تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 209 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خب پیرمرد جون شما نباید به این ملت آتو بده
    وگرنه امروز موتور رو گذاشتن اونورتر , فردا بی اجازه ورش میدارن میرن و میگن نمیخواستیم مزاحمت بشیم
    ادم عقده ای هم زیاد داریم !! کسی که وقتی موتور و ماشین رو تو خیابون ببینی میگه چرا من نباید یه دونه از اینا داشته باشم
    حالا که ندارم یه خط میندازم روش تا حداقل دلم خنک شه
    نمیدونم پارکینگ داری یا نه؟اگه داری که حتما بگذار پارکینگ
    اگه نداری هم احتمالا یه حیاطی باشه! بگذار تو حیاط
    خلاصه سعی کن دست هرجور نامحرم رو از موتور کوتاه کنی

2. 2 کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid.shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پیرمد جان همه جا همینجوریه
    اصلا نه به موتور سوار نه به موتور اهمیت داده نمیشه
    چند وقت پیشا 4 راه رو داشتم رد میکردم چراغ سبز خلوت بود یهو یکی از پشت چراغ قرمز گازشو گرفت نزدیک بود بزنه بعد هم میگه خوب زودی برو چرا یواش از چهار راه رد میشی
    آخه چراغ سبز یواش و تند داره مردیکه توی قرمز میاد طلب کار هم میشه

4. 2 کاربر از majid.shiraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AIRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اعصابم خرده .....
    صبح ساعت 9 تازه خوابیدم . نیم ساعت پیش دیدم صدای دزدگیر بلند شده - هشدار نه آژیر - . اهمیت ندادم . بعد دوباره زد . باز نرفتم . تا بار سوم که دیگه آژیرش بلند شد . با لباس خواب و چشمای پف کرده رفتم می بینم سه تا جوون دارن موتور رو تکون می دم . می گم : چرا پس زنگ نمی زنی ؟
    می گه زدم دیگه !!
    بعد که اومدم موتورو جابجا کنم تا ماشینشو پنچری بگیره . می گه : نخواستیم مزاحمتون بشیم !!!!!!!!!
    موتور رو جابجا کرده . دیده داره آژِر می زنه ... بعد نخواسته مزاحم بشه . یکی نیست بگه اگه من دلم می خواست کسی بموتورم دست بزنه دیگه آژیر روش نمی ذاشتم که !

موتورو بردم جلوتر کنار تیر چراغ برق موقتا پارک کردم و سپردم که کارشون تموم شد زنگ بزنن . همسایه پهلویی اومده درست همونجا ماشین پارک کنه ، موتور رو گذاشته جلو خونه همسیاه پهلویی !

حالا زنگ خونه رو زدن رفتم بیرون وایسادم ! ... تا پسر همسایه پهلویی اومده می گه : تو گذاشتی این موتورو جلو در خونه ما ! گفتم نه من گذاشته بودم جلو تیر برق . جابجاش کردن . الان اینا - اشاره به تیم پنچر گیری - کارشون تموم شه بر می گردونمش ... اونم که یه آدم باحال ! یجور با حالت تاسف باری رفت خونه و منم کلی از پشت دربشون معذرت خواستم .

به این گوسفندا سپرده بودم زنگ بزنن . بعد از یه ربع رفتم در خونه می بینم کارشون تموم شده و ماشینم نیست . جوونای الاف کنار کوچه دارم موبایل بازی می کنن ! موتورو آوردم در خونه . اما انصافا شعور تو این کشور کیمیاست .

و فکر نکنید جنوب شهر زندگی می کنما . تازه وقت کنند دم از فرهنگ همسایگی و آپارتمان و ... نشینی هم می کنند !

دیشب می خواستم برم بیرون متوجه شدم راهنمای موتور دست خورده و دنده های موتورو از خلاص در آورده بودن .

روزی چند بار صدای موتورو در می آرن . حالا خوبه موتوره بدبخته من کاملا تو زاویه در خونه بسته شده و همه می شناسنش .... اعصابم خرده که جلوی این پسر همسایه سکه یه پول شدم . اونم نه بخاطر کار خودم . از پشت در شنیدم . این جوونکا دارن بهم می خندن ! : " آره من همیشه می خواستم بدونم صاحاب این موتوره کیه ... دیدی عجب ... " !

ملت بیشعور ... موتورسوار مظلوم ... موتورسیکلت سر راهی !
    منم متاسفم ! واقعا!
    موتور من که شده اسباب بازی بچه های همسایه ! هر روز باید جا پاهشون رو از روی زین پاک کنم ! تازه همین چند وقت پیش هم موتجه شدم که نمی دونم با چی گوشه ی باک رو خراشیدن !
    یه بار هم فیلتر و بنزینشو در آوردن دزدیدن ! یه بار هم خواستن در باک رو باز کن بنزین ببرن یه بار هم کلاه موتور رو موتور مونده اومدم دیدم زیر موتور افتاده یه خط گنده هم روش کشیده شده !
    حالا جالب اینه که تمام همسایه هامون بچشون دختره ! وگرنه متور من تا حالا منفجر شده بود !

یه چیز جالب دیگه اینه که همه اینها تو حیاط خونه اتفاق افتاده ! و جالبتر اینکه متور هم کنار راه پله بسته شده !
    حالا من موندم اگه بزاشتمش اون ور تر چه بلایی سرش میومد !

واقعا با حرفتون موافقم ملت بیشعور ....متور سوار مظلوم........موتورسیکلت محروق !!!!!!!!

6. 2 کاربر از AIRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

عصابم خرده .....
    صبح ساعت 9 تازه خوابیدم . نیم ساعت پیش دیدم صدای دزدگیر بلند شده - هشدار نه آژیر - . اهمیت ندادم . بعد دوباره زد . باز نرفتم . تا بار سوم که دیگه آژیرش بلند شد . با لباس خواب و چشمای پف کرده رفتم می بینم سه تا جوون دارن موتور رو تکون می دم . می گم : چرا پس زنگ نمی زنی ؟
    می گه زدم دیگه !!
    بعد که اومدم موتورو جابجا کنم تا ماشینشو پنچری بگیره . می گه : نخواستیم مزاحمتون بشیم !!!!!!!!!
    موتور رو جابجا کرده . دیده داره آژِر می زنه ... بعد نخواسته مزاحم بشه . یکی نیست بگه اگه من دلم می خواست کسی بموتورم دست بزنه دیگه آژیر روش نمی ذاشتم که !

موتورو بردم جلوتر کنار تیر چراغ برق موقتا پارک کردم و سپردم که کارشون تموم شد زنگ بزنن . همسایه پهلویی اومده درست همونجا ماشین پارک کنه ، موتور رو گذاشته جلو خونه همسیاه پهلویی !

حالا زنگ خونه رو زدن رفتم بیرون وایسادم ! ... تا پسر همسایه پهلویی اومده می گه : تو گذاشتی این موتورو جلو در خونه ما ! گفتم نه من گذاشته بودم جلو تیر برق . جابجاش کردن . الان اینا - اشاره به تیم پنچر گیری - کارشون تموم شه بر می گردونمش ... اونم که یه آدم باحال ! یجور با حالت تاسف باری رفت خونه و منم کلی از پشت دربشون معذرت خواستم .

به این گوسفندا سپرده بودم زنگ بزنن . بعد از یه ربع رفتم در خونه می بینم کارشون تموم شده و ماشینم نیست . جوونای الاف کنار کوچه دارم موبایل بازی می کنن ! موتورو آوردم در خونه . اما انصافا شعور تو این کشور کیمیاست .

و فکر نکنید جنوب شهر زندگی می کنما . تازه وقت کنند دم از فرهنگ همسایگی و آپارتمان و ... نشینی هم می کنند !

دیشب می خواستم برم بیرون متوجه شدم راهنمای موتور دست خورده و دنده های موتورو از خلاص در آورده بودن .

روزی چند بار صدای موتورو در می آرن . حالا خوبه موتوره بدبخته من کاملا تو زاویه در خونه بسته شده و همه می شناسنش .... اعصابم خرده که جلوی این پسر همسایه سکه یه پول شدم . اونم نه بخاطر کار خودم . از پشت در شنیدم . این جوونکا دارن بهم می خندن ! : " آره من همیشه می خواستم بدونم صاحاب این موتوره کیه ... دیدی عجب ... " !

ملت بیشعور ... موتورسوار مظلوم ... موتورسیکلت سر راهی !
    در راستای ترکیب های زبانی ..... هلو علیکم

من یادمه تو یکی از نوشته هاتون ، ذکر کرده بودید که اطراف شیان هستید (یا همون ورا) این منطقه که یک کلاس نسبی داره. چرا اینطور می کنند؟

در چنین مواردی بهتر است یک روکش - از این نقره ای رنگ خوشگلا - روی موتور بکشید.

تجربه نشان می ده مردم دیگه روکش موتور رو برنمی دارند تا موتور را دست بزنند. در ضمن مقداری شناخت همسایه ها نیز کمک می کنه. اگر تو محلتون شناخته شده باشید ، سر شناخت به موتور شما هم احترام گذاشته میشه. (مگه غریبه بیاد مزاحمت ایجاد کنه)

حالا خوبه یه موتور 150 سانتی داریم اینهمه مساله، اگه ماشین بود چی؟؟

8. این کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دلم می خواد نقل قول بگیرم جوون ندارم - افطاری هیچی جز چای و خرما نخوردم - مشکل اینجاست که همسیاه با موتور ور می ره . حالا همه کوچه می دونند این موتور مال منه و جز چند ساعت در هر دو هفته یکبار ، هیچ وقت از جاش تکون نمی خوره . اما امان از آدم بی فرهنگ .
    اوایل روی موتور پلاستیک می کشیدم . یبار اومده بودن موتور رو جابجا کنند . دسته ی موتور رو پیدا نکرده بودن ، آینه موتور رو بجاش گرفته بودن
    نمیدونم پارکینگ داری یا نه؟اگه داری که حتما بگذار پارکینگ
    اگه نداری هم احتمالا یه حیاطی باشه! بگذار تو حیاط
    درب حیاط خونه از عرض موتور کوچیک تره . تو نمی آد . حتی در کوچیکه رو هم باز می کنه همون اول گردنش گیر می کنه . تازه تصور کن من خودم چطور تو بیام ! - عرض در حدود 1 متر و 30 سانت بیشتر نیست - .

این منطقه که یک کلاس نسبی داره. چرا اینطور می کنند؟
    عزیزم شمیران نو و شیان جفتشون یه محله آشغالند . هر چی دهاتیه بد - دور از جون دهاتیای خوب - ریخته تو این محلات . خونه خودم جای دیگه است . اینجا فقط دسترسیش به تمام شهر خوبه بخصوص بهشت زهرا

یک روکش - از این نقره ای رنگ خوشگلا - روی موتور بکشید
    از کجا بخرم . از هرکی پرسیدم می گه باید بدی برات سفارشی بدوزن . چنین چیزی نیست !

اما نکات جالب :
    بالاخره از بی خوابی تشت رو برداشتم و کمی پودر و پارچه و فرچه و شیلنگ آب ، رفتم به جنگ پلیدی ها هر چند رمق نداشتم - پیرمردم دیگه - ولی خب کلی تمیزش کردم . طفلکی کلی ذوق کرده بود آب تنی و کف صابون و ... خلاصه با رنج زیاد رینگ های موتور رو هم برق انداختم ولی سمت زنجیر و ... آب نگرفتم . دزدگیر ام ضد آبه مشکلی نداره . فقط ریزش روغن از دیسک جلو رو دیدم . بنظرم شیلنگ روغن ترمز مشکل داره . ترمز جلو هم گه گاهی یه سوت خفیف می کشه . برم تعمیرگاه نگاش کنه . درب باک کماکان مشکل احمقانه ریزش بنزین رو داره . نمی دونم چطوری براش واشر پلاستیکی بسازم .
    جای بوقهای جلو اصلا جالب نیست . مثل عروسک ماشینها آویزون و لق می خورن .
    باد لاستیکا کمه ولی کنترل موتور خوب شده و کمتر لیز می خوره .
    اما مطمئنم فردا صبح کلی گرد و خاک روش نشست می کنه .

تو اتوبان بهشت زهرا داشتم 120 تا می رفتم - تمام طول جاده رو - به آخر که رسیدم بدون دنده معکوس ترمز عقب رو گرفتم سرعت مجاز با دوربین ناظر 80 کیلومتر . کاملا ترافیک چسبیده ای سر در بهشت زهرا بود . فاصله من با ماشین جلویی حدود 40 متر بود . بزور موتور تونست توقف کنه . مجبور شدم از ترمز جلو بعد از سرعت 50 کمک بگیرم و موتورو سمت چپ کنار گارد - تو لاین آخر بودم - بکشم که به جلویی برخورد نکنه .
    داشتم می اومدم یجا کنار گلفروشان کنار جاده ای ، آب پاشیده بودن . اول جاده بود . منم سریع موتورو یه تکون دادم که نرم تو رطوبت . بعد آینه رو نگاه نکرده بودم تو اون لحظه ی کوتاه . پشت سرم B.M.Wگشت پلیس بود به فاسله نیم متر نزدیک بود بزنم هر دومونو بکشما . وقتی رسیدم سر در بهشت زهرا او چون لایی می کشید و آژیر داشت زودتر رسیده بود . کنار جاده ایستاد و یه نگاه عمیقی بمن کرد . دید که موتورم شبیه مال خودشه لابد گفته که از بچه های همکاره .

یه توصیه : هیچ وقت در حالیکه یه کلاه تنگ و محکم رو سرتون دارید ، از هدفون های نویز گیر برای شنیدن موسیقی بلند استفاده نکنید !!

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

دلم می خواد نقل قول بگیرم جوون ندارم - افطاری هیچی جز چای و خرما نخوردم
    نماز روزه ها قبول

مشکل اینجاست که همسیاه با موتور ور می ره . حالا همه کوچه می دونند این موتور مال منه و جز چند ساعت در هر دو هفته یکبار ، هیچ وقت از جاش تکون نمی خوره . اما امان از آدم بی فرهنگ .
    من باشم یه دفعه سوئیچ رو می دهم دستش می گم برو یه دور بزن. بهش می گم "چیز خاصی نیست. موتوره ! دیدن نداره ! سیر شدی بیا پایین"

اوایل روی موتور پلاستیک می کشیدم . یبار اومده بودن موتور رو جابجا کنند . دسته ی موتور رو پیدا نکرده بودن ، آینه موتور رو بجاش گرفته بودن
    در مورد عادل فردوسی پور می گفتند که وقتی تو کلاس می ره به دخترا می گه: "این توپه، توپ ، می دونید چیه؟ یه چیز گردیه و ..."
    باید به اینها هم در مورد موتور این را گفت!!

عزیزم شمیران نو و شیان جفتشون یه محله آشغالند . هر چی دهاتیه بد - دور از جون دهاتیای خوب - ریخته تو این محلات .
    من دیگه اینجا 45:پستنمی دم

از کجا بخرم . از هرکی پرسیدم می گه باید بدی برات سفارشی بدوزن . چنین چیزی نیست !
    من خودم نخریدم. در هر صورت دوتا حالت داره.

یا این افرادی که روکش زین می دوزند و تعمیر می کنند بدهید براتون بسازند
    یا یه مغازه می شناسم که از شیر مرغ تا جون مرغ را داره. فردا می پرسم خبر می دهم.

بالاخره از بی خوابی تشت رو برداشتم و کمی پودر و پارچه و فرچه و شیلنگ آب ، رفتم به جنگ پلیدی ها هر چند رمق نداشتم - پیرمردم دیگه - ولی خب کلی تمیزش کردم . طفلکی کلی ذوق کرده بود آب تنی و کف صابون و ... خلاصه با رنج زیاد رینگ های موتور رو هم برق انداختم ولی سمت زنجیر و ... آب نگرفتم .
    اللهم صل علی محمد و آل محمد

درب باک کماکان مشکل احمقانه ریزش بنزین رو داره . نمی دونم چطوری براش واشر پلاستیکی بسازم .
    شما از قسمت بالای درب ریزش دارید دیگه؟ نه؟ حین تکان خوردن موتور؟
    من درب باک اونجر را ندیده ام. اما خودم هم همین مشکل را داشتم.

درب باک سی جی دوتا خار داره که زیر قسمت درب قرار می گیره و با چرخش محکم میشه.

یه همچین حالتی داره

اون دوتا سبزه همون خارها هستند. قرمزه هم همون قسمت روی درب هست که از بیرون دیده میشه. من اون خارها را با انبر دست به سمت درب قرمز کج کردم تا بسته بشه
    فعلا راه کاری برای افزایش قطر واشر به ذهنم نمی رسه

تو اتوبان بهشت زهرا داشتم 120 تا می رفتم - تمام طول جاده رو - به آخر که رسیدم بدون دنده معکوس ترمز عقب رو گرفتم سرعت مجاز با دوربین ناظر 80 کیلومتر . کاملا ترافیک چسبیده ای سر در بهشت زهرا بود . فاصله من با ماشین جلویی حدود 40 متر بود . بزور موتور تونست توقف کنه . مجبور شدم از ترمز جلو بعد از سرعت 50 کمک بگیرم و موتورو سمت چپ کنار گارد - تو لاین آخر بودم - بکشم که به جلویی برخورد نکنه .
    داشتم می اومدم یجا کنار گلفروشان کنار جاده ای ، آب پاشیده بودن . اول جاده بود . منم سریع موتورو یه تکون دادم که نرم تو رطوبت . بعد آینه رو نگاه نکرده بودم تو اون لحظه ی کوتاه . پشت سرم B.M.Wگشت پلیس بود به فاسله نیم متر نزدیک بود بزنم هر دومونو بکشما . وقتی رسیدم سر در بهشت زهرا او چون لایی می کشید و آژیر داشت زودتر رسیده بود . کنار جاده ایستاد و یه نگاه عمیقی بمن کرد . دید که موتورم شبیه مال خودشه لابد گفته که از بچه های همکاره .
    جاتون خالی. ما الان رفتیم مرغ بخریم کم مونده بود بزنیم به یک پالسی. ازم سبقت گرفت تو 50 سانتی ام پیچید جلویم! طرف عاشق بود!

ویرایش:
    یادم رفت بگم.
    من گفتم که لامپ سوزوندم و کاسه اش آب شده بود.
    رفتم کاسه خریدیم 2200 و لامپ خریدیم 250 تومن!!!

بعد حین بستن کاسه و متعلقات متوجه شدم سیمی درون کاسه به هیچ جا وصل نیست. همینجوری رو هوا هست! قبلا داخل کاسه یه موتور دیگر رو هم دیده بودم ولی همچو چیزی نبود. کسی از این سیمهای ول تو موتورش داره بیاد به هم بچسبونیم شاید فرجی شد موتورمون !!!
    Last edited by zahedy2006; 05-09-2010 at 08:59.

11. این کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یه نکته مضحکی وجود داره . اینکه روی کارت سوخت و کتاب آیین نامه و حتی پفک چی-توز عکس موتور هایی رو گذاشتن که ترددشون غیرقانونیه .
    نمی دونم هدفشون از اینکار چی بوده . می خوان دل موتورسوارا رو بسوزونن ؟!

13. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام به همه موتور بازای انجمن
    یه 2 ماه هست یه نیما از شرکت نیرو محرکه گرفتم موتور بدی نیست
    واشه شمال گرفتم اونجا که میرم میرم گشت و گذار باهاش
    الان تقریبا 2500 تا باهاش رفتم
    خودم تهران قبلا سی دی ای داشتم ولی خوب واسه خرید دوچرخه مجبور شدم بفروشمش
    این چیزی که فهمیدم موتور ایرانی اصلا قابل مقایسه نیست با سی دی ای
    بعد اینکه موتور صفر که میخری اولاش یکمی خرج داره تا متور بشه مثلا واسه من یه باطری خریدم چون باطریش یه ماهه خراب شد
    الانم کمک جلوش تو برگشت هنگام دستانداز شدید صدا میده
    اگه دوچرخه بود خودم میتونستم ردیفش کنم ولی این رو یکمی میترسم
    البته تا الان خیلی چیزاش رو دستکاری کردم و قلقش اومده دستم ولی خوب خیلی مونده بهش مساط بشم
    حالا دوستان نظرتون در مورد نیما چیه؟(نیر محرکه)
    و این که اگه بنزین سوپر بزنی بهش چی میشه اینم بگم روغنی که توش میریزم کاسترول جی پی هست

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام به همه موتور بازای انجمن
    یه 2 ماه هست یه نیما از شرکت نیرو محرکه گرفتم موتور بدی نیست
    واشه شمال گرفتم اونجا که میرم میرم گشت و گذار باهاش
    الان تقریبا 2500 تا باهاش رفتم
    خودم تهران قبلا سی دی ای داشتم ولی خوب واسه خرید دوچرخه مجبور شدم بفروشمش
    این چیزی که فهمیدم موتور ایرانی اصلا قابل مقایسه نیست با سی دی ای
    بعد اینکه موتور صفر که میخری اولاش یکمی خرج داره تا متور بشه مثلا واسه من یه باطری خریدم چون باطریش یه ماهه خراب شد
    الانم کمک جلوش تو برگشت هنگام دستانداز شدید صدا میده
    اگه دوچرخه بود خودم میتونستم ردیفش کنم ولی این رو یکمی میترسم
    البته تا الان خیلی چیزاش رو دستکاری کردم و قلقش اومده دستم ولی خوب خیلی مونده بهش مساط بشم
    حالا دوستان نظرتون در مورد نیما چیه؟(نیر محرکه)
    و این که اگه بنزین سوپر بزنی بهش چی میشه اینم بگم روغنی که توش میریزم کاسترول جی پی هست
    سلام
    من اسم نیما رو نمی بینم . یه عکس از موتورتون بگذارید لطفا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

دوست من این لینکی که شما دادی ماله شرکت ایران دوچرخه این موتوری که من میگم ماله نیرو محرکس که نامی هستش

---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:26 AM ----------

البته خود این نیست این عکس رو وب پیدا کردم الان تهرانم رفتم شمال یه عکس میذارم ببینید
    کلا انجین نیرو محرکه انجین خوبی هست یا نه؟
    کسی برای کمک نظری نداره؟ که چرا اینجوریه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •