این نسخه ای که تکین عرضه میکنه مشکلی نداره ؟
روي 2 تا سيستم داشتم : از اون يكي كپي كردم . ولي تكل بازي كجاست ?![]()
اقا من می خوام برم بازی کنم این پیام میده چی کار کنم دیگه نمیزاره برم بازی کنم
(وقتی هم نصب کردم وارد بازی شدم ی تیکه اومد که می گفت یوزر نیم وپسورد بده که من ردش کردم)من قبلا فکر میکردم که از یه چیز دیگه باشه والی فهمیدم که مشکل از کرک بازی هستشدقیقا منم همین مشکلو دارم
چرا همیشه عادت کردیم که به نیمه خالی لیوان نگاه کنیم!اینکه Ea با این همه ادعا و دب دبه کب کبه چهره بازیکن رو شبیه حالت واقعیش در بیاره کار شاقی نیست ولی وقتی چهره های خیلی از بازیکنان سرشناس فوتبال جهان به شکل احمقانه ای ارائه بشه که بعضا حتی قابل تشخیص نباشه که طرف کیه عیب بزرگی به حساب میاد
خوبی هاش رو هم در نظر بگیرید!!
همچنین FIFA 09 بر روی کنسول Wii از ساایت videogamer نمره 9 رو گرفت.
Last edited by Masoud King; 07-10-2008 at 23:46.
نیمه ی خالی و پر لیوان چیه ؟ انتظار زیادیه که بخوام چهره بازیکنهایی مثل کاکا ، پیرلو ، آلوز ، رائول و ده ها بازیکن دیگه که از سرشناس ترین های جهان هستن حداقل شبیه خودشون طراحی بشن
يه سوال داشتم
اين بازي الان چند روز هست كه وارد بازار ايران شده ؟
این همیشه یکی از ضعفهای فیفا هست که صورتها رو خوب طراحی نمیکنه
نمیدونم چه دلیلی داره که روی چهره کار نمی کنه
از چهارشنبه هفته پيش...يه سوال داشتم
اين بازي الان چند روز هست كه وارد بازار ايران شده ؟
اینجا همه از چهره تو فیفا ایراد میگیرن انگار تو 08 طلا بودن چهره ها.من خیلی خوشحالم که بلاخره تو 09 چهر ه ها تغیر کرد.مثلا مالدینی رو من که از 05 بازی کرده تا یورو08 هیچ تغییری نکرده بود.
راستی بچه ها یه نفر یه تاپیک زده بود که میگفت مال پی سی ورلد اصلی نیست راسته؟جریانش چیه؟
با دانلود اون کرک جدید از وست مشکل حل شد
------------
اینم 2 تا عکس از قیافه ی 2 بازیکن مطرح لیورپول
اینم Gerrard
![]()
سلام دوست عزیز میتونی یه دوست اینترنتی که بتونه انلاین بازی کنه رو پیدا کن بعد در قسمت مولتی پلیر در بخش دایرکت ای پی ای پی دوست تو بنویس بعد برو بازی کن ضمنا"سرعت باید مناسب باسه بعد پینگت باید زیر 400باشه تا بازی لگ نداشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)