شما تو این مدت سیستم ریستور میکنین؟ یک کپی از این ویروس در پوشه مخفی و سیستمی System Volume Information هست که به محض ریستور کردن فعال میشه . شما فایل های داخل این پوشه رو از تمام درایوا پاک کنین .
شما تو این مدت سیستم ریستور میکنین؟ یک کپی از این ویروس در پوشه مخفی و سیستمی System Volume Information هست که به محض ریستور کردن فعال میشه . شما فایل های داخل این پوشه رو از تمام درایوا پاک کنین .
با برنامه زیر سیستم رو اسکن کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by saeed774; 16-07-2009 at 12:30.
من باآنتي ويروسNOD32 آپديت شده اسکن کردم ويروسAutorun.inf رو هم بازداشت کردم!!!امام مشکل کماکان پابرجاست از روشهاى دستى هم استفاده کردم نشد!لطفا راهنمايى کنيد!
salam...babate finglish type kardan bebakhshid windosamo taze avaz kardam
miram sare asle matlab...barname winrar ro darid?hamooni ke fileharo feshorde mikone va hamatunam daridesh
barname winrar ro baz konid va ba estefade az oon be tak tak drivehatun berid va autorun ro pak konid
khob agha in raveshe pak kardane autorun
baghiasho peyda mikonid ya bazam khodam yad begiram
D:
با برنامه که ویروس یابی میکنم خودش اتوماتیک ریستارت میکنه و بعد ویندوز ویروس نداره
اما اگه خودم ریستارت یا خاموش کنم دوباره ویروسه مییاد!!!
خب مشکل من اساسا حل شد!
کافیه آنتی ویروس avast رو نصب کنید...یه اسکن بکنید و بعد ویندوز رو عوض کنید!![]()
سلام دوستانو از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری
یکی از دوستام میگه ویندوزش ویروسی شده
میگه که وقتی که وارد ویندوزه میشه(ویندوز ایکس پی) یه چیزی (مثل هشدار های فایر وال خود ویندوز ) میاد و که تو کادر باز شدش حرفایی به زبان فارسی مینویسی (ضد انقلابی و نظام و اینا) همچنین که تسک منیجر و قسمت فولدر آپشن هم غیر فعاله
این جه ویروسیه؟ آیا همون autorun.info هستش؟
چطوری حلش کنیم؟
ممنون
اسم این ویروس سالدوست هست که اکثر آنتی های معتبر پاکش میکنن . شما آنتی معتبر مثه کسپر یا نود4 یا Avast بنصبین و آپدیت کنین و سیستم رو اسکن کنین .
ببین نرم افزار زیر هم میتونه کمک کنه منتهی برای اجرا باید Microsoft Framework نصب باشه .
حجم : 80 KBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ناد 32 حلش کرد
اما نمیدونم بعدا میاد یا نه
این ویروس autorun.inf چه خرابی هایی به بار میاره؟؟کلا کار این ویروس رو سیستم چیه؟هر کی میدونه جواب مارو بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)