خب دوستان من درايوهاي Cybershot_v5.25_BestPicColor و K850i_v1.1_Camdriver_By_Strong رو گرفتم . كدومش بهتره و ميشه تفاوت رو باهاش حس كرد ؟؟
در ضمن برنامه اي كه ميگيد آنتي ويروسم به عنوان ويروس تشخيص ميده !!!! چي كار بايد بكنم؟؟؟؟!!!!!!
خب دوستان من درايوهاي Cybershot_v5.25_BestPicColor و K850i_v1.1_Camdriver_By_Strong رو گرفتم . كدومش بهتره و ميشه تفاوت رو باهاش حس كرد ؟؟
در ضمن برنامه اي كه ميگيد آنتي ويروسم به عنوان ويروس تشخيص ميده !!!! چي كار بايد بكنم؟؟؟؟!!!!!!
اين برنامه از هر كجا كه بگيريد داراي اين ويروس است زيرا زمان انتشار اينگونه بوده و شايد از عمد اين كار را كرده باشند
در مورد مقايسه تفاوت عكسها در صفحه قبل بود هر دو داراي مزيت هايي است مثلا در شب Cybershot_v5.25_BestPicColor بهتره ولي در زوز تعريفي نداره ولي K850i_v1.1_Camdriver_By_Strong در روز عالي ولي در شب در حد اولي است در كل بايد بگويم مخصوصا گوشي كا 850 و يا بهتر بگويم همه گوشي هاي موجود يه لرزش دست خيلي حساس است اگه شما لرزش دست نداشته باشيد ميتوانيد بهترين عكس را بگيريد اگه قبول نداريد شما در يه جا كاملا ثابت عكس بگيريد و يكي معمولي اون وقت مشخص ميشه
البته نكته دوم تنظيم كردن منو دوربين كه اونم خيلي تاثير داره![]()
دوست عزيز
بهترين راه در مورد ويروس بايد بگويم انتي ويروس را غير فعال سپس داخل يه سي دي و ان را جرا كنيد و يا يه جايي كپي كنيد كه از دسترس انتي ويروس خارج باشه اما تقريبا باز هم خطرناكه ولي به گوشي صدمه وارد نمي كنه !!!!!!!!!!!!!!!!!
و اما اگه تو كامپيوتر ميخواي اجرا كني و انتي ويروس پاك نكنه بايد اون رو زيپ كني و رمز بزاري![]()
آقا يه سوال
من امروز يه رم Micro SD انداختم تو گوشي و ساپورت نكرد چرا؟ من جايي خونده بودم كه اين K850 هم M2 و هم Micro SD رو ساپورت ميكنه البته رم من Micro SDHC بود"هاي اسپيد"
شما مطمئن هستيد درست جا زديد اخه من رم 4 روش نصبه اون هم micro sd از نوعtrans flash شما بايد رم را بر خلاف رم m2 جا بزنيد
اين يه درايور دوربين جديد به نام Camdriver_K850i_Snapshot كه بر پايه گوشي c902 ساخته شده دوستان امتحان كنيد . ادرسشو هم ميزارم .
Last edited by low 20; 14-01-2009 at 11:52.
من اینو قبلا تست کردم با فلاش بهتر از اورجینال می ندازه ولی به پای Strong نمیرسهدوستان اين درايور جديد را امتحان كنيد و نظرات خودتون را بدهبد
اين درايور به نامCamdriver_K850i_Snapshot كه بر پايه گوشي c902 ساخته شده![]()
Last edited by vahidsport; 14-01-2009 at 11:45.
M2 رو وقتی میندازی اون شیاراش رو به بالا هست به گفته شما وقتی خواستم Micro SD رو بندازم اون شیاراش باید رو به پایین باشه؟
راستی فرق این دو چیه چون M2 خیلی گرونتره
Last edited by vahidsport; 14-01-2009 at 11:43.
درسته دوست عزيز اون شيارش بايد رو يه پايين باشه
رم m2 رمي است كه فقط سوني از اين نوع استفاده مي كند ولي رم micro يه رم شناخته شده و استاندارد جهاني است كه اگه توجه كرده باشيد تو همه گوشي ها از اين نوع رم استفاده ميشه به جز. سوني/ دليل گراني بخاطره ناياب بودن و كم استفاده شدن است در ضمن طبق تجربه من رم هاي m2 داراي سرعت كمتري نسبت به micro هستند .و زياد بازي در ميارن
خب من موندم برنامه رو چه جوري اجرا كنم با آنتي ويروس؟؟؟؟
پس يعني بهترين درايو دوربين براي k850 كه تو نور كافي عكساي عالي بندازه K850i_v1.1_Camdriver_By_Strong هست؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)