اسم برنامه تو بگو ببینم میتونم واست کاری بکنم یا نه...
هر برنامه ای واسه خودش تنطیمات خودش رو داره. از لحاظ اتصالشون به اینترنت میگم.
اسم برنامه تو بگو ببینم میتونم واست کاری بکنم یا نه...
هر برنامه ای واسه خودش تنطیمات خودش رو داره. از لحاظ اتصالشون به اینترنت میگم.
منم به جمع کاسپر پیوستم
ولی یه کمی سرعت سیستم رو آورده پایین اومیدوارم بتونه مثل بیت دفیندر منو راضی کنه
با سلام خدمت دوستان محترم
من این آنتی ویروس رو نصب کردم اعصابم رو ریخته به هم هر 2 دقیقه یک پیغام میدهد یک مربع زرد رنگ از کنار ساعت میاد بیرون و یک چیز هایی میگه و بعضی هاش توش نوشه Allow all و ... .
کسی از دوستان راه حلی داره تا دیگه از شر این پیغام های لعنتی راحت بشم.
با تشکر
دوست عزیز سلام ... ممنون بابت توجهت ... یکی 2 تا برنامه که نیست ... ولی یکیشون مثلا برنامه GBOX .... توی جی باکس هم سند هست هم رسیو ....
سلام دوست عزیز
راه حل که دارد ولی این پیغامهایی که به نظر شما مزاحمند قسمت مهمی از دیواره دفاعی کاسپرسکی هستند و من فکر
می کنم اگر نمی توانید با آنها کار کنید عوض غیر فعال کردن آنها کلا از یک آنتی ویروس دیگر استفاده کنید.ولی برای غیر
فعال کردن آنها به طور کامل در قسمت Setting\Protection\Proactive Defence تیک گزینه Enable Proactive Defence را بردارید.
سلام
من از سایت سافت پدیا برنامه آپدیت کاسپر اسکی میگیرم گزینه های مختلفی داره من همیشه گزینه کامپلت9 رو انتخاب میکنم و کامل آپدیت میکنم ولی سوال دارم مثلا آپدیت دیروز یا سه روز پیش -یک هفته-دو ماه یا سه ماه پیش رو دارم بازم باید 10 مگ کامل دانلود کنم؟
اگر بيش از يك هفته وقفه بيفته مجبوري ولي اگر به اندازه يك هفته يا كمتر باشه كافيه فقط واسه هفته قبل و روزانه رو دانلود كني در ضمن اين نكته رو بدون كه اگر يك بار آپديت كلي رو دانلود كني براي دفعات بعد آپديت هاي هفته اي كه دانلود كردي رو طوري شماره گذاري كن كه ترتيب زماني برات مشخص باشه مثلا اگر هفته اول رو 1 بذاري هفته هاي بعدي به ترتيب شماره گذاري مي شن2و3و...حسن اين كار اينه كه موقعي كه به هر نحوي مجبور به نصب دوباره بشي با حفظ ترتيب قادر به آپديت نرم افزاري بدون اينكه خطايي دال بر نبود فايل مورد جايگزيني قرار گرفته باشي.
با سلام
Anti-Banner در کاسپرسکی یعنی چه؟ کی میتونه یه توضیح مختصری بده؟
باسلام
دوست عزيزمن هم ازجي باكس استفاده ميكنم كاسپراسكاي اينترنت سكيوريتي ورژن411 دارم ومشكلي ندارم البته من ازهاماچي استفاده ميكنم ولي اگرقبل ازبازكردن هاماچي توقف مراقبت ازويندوز رافعال كنم وبعدازبازكردن هاماچي بخواهم دوباره مراقبت رافعال كنم كاسپراجازه نميدهدپس بايد كاسپركاملافعال باشدوهاماچي رابازكرد بعدكاسپريك پيغام ميدهدكه 3گزينه دارد 1-اينترنت 2-شبكه داخلي 3-شبكه مورداعتماد كه بايد گزينه سوم راتيك بزنيم يعني شبكه مورداعتماد.
با سلام خدمت شما.می خواستم ببینم که آیا می شود مسیر فایلهای در حال Update را در Kaspersky Antivirus 6 تعیین کرد؟الان دوستانی که می دانند مسیر فایلهای Update در Documents & Setting\All Users\Application Data\Kaspersky Lab می باشد.آیا می شود این مسیر را به مسیر دلخواه خودمان تغییر دهیم.دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند من را راهنمایی کنند.منتظر راهنمایی و پیشنهادات شما هستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)