تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 905 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201251651 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    میدونم که جواب به این سوال دادن خیلی مشکله ولی سمند من بعد از 6 سال جلوبندیش سرویس و لاستیک ها ی اون عوض شد و از اون به بعد ماشین یه حالت بدی پیدا کرد ابتدا لقی و سرو صدای زیادی داشت که با بررسی نمایندگی به کاسه نمد پلوس راست بود و عوض کردند ولی بازهم یه صداهای میده و اینکه ماشین شله یعنی نمیکشه و لاستیک سایی ناداره ولی حس می کنم یه چیزیش لقه و به جز صداهای عجیبی که توی دستانداز میده بدون گیجی فرمون ماشینو برا خودش به ازاد می کنه
    کجاشو باید چک کنم ؟
    البته یکی از کمک های عقب هم خالی کرد و اونو عوض کردم ولی حس می کنم ماشین دیگه به زمین مثل قبلش چسبیده نیست؟

موضوع بعدی اینکه دیسک و صفحه رو هم عوض کردم و تنظیمم موتور هم شده ولی ماشین رو خیلی بیجون تر از قبل حس می کنم موتور بد کار نمیکنه ولی نفس ندارهو خوب شتاب نمیگره (نفسش خوب باز بود و من 200 تا هم باش رفتم ولی فشار بدی به اون نیاوردم)
    سمند 84 با 100000 کارکرد خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

شما باید سریع بدادش می رسیدی موتور لرزشی چیزی نداشت این آخریا؟
    هیییییییییچ علامتی حاکی از غیرعادی بودن نداشت. تازه من سریع متوجه شدم چون تا دیروزش کاملا درست کار میکرد وگرنه راحت 500-600 خرج میذاشت رو دستم. ترموستات عمل نکرده بود و در نتیجه واشر سوزونده بود. هر دو تعویض شدند.. 200 تومن... یکی رو من میشناسم واشر سوزوند 600 خرجش شد.
    Last edited by The Auditor; 04-08-2012 at 08:27.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

هیییییییییچ علامتی حاکی از غیرعادی بودن نداشت. تازه من سریع متوجه شدم چون تا دیروزش کاملا درست کار میکرد وگرنه راحت 500-600 خرج میذاشت رو دستم. ترموستات عمل نکرده بود و در نتیجه واشر سوزونده بود. هر دو تعویض شدند.. 200 تومن... یکی رو من میشناسم واشر سوزوند 600 خرجش شد.
    سلام .
    دوستِ عزیز یه مطلبی رو خدمت شما و بقیه ی دوستان عرض میکنم که از روی حُسن نیت هست و امیدوارم ناراحت نشید :
    خرابیهایِ بزرگ همیشه یه علامتهائی داره .
    ما یا تجربه نداریم یا سهل انگار هستیم که باعث میشه نتونیم از اون جلوگیری کنیم .
    وقتی آمپر حرارت میره بالا , راننده باید عین خلبانی که به محض شنیدن صدای مشکوک فوری در اولین فرودگاه فرود میاد عمل کنه . خلبان فرود میاد و دیگه پرواز نمیکنه تا مطمئن بشه که مشکل برطرف شده .
    بالا رفتن آمپر در ماشین هم از نشانه های احتمالی یک مشکل بزرگ هست .
    باید با نزدیک شدن آمپر به خط قرمز :
    1-سریعا کنار زد و ماشین رو خاموش کرد
    2-با لمس لحظه ای منبع انبساط و لوله ی رادیاتور حرارت رو سنجید
    3- صبر کرد تا موتور خنک بشه و بعد در منبع انبساط رو برداشت و مطمئن بشیم که
    آب رادیات به اندازه داره
    4-روشن کنیم و صبر کنیم تا ببینیم آیا آب گردش داره یا نه؟
    5-آیا حرارت باز بالا میره یا نه ؟
    همه ی این آزمایشهای ساده کلی اطلاعات ارزشمند بهتون میده و خودتون میتونین بفهمین که عیب از کجاست .
    •اگر آب هست اما جریان نداره و حرارت داره میره بالا از ترموستاته.
    اگر در منبع انبساط که باز هست آب جریان داره• و لوله ها حرارتش طبیعی هست اما آمپر میره بالا , فشنگی خرابه یا حتی آمپر یا شاید از کامپیوتر باشه .
    اگر آب جریان نداره اما با کمی گاز دادن آب میاد• تو منبع انبساط , آب رادیات کم داره معنیش نشتیِ آب هست .
    .
    با این آزمایشهای ساده که بعد از سرد شدن موتور , فقط 3-4 دقیقه طول میکشه همه چیز مشخص میشه .
    •••فقط در یک حالت میتونین به راهتون ادامه بدین (اگر دیدین آب هست و جریان داره و حرارت لوله ها طبیعی هست اما آمپر میره بالا) .
    وگرنه باید تا رفع مشکل ماشین رو خاموش کنید .
    اینجوری با هزینه ی کم چه بسا خودمون هم بتونیم درستش کنیم و کلی پول از این جیبمون دربیاریم بذاریم تو اون یکی جیبمون و بگیم دستت درد نکنه اوستا کارت خیلی درسته .

حالا اون دویست تومن و مخارج دیگه رفته دیگه فدای سرتون اما تجربه ی گرونقیمتش رو هرگز فراموش نکنید .
    ممنون که زحمت کشیدین و ماجرا رو اینجا نوشتین .
    شکی نیست که این مشکل برای همه ما ممکنه پیش بیاد .
    اما حالا دیگه اونهائی که ارزش تجربهایِ دیگران رو میدونند,نمیذارند کار به باز شدن سرسیلندر و اینا بکشه .

در ضمن مراقب مکانیکهای بی وجدان و مکانیکهایی که با حدس و گمان ماشین تعمیر میکنند باشید .
    هر دوشون خطرناکند.
    شما مطمئن هستی که واشر سرسیلندر سوخته بود؟
    بازش کرد ؟
    شما دیدین که عوضش کنه؟
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 04-08-2012 at 09:35. دليل: سطربندی

4. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

راستش من تا دیدم آمپر رفته بالا وایسادم کنار و خاموش کردم و رادیاتورو آبو اینجور چیزا رو چک کردم ظاهرا عادی بود. همه چیز برمیگرده به اشتباه روز قبل این اتفاق که وقتی دیدم آمپر از وسط رفته بالاتر و به خط سوم رسیده، نگه نداشتم و گفتم شاید داره چرت میگه.. اونجا بوده که حتما مشکل شروع شده...
    والله من که خودم مطمئن نیستم واشر سوخته بود چون نه آب روغن قاطی شده بود نه از اگزوز آب میومد نه چیز دیگه. فقط اینو مطمئنم ترموستات یه ایرادی داشته حتما.. من تنها چیزی که دیدم این بود که پیچ های سرسیلندر آچار خورده بود و گووووویا باز شده بود اما باز هم مطمئن نیستم تعویض شده باشه. یارو یه واشر آورد گفت این مال شما بوده اما من که باور نمیکنم. احتمال داره طرف بازشم کرده باشه اما دیده واشر مشکلی نداره و دوباره بسته باشه! و فقط ترموستاتو عوض کرده باشه چون توی فاکتور ترموستاتم نوشته بود عوض شده.
    گفت اگه ظهر اینجا بودی میدیدی بازش کرده بودیم و داشتیم عوضش میکردیم.. (گه خورده)
    ولی خداییش آب بندی سوپاپا خیلی روی عملکرد موتور تاثیر مثبت گذاشته. حتی کولرمم جون گرفته!
    (دیگه 200 دادم رفت پی کارش. دیگه بهش فکر نمیکنم.. )

6. این کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من موقعي كه ماشين روشنه ولي وايسادم پدال ترمز رو فشار ميدم و ول ميكنم يه صدايي داره.
    به خصوص اگه تو شيب باشه اين صدا بيشتر ميشه و محسوس تر.
    به نظرتون وقتش رسيده لنت رو عوض كنم ؟
    چراغ لنتم كه روشن نشده !

بهترين مارك لنت ترمز چي هستش و چه قيمتي ؟
    كلاً عوض كردن لنتا + دستمزد چقدر ميشه ؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

من موقعي كه ماشين روشنه ولي وايسادم پدال ترمز رو فشار ميدم و ول ميكنم يه صدايي داره.
    به خصوص اگه تو شيب باشه اين صدا بيشتر ميشه و محسوس تر.
    به نظرتون وقتش رسيده لنت رو عوض كنم ؟
    چراغ لنتم كه روشن نشده !

بهترين مارك لنت ترمز چي هستش و چه قيمتي ؟
    كلاً عوض كردن لنتا + دستمزد چقدر ميشه ؟
    این صدا از کجا میاد؟ جلو یا عقب؟ اگر در حالت ایستاده هم این صدا میاد دلیل بر تعویض لنت نیست.
    ماشینتون چی هست؟ آخرین باری که لنت عوض کردین کی بوده ؟ از اون موقع ماشین چقدر کارکرده؟

9. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

این صدا از کجا میاد؟ جلو یا عقب؟ اگر در حالت ایستاده هم این صدا میاد دلیل بر تعویض لنت نیست.
    ماشینتون چی هست؟ آخرین باری که لنت عوض کردین کی بوده ؟ از اون موقع ماشین چقدر کارکرده؟
    من صدا رو از زير پام ميشنوم. از جلو باشه فك كنم.
    وقتي حركت ميكنم و ترمز ميزنم اين صدا نمياد ولي خوب احساس ميكنم ترمز گيري ماشين ضعيف تر شده.

405 مدل 88 دارم.
    ماشين زير پاي خودم نبوده و دو سه ماهه كه اونو خريدم.
    به نظرم تا حالا لنت واسش عوض نشده.
    البته كاركرد ماشين هم زياد نبوده و نزديك 35 هزار تا كار كرده تو اين چند سال.

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من صدا رو از زير پام ميشنوم. از جلو باشه فك كنم.
    وقتي حركت ميكنم و ترمز ميزنم اين صدا نمياد ولي خوب احساس ميكنم ترمز گيري ماشين ضعيف تر شده.

405 مدل 88 دارم.
    ماشين زير پاي خودم نبوده و دو سه ماهه كه اونو خريدم.
    به نظرم تا حالا لنت واسش عوض نشده.
    البته كاركرد ماشين هم زياد نبوده و نزديك 35 هزار تا كار كرده تو اين چند سال.
    با اجازه دوستان..
    اتومبيل شما به گفته خودتون دو ، سه ماهه خريداري شده و دست دوم هست. بنابر اين از خيلي مسائل و مشكلات اون خبر نداريد و ممكنه بعضي چيزها نياز به بازديد، تعمير، يا تعويض و رگلاژ و..داشته باشه( ماشين صفر كيلومتر اين نيازها رو داره واي به حال دست دوم!!)
    توصيه ميكنم در اولين فرصت ماشين رو پيش يك مكانيك مجرٌب و با تجربه و صد البته منصف و دست پاك ببريد و يك چك كامل انجام بديد. از جمله بازديد لنتها، ترموستات، تسمه تايم ، تسمه موتور( كولر و هيدروليك و دينام) چراغها، تنظيم فرمان و جلوبندي و كمك فنرها، درجات و نشانگر ها و خلاصه هر چيزي كه بايد بازديد بشه. روغن موتور و فيل +تر اون و فيل+تر بنزين و هوا و در صورت نياز فيل+تر هواي اتاق را هم تعويض كنين.
    يك سري چك كردن ها ساده است و خودتون هم ميتونين انجام بديد( در صورت كه فني باشيد).

Last edited by camaro lt; 08-08-2012 at 10:04.

12. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    2 ماه پیش پراید 132 خودم را از سایپا گرفتم و باحاش خیلی حال میکردم ، چون می گفتن که دنده مرده نرو منم رو دور موتور 3.5-4 بهش دنده می دادم بعد از 1000 کیلومتر هم باهاش 140-150 می رفتم تا اینکه خدا روز بد نیاره صدای موتورش دراومد (خورخور میکنه )بردم نمایندگی اسبک و میل اسبک عوض کردن تا چند روز خوب کار می کرد بعدش یکی دوبار بالای 120 رفتم دوباره همونجوری شد بردم نمایندگی میل سوپاپ و اویل پمپ عوض کردن تا یک روز خوب بود همینکه از شهر خارج شدم و برای 10 ثانیه سرعتم رفت بالای 120 دوباره صدای موتور دراومد ، حالا دیگه صدای موتور کاملا عوض شده و کلا صدا می کنه و وقتی هم دور موتور میره بالای 3 صداش شدیدتر میشه و فقط باید باهاش دنده مرده رفت ، یه مکانیک گفت مال اینه که روغن خوب نمی رسونه نمیدونم خلاصه هنوز فرصت نکردم ببرم نمایندگی ، خواهشآً بگین دلیلش چیه و چجوری درست میشه و اینکه سوارش میشم مشکلی نداره ؟

پیش پیش از لطف بی منتتون ممنونم

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    2 ماه پیش پراید 132 خودم را از سایپا گرفتم و باحاش خیلی حال میکردم ، چون می گفتن که دنده مرده نرو منم رو دور موتور 3.5-4 بهش دنده می دادم بعد از 1000 کیلومتر هم باهاش 140-150 می رفتم تا اینکه خدا روز بد نیاره صدای موتورش دراومد (خورخور میکنه )بردم نمایندگی اسبک و میل اسبک عوض کردن تا چند روز خوب کار می کرد بعدش یکی دوبار بالای 120 رفتم دوباره همونجوری شد بردم نمایندگی میل سوپاپ و اویل پمپ عوض کردن تا یک روز خوب بود همینکه از شهر خارج شدم و برای 10 ثانیه سرعتم رفت بالای 120 دوباره صدای موتور دراومد ، حالا دیگه صدای موتور کاملا عوض شده و کلا صدا می کنه و وقتی هم دور موتور میره بالای 3 صداش شدیدتر میشه و فقط باید باهاش دنده مرده رفت ، یه مکانیک گفت مال اینه که روغن خوب نمی رسونه نمیدونم خلاصه هنوز فرصت نکردم ببرم نمایندگی ، خواهشآً بگین دلیلش چیه و چجوری درست میشه و اینکه سوارش میشم مشکلی نداره ؟

پیش پیش از لطف بی منتتون ممنونم
    از خیلی چیزا میتونه باشه ولی شما سر سیلندرتون رو هم چک کنید که شاید اون باعث این خرابی ها باشه

15. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •