من پیشنهادم شاتله...همه از صبانت مینالن!!!
خودم اکو 512 دارم و کاملا راضیم (منطقه انقلاب). اوایل که اومد نوسان زیاد داشت ولی الان خوب شده...
شبا هم از 1 تا 7 رایگانه...میشه 1 تا 1/3 گیگ دانلود کرد هر شب!
من پیشنهادم شاتله...همه از صبانت مینالن!!!
خودم اکو 512 دارم و کاملا راضیم (منطقه انقلاب). اوایل که اومد نوسان زیاد داشت ولی الان خوب شده...
شبا هم از 1 تا 7 رایگانه...میشه 1 تا 1/3 گیگ دانلود کرد هر شب!
میشه سرعت دانلود و قیمت رو هم بگید ؟
الان بهترين گزينه شاتل
میشه سرعت دانلود و قیمت رو بگید ؟ (به صرفه ترین سرویس اش کدوم هست؟)
یک سوال در مورد صبانت : من حجم دانلود ام تموم شده چیکار کنم ؟باید سرویس 3 ماهه دوباره بگیرم ؟ یا میشه حجم دانلود اضافه خرید ؟(اگه هست چه قیمت ؟)
سرويس شاتل هم توربو شده
يعني 512 بجاي 128 ميده
سرويس Home بهتره
قیمتا رو که سایتشون زده:من اکو 512 یکماهه دارم, 18900 تومن با 3 گیگ ترافیک روزانه...هرجور حساب کنی از سه ماهه با 5 گیگ (یعنی هر ماه 1.5 گیگ) بیشتر می ارزه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اواخر سال گذشته شاتل مشکل داشت اما این 3 ماه بهار خوب بوده, حتی از مگاآپلود تا 60 دانلود میکنه (حیف خیلترش کردن!) , لینک مستقیم هم با 60-70 میگیره..فعلا سرعت عالیه.
مثل صبانت رایگان هم داره ؟ در مدت رایگان سرعتش چطوره ؟
بعد سرعت ECO256 اش رو نمیدونید چنده ؟ با لینک مستقیم ...
** یک سوال مهم دیگه اینکه من حجم دانلودی صبانت ام تموم شده 1 ماه دیگه از مدت زمان اش مونده الان اگه بخوام برم شاتل می تونم از همین پورت استفاده کنم که دیگه تو صف نرم ؟ یا باید صبر کنم این 1 ماه تموم شه ؟
سرویس ART Home سرعتش چه جوری هست ؟
Last edited by behii; 26-06-2009 at 11:03.
سلام
دوست عزیز من تقریبا با 90% شرکتهای ارائه دهنده adsl در مشهد کار کردم
شاتل مانیتورینگ محض یک عده کارمند بیکار داره که شب تا صبح در حال مانیتور کلاینتها هستن کلا در شاتل شما مثل اینکه در یک lan هستین اونقدر فیروال قدرتمندی سر راه همه کلاینتها گذاشتن که ریب میزنه اجازه اسنیف اسکن نداره ..ورودی پورت 80 بسته یعنی شما حتی یک لوکال هاست هم نمیتونین روی سیستم خودتان ران کنید....
از همه مهمنر اینکه اجازه کانکت --- نداره..من به شما در این شرایط صبا نت پیشنهاد میکنم
اگر خواستین به صحت صحبتهای من پی ببرین به نمایندگی شاتل مراجعه کنید و فرم تعهدهاش که بیشتر شبیه به گزینش نیروی انتظامیمطالعه فرمایید
دوستان سرویس دهنده ی adsl من شرکت مخابرات است(128)
مرکز تلفن استقلال،چون فیبر نوری هستم تنها مجبورم از مخابرات سرویس بگیرم
حجم دانلودم نامحدوده ولی با اینکه 128 دارم سرعت دانلودم میانگین 17kbs هست با یکی از دوستانم که شاتل 128 داشت مقایسه کردم اون 45kbs بود
خود مخابرات هم به اختلال در شبکش اعتراف میکنه
کسی از مخابراتadsl داره؟ شما هم range سرعتتون پایینه یا مشکل از خط منه؟
در ضمن برای وصل شدن خطم خیلی اذیت شدم.هر شماره ای رو که میگیری یک شماره دیگه میده.یک مسئول درست حسابی نداره....
بله شبا 1 تا 7 رایگانه با سرعت 60 , تقریبا میشه هر شب 1 تا 1.2 گیگ دانلود.
کسایی که من میشناسم همه 512 دارم اگه دانشجو باشی راحت میدن...
نه دیگه با پورت صبانت که نمیشه از شاتل سرویس گرفت! باید از صبانت بخوای خط رو از رانژه در بیارن بعد درخواست شاتل بدی...اونام اگه پورت خالی نداشته باشن میذارن تو نوبت, تغییر سرویس یه مقدار معطلی داره.
تفاوت سرویسهای آرت اینه که نوسان سرعت نداره و علاوه بر شبانه , پنجشنبه و جمعه هم رایگانه ..و برای arthome کلا نامحدود. البته arthome همون سرعت دیال آپ رو میده و بدرد دانلود نمیخوره...
بازم بنظر من سرویسهای اکو بصرفه تره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)