آره یکی از مهمونهام که زن بود بچه رو ورداشت برد و حتی دیگه عکس بچه هم گوشه صفحه نیست. البته این زنه قبلاً یه روز از بچم مراقبت کرده بود.یعنی تویه مهمونها فقط این بود که سابقه مراقبت از بچه رو داشته بود.
آره یکی از مهمونهام که زن بود بچه رو ورداشت برد و حتی دیگه عکس بچه هم گوشه صفحه نیست. البته این زنه قبلاً یه روز از بچم مراقبت کرده بود.یعنی تویه مهمونها فقط این بود که سابقه مراقبت از بچه رو داشته بود.
سلامسلام دوستان.
من چند تا فایل با پسوند Package از سایت modthesims.comدانلود کردم و تو پوشه دانلود ریختم. اما تو game luncher قسمت دانلود چیزی نمیاره که من اونها رو installکنم .کسی میدونه اینجور فایل ها رو باید تو کدوم پوشه بریزم تا اجرا شه؟
با تشکر![]()
تو خوده همون سایت یه نرم افزار هست به اسم : TS3 Monkey Installer (همچین چیزی...)
اونو دانلود کن بعد فایل Package رو با اون Open With کن!
خودش نصب میکنه!
شايد كارش بچه دزدي بوده!!!
از بر و بچ تاپيك بپرس ببين براي اونا چنين چيزي به وجود اومده؟
از بچه خوب مراقبت کردی ؟ شاید اون گروه حمایت از بچه ها هستند که اگه مراقبت نکنی می برنش ...
راستی سوال من اون وسطا چی شد جوابش؟
شايدم نه چون حدس ميزنم تو سيمز 3 اين گروه برداشته شده.
آره حتی نمیذاشتم به قول معروف آب تو دلش تکون بخوره.
حالا به هرحال من دوباره از سیو قبلیم بازی رو شروع کردم.فقط تا این بچه هست مهمونی عمومی نمی گیرم تا یه وقت دوباره ندزدنش.
ممنون از شما
تو این تاپیک گشتم ولی جواب سوالمو پیدا نکردم , امیدوارم که سوال تکراری نپرسیده باشم .
من نسخه ای سیمز 3 رو دارم که میگه قابلیت نصب پچ رو نداره ! آیا میشه این نسخه رو به نسخه ی اصلی تبدیل کرد ؟ چطوری ؟ اگه نمیشه از کجا می تونم نسخه ی اصلی تهیه کنم و مطمئن باشم که نسخه ی کامل رو میده بهم ؟
ممنون
لومينا جان منظورم همون پك 218 ميگي هست
و راستي اون گروهي كه گفتي از تو بازي حذف نشده
سلام
میشه تبدیل کرد
از طریق لانچر گزینه ی Game Updates و بعد هم روی Update now کلیک کنید.
كدوم پك؟
اسمي چيزي نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)