تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 288 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

ســلام....اگه تکمیل ظرفیت اول شرکت نکنم...میشه توی دومی شرکت کرد..؟؟البته خودم بعید میدونم بشه.....
    ثبت نام تکمیل ظرفیت شروع شده..؟؟
    ==========
    ببخشید...Переклад не عزیز...
    اگه دوست داشتی ممنون میشم..گرایش و شهر های انتخابی کد های8-6 رو بگی....البته حدس میزنم اطراف خودتون تبریز باشه...///
    Last edited by Mahdi/s; 07-09-2013 at 21:51.

2. 2 کاربر از Mahdi/s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دانشگاه خوراسگان از اون دانشگاه های تاپه.هم نزدیکه اصفهان هم از لحاظ استاد و ... حرفی واسه گفتن داره((اما حراست کفتی داره که نگو)) واسه همینه که ترازش بالاس اما اگه مثلا شهرهای دیگه میزدید امکان قبولیش بیشتر بود
    ای بابا داداش از ما گذشت 28 سالمونه واقعا عصابم خرابه یک سال باید تو این سن پشت کنکور بمونم.....با تراز 4580 به نظرتون دانشگاه شهرضا که 5466 اخرین نفر قبولشه تو تکمیل ظرفیت قبول میشم؟؟؟ احتمالش چقدره چند درصده ؟؟ دوستان هر کی میدونه لطفا راهنمایی کنه
    payam جان دانشگاه های دیگه هم زدم متاسفانه تزار همشون تو این گرایش بالاست ...خوبه واسه این رشته اصلا کار نیست و وضعش اینه

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

ای بابا داداش از ما گذشت 28 سالمونه واقعا عصابم خرابه یک سال باید تو این سن پشت کنکور بمونم.....با تراز 4580 به نظرتون دانشگاه شهرضا که 5466 اخرین نفر قبولشه تو تکمیل ظرفیت قبول میشم؟؟؟ احتمالش چقدره چند درصده ؟؟ دوستان هر کی میدونه لطفا راهنمایی کنه
    payam جان دانشگاه های دیگه هم زدم متاسفانه تزار همشون تو این گرایش بالاست ...خوبه واسه این رشته اصلا کار نیست و وضعش اینه
    یه جعبه کبریت رو بنداز بچرخه ، اگر سرپا وایساد ، قبولی ، اگر خوابید رو زمین ، قبول نیستی

5. این کاربر از payam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یه جعبه کبریت رو بنداز بچرخه ، اگر سرپا وایساد ، قبولی ، اگر خوابید رو زمین ، قبول نیستی
    باور کن واسه خنده و بیکاری تو فروم سوال نمیپرسم

7. 2 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

باور کن واسه خنده و بیکاری تو فروم سوال نمیپرسم

من هم واسه خنده جواب ندادم .

حقیقت رو بهت گفتم . خواستم متوجهت کنم شانست کمه و شاید یک خوش شانسی محض باعث قبولیت بشه .

9. این کاربر از payam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

سلام دوستان
    دوستان من ارشد دانشگاه آزاد نرم افزار مشهد قبول شدم!با مشهد 4 ساعت فاصله داریم...
    نمی دونم چطور شده قبول شدم!خودم فکرشو نمی کردم قبول شم!!! یعنی اصلا چیزی نخونده بودم و نمی دونم چطور شد قبول شدم! (البته با اطلاعات قبلی رفتم)
    خلاصه اینکه الان نمی دونم چیکار کنم؟برم ثبت نام کنم؟دو دل موندم عجیب! از یه طرف آزمون های استخدامی رو دارم شرکت می کنم که یه کار پیدا کنم بعد برم ارشد بخونم!از یه طرف خودم دستم خالیه و هزینه دانشگاه رو ندارم.انصافا می گن ترمی حدودا 1600 تا 2تومن می افته!
    خبر ندارین دانشگاه ارشد مشهد قبول شدن سخته یا نه؟
    خودم نظرم اینه الان فعلا دنبال یه کار باشم!یعنی یکم سرمایه بدست بیارم...(کار دولتی باشه که بهتر).آدم فکر کنه می گه این بهتره و آدم در کنار که یه منبع درآمد داره راحت می تونه درس بدون استرس بخونه...حالا بیای بشینی 2 سال وقتتو بذاری و ارشد رو تموم کنی و حالا گیرم که در همین بین سر کار هم بری و بتونی پول ترماتو جمع کنی پرداخت کنی! حالا اگه ارشد بگیری که چی؟! دارن ارشدا با ما می یان آزمون استخدامی! یا شنیدم تو دانشگاه های غیر انتفاعی ساعتی 10 تومان درس می دن! (شنیدم 8 تومن هم درس می دن!)
    حالا موندم چی کار کنم؟برم ثبت نام کنم یا باشه فعلا به فکر کار باشم و تو همین یکی دوسال آینده دوباره کننکور شرکت کنم!
    ممنون می شم دوستان مشاوره بدن چی صلاحه!
    از دوستای مشهدی هم اگه کسی اینجاست ممنون می شم در مورد دانشگاه آزاد اطلاعات بده!
    ببخشید یکم زیاد شد حرفام!
    ممنونم
    دوستان مارو دریابید دیگه!فقط یک نفر جواب داد!
    Last edited by a6543210; 08-09-2013 at 07:32.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این رشته کامپیوتر از هر طرف نگاه کنی.بدبخت هست
    تراز های خیلی بالا میخواد برای قبولی

12. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    دوستان من ارشد دانشگاه آزاد نرم افزار مشهد قبول شدم!با مشهد 4 ساعت فاصله داریم...
    نمی دونم چطور شده قبول شدم!خودم فکرشو نمی کردم قبول شم!!! یعنی اصلا چیزی نخونده بودم و نمی دونم چطور شد قبول شدم! (البته با اطلاعات قبلی رفتم)
    خلاصه اینکه الان نمی دونم چیکار کنم؟برم ثبت نام کنم؟دو دل موندم عجیب! از یه طرف آزمون های استخدامی رو دارم شرکت می کنم که یه کار پیدا کنم بعد برم ارشد بخونم!از یه طرف خودم دستم خالیه و هزینه دانشگاه رو ندارم.انصافا می گن ترمی حدودا 1600 تا 2تومن می افته!
    خبر ندارین دانشگاه ارشد مشهد قبول شدن سخته یا نه؟
    خودم نظرم اینه الان فعلا دنبال یه کار باشم!یعنی یکم سرمایه بدست بیارم...(کار دولتی باشه که بهتر).آدم فکر کنه می گه این بهتره و آدم در کنار که یه منبع درآمد داره راحت می تونه درس بدون استرس بخونه...حالا بیای بشینی 2 سال وقتتو بذاری و ارشد رو تموم کنی و حالا گیرم که در همین بین سر کار هم بری و بتونی پول ترماتو جمع کنی پرداخت کنی! حالا اگه ارشد بگیری که چی؟! دارن ارشدا با ما می یان آزمون استخدامی! یا شنیدم تو دانشگاه های غیر انتفاعی ساعتی 10 تومان درس می دن! (شنیدم 8 تومن هم درس می دن!)
    حالا موندم چی کار کنم؟برم ثبت نام کنم یا باشه فعلا به فکر کار باشم و تو همین یکی دوسال آینده دوباره کننکور شرکت کنم!
    ممنون می شم دوستان مشاوره بدن چی صلاحه!
    از دوستای مشهدی هم اگه کسی اینجاست ممنون می شم در مورد دانشگاه آزاد اطلاعات بده!
    ببخشید یکم زیاد شد حرفام!
    ممنونم
    سلام
    به نظرم اینکه میگن علاقه خیلی مهم هست . حرف درستی هست.
    ببنید نمیشه نظر قطعی داد که شما چی کار کنید بهتره.
    یکی میبینید با علاقه ای که به درس و دانشگاه داره یا اصلا علاقه ای نداره !!! دوست داره 2 سال تو محیط دانشگاهی باشه
    یا اصلا اینها هم نه..دوست داره یک مدرک فوق لیسانس فقط داشته باشه. هر طوری هست پول دانشگاه رو جور میکنه . همزمان میره سرکار.
    و از این کارا تا همزمان درس هم تمام کنه
    یکی می بینی آدم فنی هست.دوست داره مثلا در رشته کامپیوتر شبکه کار کنه..یا برنامه و پروژه بگیره بنویسه...
    و تحصیلات در مقطع فوق دیپلم یا لیسانس براش کافی هست و فکر کار و (یا سربازی) و اینها هست.

من به نظرم قدیم خیلی مهم بود آدم مدرک داشته باشه. الان در محیط خارج از کار دولتی خیلی مهم نیست مدرک چی داری و چه کاره هستی.
    برعکس چند وقت پیش برای یک کار شبکه رفتیم یک جایی.طرف اصلا مهم نبود من سواد خوندن و نوشتن دارم یا نه.
    فقط کار رو انجام بدم و برم.

یکی میبینی تدریس دوست داره...
    بستگی به شرایط روحی و مالی فرد داره از نظر من.
    با این حال من خودم اگر بودم میرفتم.

14. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این رشته کامپیوتر از هر طرف نگاه کنی.بدبخت هست
    تراز های خیلی بالا میخواد برای قبولی
    تراز قبولیش مگه چنده؟؟
    تو دانشگاه ما خیلی ها از رشته کامپیوتر اومده بودن تو رشته ما .
    دیروز تو اینتنرت مطلبی دیدم نشون میداد تو امریکا بهترین بازار کار برای رشته های معلمی هست!! و بدترین برای معماری ...تو مملکت ما برعکسه

من هم واسه خنده جواب ندادم .

حقیقت رو بهت گفتم . خواستم متوجهت کنم شانست کمه و شاید یک خوش شانسی محض باعث قبولیت بشه .
    ممنون پس شانسی ندارم...

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

1-دوستان هزینه پیش ثبت نام برا ارشد نرم افزار دانشگاه آزاد الان چنده؟
    2-امکان قسط بندی چطور هست؟

ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •