پدال گاز 5 سیمه بوش
پدال گاز 5 سیمه بوش
سلام دوست عزیز
ببین اینکه میگن تاثیر داره هنوز بین علما هم شک هست
راسیتش من دونفر دیدم که گذاشتن یکی میگفت فرقی نکرده یکی میگفت یکم!
اما رویه اتومات ها تاثیر داره هر کسی انداخته کپ اولیش رفع شده!!
اما حالا توضیحش:
ببین تو 206 های قدیمی بلکل سیستم گاز دریچه گاز امژکتور فرق میکرد!
یعنی پدال گاز به یک کابل کوچیک وصل بود که شما هرچی میکشیدی تو موتور هم معلومه دریچه گاز هم همونقدر باز میشد!
اما تویه ای سی یو 7.4.5 کلا این مکانیزم برقی شد!
یعنی کابل و اینا همچنین استپر موتور یا سنسور دور آرام رفت کنار جاش یسری پتانسیومتر اومد!
حالا شما هرچی پدال گاز رو فشار بدی یه ولتاز خاصیرو میفرسته به ای سی یو و ای سی یو هم به یه مقدار مناسبی دریچه گاز رو باز میکنه!
حالا این پدال خودشون 4 سیمست! یسری پدال هست که 5 سیمه هست!
اما من تا یمدت پیش خودمم فکر میکردم اون سیمه اضافه سبب بر طرف شدن عیب میشه اما در اشتباه بودم!
اون سیم فقط برای ساپورت کدرن مکانیزم لیمیتد در کروز هست چون پدال خودشون لیمیتد رو جواب نمیده!
اما مثله اینکه پدال 5 سیمه یسری تفاوت تو ساختش داره با مدا 4 سیمه فابریک که این اختلاف تاخیر گاز رو شتاب برطرف میکنه!
البته تمام کسایی که اتومات سوارن بیشتر راضی بودن از نصب این پدال!
سلام دوستان حالا با توجه به این گفته ها به من بگید بین 206 تیپ 2 و 5 که فقط قرار هست ازش استفاده شهری بشه کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ از نظز به صرفه بودن میگم .
تیپ 2 از چه زمانی به بعد روش ایر بگ اضافه شد ؟ این که میگن آینه هاش برقی شده درسته؟
مصرف شهری تیپ 2 با 5 در عمل فرقی داره ؟
رفتم یه بنگاهی میگه تیپ 2 14900 گرون نیست؟ مگه 13900 نبود تا دیروز ؟
Last edited by isbn; 14-05-2011 at 13:20.
سلام دوستان.
الان قیمت 206 تیپ2 با ترمز ای بی اس رنگ سفید چه قیمته؟
با سپاس.
بابت توضییح خوبت تشکر.total_overdose
بازم بستگی به خودت داره اخه مصرف شهری ربطی به 5 یا 2 نداره { تیپ 5 یکم راحت تری از نظر موتوری ولی اینطوری نیست که سوختش بیشتر باشه تقریبا یکی هستند }
تقریبا الان همه تیپ 2 ها ایر بگ دارند چون قانون شده فکر کنم. اینه هاش رو نمیدونم { دقت نکردم }
تیپ 2 طبق امار یکم بیشتر از 5 هست ولی اینطور که بچه ها میگن چون تیپ 5 حساسیت بیشتری نسبت به سوخت داره و چون سوخت ما بدرد نمی خوره برای همین میگن یکم مصرفش بیشتره اما بعضیا میگن کمتره { معلوم نیست ولی کلا یکی در نظر بگیری راحت تری }
دوستم 14900 خرید و الان هم همین قیمت هاست شاید 100 تومان بالا یا پایین تر باشه.
والا نمایشگاهی ها که من پرسیدم از 14500 قیمت میدادن تا 14900 14350 هم بود
ولی خود ایرانخودرو تحویل 45 روزه با تاخیرشم حساب کن 60 روز میده 13950 سفید abs ایربگ .
دوتا بنگاهی آشنا هم که دارم پرسیدم هی میگفتن الان خرید تیپ 2 از 5 مناسب تره میگفتم چرا سریع به مصرف سوخت بالای 5 اشاره میکردن![]()
قیمت تیپ 5 نمایشگاهی رو کسی داره ؟
وقتی 2 رو دارن میدن 14900-15
5 رو حتما میدن 16900 -17
Last edited by isbn; 14-05-2011 at 19:31.
بهتر بود در قسمت مشاوره خرید خودرو وطرح میکردین.
پژو 206 تیپ 2 جدید با ABS-AIBAG-رینگ اسپرت و رنگ های سفارشی مدل 90 قیمت 14690000 تومان
پژو 206 تیپ 2 با ABS و AIRBAG مدل 90 قیمت 13980000 تومان
اینا قیمتای کارخونه ای هست دیگه درسته؟
آقا مطمئنی 13.900 هست ؟ پس چرا میگفتن شده 14.500 ؟!
آقا ما یه 206 sd v1 گرفتیم ولی کاپوتو که میزنم بالا میبینم اون موکت زیر کاپوتو نداره ، جاش هست ولی موکتش نیست.
کارایی این موکت چیه دقیقا و اگه نباشه چی میشه؟
و از کجا باید تهیه کنم ، اگه به نمایندگی بگم بهم میده؟ چون گارانتی و کارت طلایی داره ماشین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)