تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما FarCry 2 سرتره یا Crysys?

راي دهنده
129. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • FarCry 2

89 68.99%
  • Crysis

40 31.01%
صفحه 151 از 159 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 1590

نام تاپيک: Far Cry 2

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

من هم از بی بازیی رفتم و اینو گرفتم(زمان عرضه اش اینقدر بچه ها ازش بد گفتن که دلم نرفت بگیرم)
    ولی یه سوال من نمی فهمم چرا این بازی اینقدر گرافیکش افتضاحه این میخواست خیر سرش رقیب کرایسیس باشه واقعا کفم برید وقتی گرافیکش رو دیدم...بابا این بازی که اصلا طیف رنگش یک سوم کرایسیس هم نیست!!!
    اینقدر گرافیکش ابتداییه که من حتی شک کردم نکنه بازی من یه مشکلی داشته باشهحالا دوستان من اشتباه میکنم یا واقعا این بازی در حد اون عکسهایی که قبل از اومدنش نشون داده شده بود نیست؟؟؟

2. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من هم از بی بازیی رفتم و اینو گرفتم(زمان عرضه اش اینقدر بچه ها ازش بد گفتن که دلم نرفت بگیرم)
    ولی یه سوال من نمی فهمم چرا این بازی اینقدر گرافیکش افتضاحه این میخواست خیر سرش رقیب کرایسیس باشه واقعا کفم برید وقتی گرافیکش رو دیدم...بابا این بازی که اصلا طیف رنگش یک سوم کرایسیس هم نیست!!!
    اینقدر گرافیکش ابتداییه که من حتی شک کردم نکنه بازی من یه مشکلی داشته باشهحالا دوستان من اشتباه میکنم یا واقعا این بازی در حد اون عکسهایی که قبل از اومدنش نشون داده شده بود نیست؟؟؟
    نه بابا بی انصافی نکنیم اون قدر گرافیکش بد نیست درسته در حد کرایسیس نیست ولی اون قدر بد هم نیست

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه مهدی جان فارکرای 2 یکی از اعجاب انگیز ترین بازیها از نظر گرافیک و کیفیت هست تا جایی که یک سنگ محک برای تست درایور هایی هست که از سوی Nvidia برای محصولات GeForce عرضه میشه قبول دارم که کرایزس غول بی همتای گرافیک هست. ولی فارکرای 2 در رده دوم هم نباشه مسلما سوم هست از نظر من فارکرای 2 یک شاهکار هست. و شاید بشه مواردی رو ذکر کرد که توی اون موارد بتونه کرایزس رو سر جاش بنشونه البته من شدیدا عشق کرایزس هستم و کلا باهاش حال می کنم ولی فارکرای 2 یک ویدیو گیم بی نظیر و به یاد ماندنی هست. جالبه بدونید یکی از بهترین صدا گذاری هایی که دنیای گیم به خودش دیده توی همین فارکرای 2 تجربه شد. به هر حال اینکه کرایزس به لحاظ گرافیکی بالاتر هست حرفی نیست ولی این اصلا نمی تونه نشون بده که فارکرای 2 از لحاظ گرافیک خوب نیست.

راستی توی چه درجه گرافیکی بازی می کنی؟ اگه بالاتر ببری کیفیت رو شاید نظرت عوض بشه. خیلی تصویر طبیعی و بی نقصی داره به نظرم

5. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

نه مهدی جان فارکرای 2 یکی از اعجاب انگیز ترین بازیها از نظر گرافیک و کیفیت هست تا جایی که یک سنگ محک برای تست درایور هایی هست که از سوی Nvidia برای محصولات GeForce عرضه میشه قبول دارم که کرایزس غول بی همتای گرافیک هست. ولی فارکرای 2 در رده دوم هم نباشه مسلما سوم هست از نظر من فارکرای 2 یک شاهکار هست. و شاید بشه مواردی رو ذکر کرد که توی اون موارد بتونه کرایزس رو سر جاش بنشونه البته من شدیدا عشق کرایزس هستم و کلا باهاش حال می کنم ولی فارکرای 2 یک ویدیو گیم بی نظیر و به یاد ماندنی هست. جالبه بدونید یکی از بهترین صدا گذاری هایی که دنیای گیم به خودش دیده توی همین فارکرای 2 تجربه شد. به هر حال اینکه کرایزس به لحاظ گرافیکی بالاتر هست حرفی نیست ولی این اصلا نمی تونه نشون بده که فارکرای 2 از لحاظ گرافیک خوب نیست.

راستی توی چه درجه گرافیکی بازی می کنی؟ اگه بالاتر ببری کیفیت رو شاید نظرت عوض بشه. خیلی تصویر طبیعی و بی نقصی داره به نظرم
    خوب آرمین جان اولا از جواب کاملتون ممنون و باید بگم نظر شما هم کاملا محترمه فقط میخواستم بگم که توی ذوقم خورد همین چون انتظار بیشتر از این حرفها رو داشتم!!
    در مورد سوالتون هم باید بگم همه رو بردم تا ته یعنی ultra high ولی خیلی چنگی به دلم نمیزنه
    بازم با احترام به نظر شما خوب هر کس برای خودش نظری داره

7. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مهدی جان همچین آدم رو چوبکاری می کنی و با شخصیت حرف می زنی آدم توی این سرما عرق می کنه ایول ادامه بده در همین کیفیت شاید به بخاری و رادیات اصلا نیاز نشه

البته همونطور که گفتم کرایزس کیفیت گرافیکی واقعا عالی داره واسه همین هست که کیفیت فارکرای 2 رو نپسندیدی البته اوایلش زیاد چشمگیر نیست وقتی به مناطق مختلف می ری کم کم می بینی که کیفیت تصویر و واقع گرایی خاصی توی جلوه های بصری به کار رفته که واقعا این کار یوبی سافت تحسین برانگیز هست.

قربونت مهدی جان بحث کردن و تبادل نظر با تو برام همیشه لذت بخش بود دوست خوبم

9. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من بپرم وسط حرفتون......
    تازه گیا یک سیستم رو با Farcry2....resident evil5...Crysis warhead...و گاهی اوقات Fallout3 رو میبینم که
    مورد ازمایش و تست قرار میدن. که همشون گرافیک خیلی بالایی دارند.

11. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

مشخصا بازی کیفیت تریلر ها و شات های قبل انتشارش رو نداشت
    بازی خیر سرش شوتر هم بود .با مسلسل 10 تا تیر میزدی تو سر طرف هد شات نمیشد ولی با کلت دوتا میزدی هد شات میشد ولی در کل شوتر خوبی بود!
    داستان مالی نداشت!
    صدا گذاری خیلی خوبی داشت!
    می خواستی از یه جای مپ بری جای دیگه رست کشیده میشد!
    عمق دید عالی داشت!
    کلا گرافیک بازی خیلی خوب بود ولی عالی نبود!
    نمره 8.5 براش خیلی مناسب هستش!!

13. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahammad_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ایران اردبیل

پيش فرض

سلام
    برای فارکرای 2 پتچی اومده برای زیباتر کردنش و ایا اضافه کننده حیوانات وحشی اومده؟لینک بدین؟
    از فارکرای 3 چه خبر؟
    ورژن جدید Far Cry® 2 Benchmark Tool اومده؟

داره خودمونی میشه LeBron 1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بازی خوبی بود ولی خیلی درازش کرده بودن. اگه میخاستی یه ماموریت بری باید افریقا رو از این سرش تا اون سرش بری

داره خودمونی میشه LeBron 1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ولی خداییش کرایسس سرتره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •