تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین آلبوم محسن یگانه کدام است؟

راي دهنده
75. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
صفحه 151 از 175 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 1749

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن یگانه

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

عکس ها: سعید عبداللهی

سنگ تمام هواداران برای یگانه!

موسیقی ما – بهمن بابازاده: ‌نخستین کنسرت محسن یگانه پس از انتشار آلبوم جدیدش «حباب» پنجشنبه شب در سالن همایش‌های برج میلاد روی صحنه رفت.

این برنامه که به همت شرکت «آوای فروهر» و با استقبال پرشور هواداران محسن یگانه برگزار شد برای اولین بار شاهد اجرای زنده آلبوم جدید این خواننده بود که با استقبال دوستدارانش توام شد.

«دوست دارم» و «باور کنم» از جمله قطعاتی بود که در این اجرا از سوی دوستدران یگانه با استقبال فراوانی رو به رو شد و باعث شد این خواننده به خوبی بتواند بازتاب‌های آلبومش را در این اجرای زنده از دوستدارانش بگیرد.

یگانه بار‌ها از سوی حاضرین در سالن غافلگیر شد و در چند مرحله با هدایای عجیب و غریب طرفدرانش شگفت زده شد. اوج این ماجرا هم فرش نفیسی بود که از طرف یکی از دوستداران این خواننده به او اعطا شد. فرش نفیسی که این طرفدار یکی از عکس‌های این خواننده را روی آن ترسیم کرده بود و خودش هم در مدت دو ماه آنرا بافته بود.

از دیگر نکات جالب توجه این برنامه حضور متحد الشکل بسیاری از دوستداران یگانه با تی شرت‌های سفیدی بود که عکس این خواننده روی آن نقش بسته بود.

گزارش مفصل برنامه این خواننده در روز آخر و سانس آخر را که با حضور جمع کثیری از هنرمندان خواهد بود فردای این اجرا در «موسیقی ما» بخوانید.

عکس هاي ضميمه عکس هاي ضميمه
    • نوع فايل: jpg 1.jpg (54.1 کيلو بايت, مشاهده : 3)
    • نوع فايل: jpg 2.jpg (33.7 کيلو بايت, مشاهده : 7)
    • نوع فايل: jpg 3.jpg (36.6 کيلو بايت, مشاهده : 6)
    • نوع فايل: jpg 4.jpg (30.0 کيلو بايت, مشاهده : 3)
    • نوع فايل: jpg 5.jpg (27.4 کيلو بايت, مشاهده : 3)
    • نوع فايل: jpg 6.jpg (41.4 کيلو بايت, مشاهده : 2)
    • نوع فايل: jpg 7.jpg (35.3 کيلو بايت, مشاهده : 3)
    • نوع فايل: jpg 8.jpg (39.3 کيلو بايت, مشاهده : 6)
    • نوع فايل: jpg 9.jpg (22.8 کيلو بايت, مشاهده : 4)
    • نوع فايل: jpg 10.jpg (30.4 کيلو بايت, مشاهده : 3)
    • نوع فايل: jpg 11.jpg (28.4 کيلو بايت, مشاهده : 3)
    • نوع فايل: jpg 12.jpg (63.4 کيلو بايت, مشاهده : 5)
    • نوع فايل: jpg 13.jpg (41.7 کيلو بايت, مشاهده : 4)
    • نوع فايل: jpg 14.jpg (56.3 کيلو بايت, مشاهده : 8)
    • نوع فايل: jpg 15.jpg (58.2 کيلو بايت, مشاهده : 3)
    • نوع فايل: jpg 16.jpg (30.2 کيلو بايت, مشاهده : 7)
    • نوع فايل: jpg 17.jpg (40.8 کيلو بايت, مشاهده : 1)
    • نوع فايل: jpg 18.jpg (22.0 کيلو بايت, مشاهده : 3)
    • نوع فايل: jpg 19.jpg (28.1 کيلو بايت, مشاهده : 1)

2. 7 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

کنسرت محسن یگانه برای سه روز دیگه تمدید شد..

+

کد پیشواز آلبوم حباب هم اومد..!

کلیپ های آهنگهای حباب اجرا شده در کنسرت:

! دانلود ویدئو ها با فرمت MP4 !

دانلود ویدئو دوستت دارم با کیفیت عالی
    دانلود ویدئو نــــــرو با کیفیت خوب ورژن 1
    دانلود ویدئو نــــــرو با کیفیت عالی ورژن 2
    دانلود ویدئو بیــــت آخـــر با کیفیت خوب ورژن 1
    دانلود ویدئو بیــــت آخـــر با کیفیت عالی ورژن 2
    دانلود ویدئو باور کن با کیفیت عالی
    دانلود ویدئو بخند با کیفیت عالی
    دوستان لینک ها غیر مستقیم هستند باید روی لینک کلیک کنید صفحه جدید باز می شود گزنیه دانلود رو کایک کنید .فایل ذخیره می شود.

منبع:

mohsenyeganeh.ir
    Last edited by MMM52; 30-10-2012 at 16:51.

4. 4 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

دوست دارمو دانلود کردم ... گفتم 60 مگ الان 60 دقیقه ای هس
    ولی یه مینم نبود که

6. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

یعنی کامل نیس؟ اینطوری فایده نداره که

8. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

دوست دارمو دانلود کردم ... گفتم 60 مگ الان 60 دقیقه ای هس
    ولی یه مینم نبود که
    درسته تو ذوق خودمم خورد گفتم الان کامله ولی زیر یه دقیقه بود...

خودم 4 تا فیلم گرفتم ولی جام خوب نبود زیاد جالب در نیومده..!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

سلام به همه..

بعد از حدود 10 روز از انتشار حباب خواستم نظرمو تک تک و همچنین نتیجه گیری کلیمو قرار بدم...

1 باور کنم: بعنوان سر آلبومی آهنگ بدی نیست ولی به نظرم انتخاب های بهتری بود برای ترک اول...

مثل نمیشه یا دوست دارم یا هوایی شدی..

با این حال شعرش بد نیست(ترجیع بندش مال دوران نفسهای بی هدفه) ملودی خوبی هم داره تنظیمشم با اینکه بعضی جاها دم از تکرار میزنه ولی تنظیم بسیار خوبی داره شروع ترک هم خیلی خوب بود..

وکال میتونست بهتر باشه بعضی جاها صدا به قول دوستان نازک میشه که اینجا زیاد کار رو جالب نکرده...

آهنگ متوسط رو به خوبه ولی نمیدونم چجوری محسن میگفت میتونه جانشین سکوت باشه...!

اگه بخوام به این ترک نمره بدم7 میدم...

2 نمیشه: نمیدونم ویدئو جاست یگانه رو که اتود نمیشه توش بود دیدید یا نه ولی اون اتود خیلی جالب بود...

تنظیم اتود مال خود محسن یگانه بود و وکال در سطح بالاتری قرار داشت...

با این حال تنظیم این ترک کار مشترک محسن یگانه-مهران عباسی هست که تو کاور آلبوم فقط مهران عباسی درج شده...

یکی از خیلی خیلی خوبهای آلبومه این ترک...

ملودی بسیار دلنشینه ولی اگه خود محسن تنظیم میکرد کار بهتری میشد...

شعر بسیار بسیار زیباست فقط تعبیر (نه دیروز و نه امروز و نه فردا) رو زیاد نپسندیدم..

وکال هم خیلی خوبه ولی میتونست عالی باشه ...

پایان ترک هم که نوعی زمزمه بود خیلی کار قشنگی بود...

همونطور که گفتم خیلی کار زیباییه از نظر من و نمره 9 رو بهش میدم...

2 تو حتی...: میتونست اسمش (سربرنگردوندی) باشه...

به شعر این ترک انتقاد دارم زیاد وزن مناسبی نداره و باعث سریع خوندن خواننده میشه تا زواید شعر زیاد معلوم نشه این ایرادات رو عذاب هم داشت ولی عذاب خیلی خیلی کار دلنشینی در اومده بود...

با این حال جاهای زیبایی داره این ترک و باعث میشه تو پلی لیستم قرار بگیره..

ترجیع بندش هم خیلی قشنگه...

تنظیمش هم خوبه البته از نظر احساسی میگما از نظر فنی سر رشته ندارم...

وکال در سطح بالایی قرار داره و مخاطب رو راضی میکنه...

ویولن هم تو این ترک بخوبی استفاده شده و قشنگ کار شده آفرین به پیام طونی..

نمره من به این ترک 7 هست...

4 یادته: اگه بخوام بگم بدترین ترک آلبوم کدومه بدون شک اینه...!

لااقل حباب تنظیمش فوق العادس اگه شعرش جالب نیست...

شعر که هیچ....!

وزن رو قورت داده یه لیوان رانی هم روش...!

دقیقه 02:05 یه دفعه وزن بهم میریزه که بدترین لحظه آلبوم حبابه بدون شک...!

از آرش حسینی هم در مورد این تیکه سوال کردن گفته مدلش اینه برای تنوع این کارو کرده که یکم...

نمره ام به این ترک با ارفاق 4 هست..

از نظر من تجدید محسوب میشه اصلا دوس نداشتم..

تا این جا آلبوم اصلا راضی کننده نبود ولی از این به بعده که فوق العادس...!

5 دوست دارم:

بخاطر همین ترک 2 ماه آلبوم تو ارشاد گیر کرده بود ارزششو داشت ولی اینم مثه آلبوم خیلی برامون بزرگ جلوه دادن..

این کار شیش و هشته و باید بیشتر به ریتمش توجه بشه تا شعرش اگه بخوایم گیر بدیم خلق خودمونو تلخ کردیم...

یه کار شاد خیلی باحال ریتمیک و قابل دفاع تو سبک خودش...

این کار جایگاهی تو موسیقی جدی نداره ولی تو هر آلبوم لازمه باشه همش غم نمیشه که...

تنظیم خیلی خوبه انصافا تو تنظیمهای ریتمیک محسن خیلی تبحر داره...

وکال هم خیلی دوس داشتم و صدا متناسب با موزیک شاد بود...
    ولی یه چیزی از اون اول با گام بالا شروع میشه که ای کاش شعرش جوری بود که از گام پایین شروع میشد..

نمره ام به این ترک 8 هست...

6 نرو:

فقط ترجیع بندش کاوره نه کلش...

از آهنگسازشم اجازه کتبی گرفته شده...

شعر عالیه تصویر سازی خیلی خوبه...

وکال که یکی از بهترینهاست تو آلبوم تنظیمش هم خیلی خوبه...

نمیدونم چه سریه همیشه ترک های کاور محسن یگانه خیلی خوب میشه..

سازهای ترک خیلی خوبه چه گیتار کلاسیک چه الکتریک و ...

نمره ام به این ترکو7.5 هست..

7 حباب:

زیاد جدی نگیرید به تنظیمش توجه کنید...

اینم برای شخص خاصی گفته نشده حاشیه سازی نکنین خواهشا...

به شعرش تا میخواید میشه انتقاد کرد خود منم دوس ندارم فقط تنظیمشو دوس دارم که بشدت حرفه ایه...

شبها قبل خواب از اول گوش میدادم میرسیدم به این داشت خوابم میگرفت که یه دفعه بیدار میشدم...!

الان تو روز اینو گوش میدم حس خواب بهم دست میده نمیدونم چرا...!

نمره ام به این ترک 6 هست...(اگه تنظیمش خوب نبود فاجعه میشد)

نظرم در مورد نیمه اول:

در حد محسن یگانه نبود اصلا...!

یه جورایی آدم نا امید میشه ولی نیمه دوم آلبوم ویران کننده اس...!

بریم ادامه:

8 نمیذارم خسته شی:

به قول محسن یگانه:کار خوبی شده! منم موافقم از خوبهای آلبومه...

کارای اسلویی که ریتم(گام پایین-گام بالا-گام پایین-گام بالا) دارن رو خیلی دوس دارم و این یکی از اونهاست...

شعر بسیار خوب ولی یکم تکرار توش موج میزنه که زیاد موردی نیست..

تنظیم خیلی خوب ...

وکالش انصافا بده..؟؟ اگه به این وکال میگین بد که دیگه هیچی البته بازم به سلیقه ای بودن موسیقی توجه داشته باشیم..

دمو رو گوش دادم منتظر این ترک بودم انصافا بیجا نبود...

راستی تو ترجیع بندش پیانو یکم ساز مخالفه نبود بهتر بود...

ولی کار قابل دفاعیه منو یاد (گناهی ندارم) میندازه..

نمره ام به این ترک 9 هست...

9 کی جای من اومد:

تو نیمه دوم فقط این ترکو دوس ندارم دقیق نمیدونم چرا...

تو کنسرت هم اینو دوس نداشتم...

ولی شاید دلیلش گام بشدت پایین این آهنگ باشه...

تو آهنگهای اسلو هی منتظر گام بالا هستم و این آهنگ خیلی منو منتظر گذاشت ترجیع بندشم زیاد منو نگرفت...

ولی شعر خوبی داره تنظیمش نسبتا معمولیه وکال هم خیلی خوبه ولی مجموع آهنگو زیاد دوس ندارم...

آخر آهنگ هم چندین بار ترجیع بند تکرار شد که میتونست کمتر باشه تایم آهنگ قشنگ میتونست 1 دقیقه کمتر باشه...

ولی یه جای شعر عالیه: یه جوری گریه میکردم که بارون بینشون گم بود کاش این رویا از آغازش فقط خواب و توهم بود..

نمره ام به این ترک 6.5 هست...

10 بخند:

حیف از این تنظیم...

تو کنسرت انقد بخند قشنگه که نگو...! همه هم گوشش کردن و تقریبا همه اونو بیشتر دوس دارن...

ولی با این حال یکی از خوبهای آلبومه...

شعر خیلی خوبه وکال هم مال کنسرت خیلی بهتره ولی اینم قابل قبوله وکال نسخه کنسرت حس بیشتری داره و گام پایین تری هم داره...

تنظیم اینم خوبه ولی نسخه کنسرت یه چیز دیگس..
    استفاده از ساکسیفون بجای پیانو حس کار رو کشت..

یه مژده بدم که احتمال زیاد بخند با تنظیم علی ثابت تک ترک میاد بیرون...

با این حال ترک قابل دفاعی هست بهش 8 میدم..

11 تنهایی:

از اون غمگین خوبهاست...

نمیشه زیاد بهش گیر داد...

تنظیمش خیلی خیلی خوبه به نظر من علی ثابت بهترین تنظیم کننده آلبومه اشتباه یا کار ضعیف خیلی کمه تو این سه تا کارش ولی یه نکته اینه که علاقه ی زیادی به استفاده از پیانو تو کاراش داره که البته تو این ترک عالی کار شده ابتداش هم صدای بارون کار قشنگیه..

وکال عالی : از اون آهنگ غمگیناس که خود محسن تو کنسرت بغضش میگیره..

فقط یه چیزی :
    ترجیع بندش خیلی تکرار میشه جا داشت کمتر تکرار بشه و تایم آهنگ کمتر بشه..

لالایی وسطش که منهدم کنندس یکی از شیرین ترین لحظات حبابه...

شاه بیتش :

تو این خونه متروک دلم جون میده می میره

شباشم بی ستارست و غروباشم نفس گیره...

نمره من بهش 8.5 هست..

12 تو که میدونی:

خیلیا میگن شبیه بنویس از سر خطه که درست میگن...

راستی 80 درصد ترانه اش مال دوران نفس های بی هدفه. هنوز موندم چجور به (آغوش) مجوز دادان..

بگذریم..

عالیه عالی...

خیلی دوس دارم این ترکو همه چیش به هم میخوره تنظیم خیلی خوب شعر عالی صدا فوق العاده..

نمره اگه بخوام بهش بدم 10 میدم حالا چون هر اثر هنری ایراد داره 9.5 میدم..!

هوایی شدی:

شیش و هشتی به شدت قابل دفاع..

یه کار جدید از محسن یگانه...

آخرای آلبوم کولاک کرده ها...!

شعرش پره از ترکیبات نو و دست نخورده.. ملودی و تنظیم هم یکی از بهترین هاست تو آلبوم...

اونجا که میگه(خط و نشون کشیدم) یه حالت لاتی میگه که بشدت این لحن رو دوس دارم...

بدجوری هم تو عموم ترکونده این آهنگ ...

انصافا محسن استعداد خیلی خوبی تو تنظیم آهنگهای شیش و هشت داره..

نمره ام به این ترک هم 8.5 هست(میخواستم بهش 9 بدم دیدم شیش و هشته یکم ترسیدم!)

بیت آخر:
    امیدوارم طبق شابعات آخرین بیت محسن تو آلبوم هاش نباشه...
    کاری احساسی که تنظیم گروه پازل خیلی به این امر کمک کرده دستشون درد نکنه اینم یکی از بهترین تنظیمهای آلبومه بدون شک...

شعر هم شعر خوبیه و سوژه ی خوب و غیر تکراری داره...

وکال هم دیگه چیزی نگم...

نمره م به این ترک 9 هست..

نظر کلی:

یه چیز بی ربط: آخه چرا انقد محسن یگانه دشمن داره؟؟؟

ابتدا یه انتقاد از محسن که آلبوم رو خیلی تو نظر ما بزرگ جلوه داد اگه اینکارو نمیکرد خیلی بهتر بود..

یه چیز دیگه اومدن سه دمو از آلبوم (یکی اتود نمیشه یکی دمو کنسرت و دیگری دمو رسمی) که باعث شد حجم زیادی از کار لو بره..

انتقاد از شهاب اکبری بخاطر قبول کردن تنظیم این ترک باید به علی ثابت واگذار میشد (من نمیدونم چه عیبی داره وقتی یه ترک تو کنسرت و بی کیفیت تو اینترنت پخش شده ولی گوش شنونده بهش عادت کرده تنظیمو عوض کنن!)

در مقایسه با رگ خواب آلبوم یکم فقط یکم پایین تره اینو تقریبا همه قبول دارن...

شکی نیست که تنظیمها . ملودی . میکس و مستر پیشرفت داشته ولی شکی نیست مهمترین فاکتور در یه اثر شعرش هست..

شعر ها چندتاشون مشکل داشتن (نمونه بارزش تو حتی و یادته) که ایرادات وزنی زیادی داشتن و یا تکرار های متعدد تو ترانه (برو و رفتن و موندن) خیلی تو ترانه ها موج میزد..

ولی ترانه قوی کم نداشتیم نمیشه خودش عظمتیه برای خودش..

بیت آخر و هوایی شدی ترکیبات نو و دست نخورده ای دارن..

تو که میدونی که با وجود تکراری بودن فضا عالیه همین بخند چشه؟؟؟

ولی از نظر شعریت رگ خواب بالاتر بود وکال هم رگ خواب در سطح بالاتری قرار داشت ولی خود رگ خوابم مثلا (من تو رو کم دارم) وکال ضعیفی داشت..

ولی اگه بخوام نمره بدم به رگ خواب 8.5 و به حباب 7.5 میدم..

انصافا از نظر من آلبوم خوبی بود و به نظر من بهترین آلبوم سال هست البته فقط به نظر من کما اینکه عموم نظر دیگه ای داشته باشن..

اینو در نظر بگیریم محسن یگانه خیلی خیلی هنرمنده:

ترانه سرایی تنظیم کنندگی آهنگسازی و خوانندگی با هم..

یه فاکتور رو در مورد محسن یگانه خیلی دوس دارم که آهنگهایی که میخونه حرف دل خودشه و این برای من خیلی مهمه..

ولی وقتشه اگه قرار بر اینه آلبوم دیگه ای تولید بشه نصف شعرا رو خودش بگه نصفشو دیگران..

یه چیز دیگه بهترین آلبوم محسن یگانه رگ خوابه نه نفسهای بی هدف چون نفسهای بی هدف نصفش قبلا لو رفته بود و تو مردم گل کرده بود و ترکهایی که معروف شده بودن محسن گذاشت تو آلبوم..

در مورد فروش آلبوم به نظر میرسه عالی بوده همون ساعات اول بعضی مراکز فروش تهران و مازندران تموم کردن..

دیگه حرف خاصی ندارم این نظر منه بعد از چند بار گوش دادن آلبوم شاید بعد ها نظرم عوض بشه...

به امید موفقیت روزافزون برای یگانه ی پاپ ایران...

11. 8 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

مرسی محمد جان، نقد خوبی بود، تقریبا باهات موافقم بجز چند جای کوچیک + اینجا :

9 [FONT="]کی جای من اومد[/FONT]:

[FONT="]تو نیمه دوم فقط این ترکو دوس ندارم دقیق نمیدونم چرا[/FONT]...

[FONT="]تو کنسرت هم اینو دوس نداشتم[/FONT]...

[FONT="]ولی شاید دلیلش گام بشدت پایین این آهنگ باشه[/FONT]...

[FONT="]تو آهنگهای اسلو هی منتظر گام بالا هستم و این آهنگ خیلی منو منتظر گذاشت ترجیع بندشم زیاد منو نگرفت[/FONT]...

[FONT="]ولی شعر خوبی داره تنظیمش نسبتا معمولیه وکال هم خیلی خوبه ولی مجموع آهنگو زیاد دوس ندارم[/FONT]...

[FONT="]آخر آهنگ هم چندین بار ترجیع بند تکرار شد که میتونست کمتر باشه تایم آهنگ قشنگ میتونست 1 دقیقه کمتر باشه[/FONT]...

[FONT="]ولی یه جای شعر عالیه: یه جوری گریه میکردم که بارون بینشون گم بود کاش این رویا از آغازش فقط خواب و توهم بود[/FONT]..

نمره ام به این ترک 6.5 هست...
    این آهنگ از نظر فنی یکی از بهترین های آلبوم بود، شاید اصلا بعد از بیت آخر بهترین بود.
    ملودی بسیار زیبا کار شده، تنظیم هم خیلی خوبه، ضمن اینکه شعر این کار هم قویه .
    تقریبا میشه گفت که من ضعفی در این آهنگ نمی بینم.

13. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

مرسی محمد جان، نقد خوبی بود، تقریبا باهات موافقم بجز چند جای کوچیک + اینجا :

این آهنگ از نظر فنی یکی از بهترین های آلبوم بود، شاید اصلا بعد از بیت آخر بهترین بود.
    ملودی بسیار زیبا کار شده، تنظیم هم خیلی خوبه، ضمن اینکه شعر این کار هم قویه .
    تقریبا میشه گفت که من ضعفی در این آهنگ نمی بینم.
    علیرضا جان منم ذکر کردم که نمیتونم دلیل خاصی براش بیارم بعضی مواقع یه اهنگو خیلیا دوس دارن و تعجبه که تو دوس نداری اینم اینجور حالتی برای من داره..

اصولا من اسلو های سبک (نمیذارم خسته شی) رو بیشتر دوس دارم یعنی( گام پایین-گام بالا-گام پایین-گام بالا )ولی این ترک بیشتر گام پایین بود یعنی یه جاهایی آدم دوس داره اوج بگیره ولی بازم آروم میخونه..

15. این کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

با «ترانه مکرم» درباره روند تکامل ترانه‌های «محسن یگانه»: قرار بود من ترانه «حباب» را بگویم...

موسیقی ما - همه ترانه‌های محسن یگانه در آلبوم جدیدش، سروده خود اوست و همین باعث شده خیلی‌ها اعتقاد اشته باشند که شاید استفاده از ترانه سراهای دیگر می‌توانست به بهبود آلبوم کمک شایانی کند. همین صحبت‌ها و نقد‌ها باعث شد سراغ «ترانه مکرم» برویم و درباره روند تکامل ترانه‌های این خواننده گپ بزنیم. روندی که از ابتدای شروع به کار این خواننده بر همین منوال بوده و ادامه دار، به آلبوم «حباب» رسیده است.

• جنس ترانه‌ها

محسن یگانه همیشه همه ترانه‌هایش راخودش می‌گوید. شاید خیلی‌ها به این موضوع ایراد بگیرند. اما حداقل ماجرا این است که این آدم خودش است. برعکس خیلی‌های دیگر. خود این خواننده هم اصراری به این قضیه ندارد که همه ترانه‌هایش را خودش بنویسد. اتفاقا من در این باره با ایشان صحبت کردم و خود آقای یگانه دلیل این ماجرا را اینگونه عنوان کردند که چون این ترانه‌ها باید روی ملودی سروده شوند، مجبور بوده خودش همه آن‌ها را یک تنه بگوید. کما اینکه قرار بود ترانه «حباب» را من بنویسم و به دلیل شدت فشارهای کاری آن دوره من نتوانستم آن را بنویسم. می‌خواهم بگویم که خود یگانه هم اصراری برای نوشتن همه ترانه‌هایش ندارد.

• فضاسازی‌های آلبوم «حباب»

آقای یگانه حرف قشنگی را به من زدند و آن هم این بود: «همه آدم‌ها در برهه‌ای از زندگیشان دچار تکرار می‌شوند. این یک چیز طبیعی است.» دوستان دیگر هم به خوبی توانستند متوجه شوند که برای خلق فضاهای جدید باید سراغ آدم‌های جدید بروند. در این آلبوم از لحاظ فضا‌ها باید بگویم که هیچ فرقی با آثار قبلی نداشته و فضا‌ها‌‌ همان فضاهاست. در مورد تعداد قطعات من به شخصه معتقدمکه اصلا با این تعداد موافق نیستم. چون از فضای مردم و مخاطب این روز‌ها فاصله دارد. مخاطب موسیقی دیگر حوصله تعداد قطعات بالا را ندارد و بیشتر از ۸، ۹ قطعه واقعا خسته کننده است. این تعداد قطعه باعث می‌شود قطعات نشنیده و تمام نشده، هر کسی سراغ کار بعدی برود.

• حس آثار آلبوم

قطعا ضعف در بخش‌های مختلف وجود دارد و بخش ترانه‌ها هم همینطور. ولی چیزی که هست یگانه همیشه احساسش را خیلی راحت و بی‌شیله پیله عنوان می‌کند. هنوز هم من قطعه «سکوت» آلبوم قبلی را بیشتر از هر آلبوم و اثر دیگر او دوست داشته و دارم. به نظر من این آلبوم به لحاظ تکنیکی ضعف‌هایی دارد، اما از طرف دیگر، آنقدر به لحاظ حسی قوی هست که این ضعف‌ها پوشانده شود و مردم با آن کنار بیایند. اگر این نقص‌ها برطرف می‌شد دیگر چیزی برای ایراد گرفتن باقی نمی‌ماند و ما الان باید در مدح این آلبوم می‌نوشتیم. بیائید این طور فکر کنیم که یگانه با همین آثارش هم حس خوب را به مخاطبان‌اش منتقل می‌کند.

• ترانه‌ای بر اساس ملودی

اینکه ترانه‌ها بر اساس ملودی گفته شوند، از نظر من ایراد نیست. خود من تجربه‌های زیادی با این شیوه داشته‌ام. مثلا کار «ساعت ۹» سیروان. همیشه این طور نیست که با این روش ترانه گفتن به حس کار ضربه بزند. خیلی جا‌ها هم آثار زیبایی با همین روش خلق شده. بستگی به طرفی که این اثر را خلق می‌کند، دارد. باید طرف کار بلد باشد. بعضی جا‌ها هست که باید حواست جمع باشد. مثلا یک بار به خود من ترانه‌ای سفارش داده شد که قرار بود روی ملودی‌ای از «لئونارد کوئن» اجرا شود. من قبول نکردم. چون مشخص بود که هرگز نمی‌تواند مثل کار اصلی عالی شود و کار هرچقدر هم که خوب باشد، بالاخره شنونده آن را با کار اصلی که قطعا بی‌نظیر بوده، مقایسه می‌کند. همین قضاوت‌ها باعث می‌شود که به کار ضربه بخورد. قطعا بعضی جا‌ها هم هست که بر اساس ملودی ترانه نوشتن، به حس کار ضربه می‌زند.

• نتیجه

اگر قرار باشد در یک نتیجه گیری کلی درباره ترانه‌های آلبوم «حباب» نظر بدهم، قطعا ترانه‌ها حس بالا و تکنیک متوسطی دارند. هرچند خیلی جا‌ها موسیقی و صدای محسن یگانه این ضعف را پوشانده. در مقایسه با کارهای قبلی هم بدون شک من آلبوم قبلی این خواننده را ترجیح می‌دهم.

17. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

من هر چی نمیذارم خسته شی رو گوش میدم خسته نمیشم..
    واقعا یکی از نقاط قوت آلبوم و خود محسن یگانه همین تحریر های فوق العاده زیبای محسن هست..

برو این غروبو تماشا نکــــــــــُــــُــــُـن ..
    نررررررررررررررو
    لالایی تنهایی
    کروس های بیت آخر
    و....
    ای کاش یه ذره بیشتر روی ترانه سرایی و آهنگسازی کار میشد تا فضای ملودی یه ذره تکراری نباشه و ترانه های یه ذره بهتر می بود..

19. این کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •