کن روی جی 900 امتحان کنن اینجا اعلام کن که کند یا خیلی رون اجرا می کنه مثل گوشی های جاوا
ی بازی اکشن
کد:
اینم ی بازی هواپیمایکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
دوستانی که جی 900 دارن تست بکنن اینجا اعلام کننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عمرا" که به پای w960 برسه![]()
البته آقایی از خودتونهآقای royayeee_niiili دو تا بازی با رزولوشن 240x320 گذاشتم شما لطف کن روی جی 900 امتحان کنن اینجا اعلام کن که کند یا خیلی رون اجرا می کنه مثل گوشی های جاوا...بنده خانومم...االانم بازی ها رو ریختم....هر وقت چکش کردم خبر می دم بهتون
![]()
من بازی ها رو امتحان کردم....زامبی ها رو خیلی خوب اجرا می کنه
ولی اون ماشین بازیه رو اصلا اجرا نمیکنه...نمی دونم دلیلش چیه
![]()
اقا من اس ام اس فارسی برام میاد مشکل نیستش و میفرستم هم مشکلی نیست کیبورد فارسی هم درم. ولی زبان فارسی رو داخل گوشی نصب نکردم از سایت سونی اریکسون گرفتم چون باعث مشکل قسمت unistall گوشی میشه. ولی با My phone explorer اس ام اس ارسی میدم درست میره ولی وقتی ذخیرهمیکنم داخل گوشی بهم ریخته میشهو زبان میخی میشه . چیکار کنم اس ام اس فارسی ذخیره مینم بعد بفرستم یا اونایی که میفرستم از قسمت sent بایگانی کنم درست باشه ؟؟؟
نمیخواد اینقدر به خودت زحمت بدی
اس ام اسی که میخوای با فایل word ذخیره کن بعد بفرس بای گوشید
بعد از داخل فایل وردی که برای گوشیت فرستادی نوشته هارو کپی کن تو قسمت مسیج جدیدت همین![]()
سلام دوستان
یه راهنمایی
موندم g900 بگیرم یا c902?
میدونم خیلی چیزای g900 بهتره ولی دوربینش محافظ نداره فلاش هم.........
کمکم کنید
شما ببین چی برات مهم تره.دوربین یا برنامه خور بودن.سلام دوستان
یه راهنمایی
موندم g900 بگیرم یا c902?
میدونم خیلی چیزای g900 بهتره ولی دوربینش محافظ نداره فلاش هم.........
کمکم کنید
به نظره من سيستم عامل امروزه نقش مهمي را در گوشي ايفا ميکنه البته بعضي ها هم که لازم ندارن ميتونند قيد سيستم عامل را به علت پيچيدگيش بزنن.
ولي من اگه جاي شما بودم و بين جي900 و سي905 مونده بودم جي900 را به دليل سيستم عامل خوب انتخاب ميکردم البته بازم بگم اگه سيستم عامل مد نظره شما نيست سي905 يکي از بهترين گزينه ها ميباشد ولي سيستم عامل هم گزينه ي مهمي ميباشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)