تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدامیک از شخصیت های این نسخه بیشتر خوشتون اومد؟

راي دهنده
243. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 1- نرو Nero

55 22.63%
  • 2- دانته Dante

127 52.26%
  • 3- هر دو

61 25.10%
صفحه 151 از 187 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 1866

نام تاپيک: Devil May Cry 4

پروفشنال CinemaTik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Dead Space

14

سلام دوستان

من بالاخره تونستم بازی رو نصب کنم ولی یه مشکلی هست !! اولش که بازی رو نصب کردم بازی خیلی کند بود ، یعنی منوها هم یه جورایی اسلوموشن بودن و همه چیز کند عمل می کرد حتی وقتی می خواستم بازی رو استارت کنم وقتی که داشت لود میشد سیستم ری‌استارت شد !! بعدش رفتم و با همین وضعیت اسلوموشن Quality رو در حالت Low قرار دادم ، یه کمی بهتر شد ولی بازم همون حالت اسلوموشن رو داشت منتها اینبار خفیف تر !! بازی هم استارت شد ولی خیلی کند بود . . . باید چکار کنم آخه ؟!؟
    من Cpu سیستم 3.2 هستش ، رم 1 گیگ و گرافیک 256 . . . به نظرتون مشکل چیه که اینجوری میشه
    البته یه پوشه بود توی DVD بازی به اسم Driver Geforce که داخلش یک فایل با این اسم 175.16_geforce_winxp_32bit_english_whql بود !! من نمی دونستم باید با اون چکار کنم . . .
    به نظرتون مشکل چیه چکارش کنم که از این حالت در بیاد ، لطفا راهنمایی کنید با همین اسلوموشن که دیدم خیلی حال کردم ، روحم پرید . . .

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

سلام دوستان

من بالاخره تونستم بازی رو نصب کنم ولی یه مشکلی هست !! اولش که بازی رو نصب کردم بازی خیلی کند بود ، یعنی منوها هم یه جورایی اسلوموشن بودن و همه چیز کند عمل می کرد حتی وقتی می خواستم بازی رو استارت کنم وقتی که داشت لود میشد سیستم ری‌استارت شد !! بعدش رفتم و با همین وضعیت اسلوموشن Quality رو در حالت Low قرار دادم ، یه کمی بهتر شد ولی بازم همون حالت اسلوموشن رو داشت منتها اینبار خفیف تر !! بازی هم استارت شد ولی خیلی کند بود . . . باید چکار کنم آخه ؟!؟
    من Cpu سیستم 3.2 هستش ، رم 1 گیگ و گرافیک 256 . . . به نظرتون مشکل چیه که اینجوری میشه
    البته یه پوشه بود توی DVD بازی به اسم Driver Geforce که داخلش یک فایل با این اسم 175.16_geforce_winxp_32bit_english_whql بود !! من نمی دونستم باید با اون چکار کنم . . .
    به نظرتون مشکل چیه چکارش کنم که از این حالت در بیاد ، لطفا راهنمایی کنید با همین اسلوموشن که دیدم خیلی حال کردم ، روحم پرید . . .
    سیستمت به ظاهر بد نیست.مدل گرافیک چیه؟
    شما بگیر همه چی رو Low کن . حتما frame rate هم تغییر بده. ببین خوب میشه یا نه.اون فایله هم درایور هست که زیادتاثیر نداره تو افزایش سرعت.

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

ببخشید دوباره پستم رو تکرار میکنم،اخه واقعا گیر کردم:

من الان مرحله 5 هستم.اون غولش که فکر کنم اگنس اسمش بود رو زدم.یه کمم رفتم جلو رسیدم به یه سری افراد که انگار تو قفس مردن بعدشم به این چیز قرمزا که میشه پرید روشون و رفت بالا.از اونجا هم رسیدم به همون دیواره که به چلچراغ خرابش کردم.حالا نمیدونم باید کجا برم؟؟؟؟میشه کمک!!!!!

راستی این دستش که حالا قوی شده مثل راهنما عمل میکنه جریانش چیه؟؟؟به چه دردی میخوره؟؟؟چه طوری کار میکنه؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

ببخشید دوباره پستم رو تکرار میکنم،اخه واقعا گیر کردم:

من الان مرحله 5 هستم.اون غولش که فکر کنم اگنس اسمش بود رو زدم.یه کمم رفتم جلو رسیدم به یه سری افراد که انگار تو قفس مردن بعدشم به این چیز قرمزا که میشه پرید روشون و رفت بالا.از اونجا هم رسیدم به همون دیواره که به چلچراغ خرابش کردم.حالا نمیدونم باید کجا برم؟؟؟؟میشه کمک!!!!!

راستی این دستش که حالا قوی شده مثل راهنما عمل میکنه جریانش چیه؟؟؟به چه دردی میخوره؟؟؟چه طوری کار میکنه؟؟؟
    اونجا که با لوستر خرابش کردی کنارش 2 تا در داره که میره به حیاط .
    تو حیاط یه پل باز شده که میره جنگل .
    اون دسته هم اگه چیز جالبی دور و برت باشه بهت خبر میده که دنبالش بگردی .

5. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز omidshsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    شهر شیراز

پيش فرض

دانته و نرو برادر هستند؟
    مگه توی شماره ی 3 ویرجیل برادر دانته نبود که آخرش از یه جایی افتاد پایین؟

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دانته و نرو برادر هستند؟
    مگه توی شماره ی 3 ویرجیل برادر دانته نبود که آخرش از یه جایی افتاد پایین؟
    نه دانته و نرو هيچ نسبتي با هم ندارن

ورجيل فقط برادر دانته بود كه مرد ( البته از كپكام بعيد نيست ... ممكنه دوباره زنده بشه!)

پروفشنال ..hamed..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

اون دستش موقع نزدیک شدن به ایتم ها روشن میشه و یه راهنماییه برای شما که ایتم های مخفی رو پیدا کنید

9. این کاربر از ..hamed.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sajjadgameactor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

سلام دوستان

مشکل از کارت گرافیک احتمالا 8400gs داری میتونی یکخورده اورکلاکش کنی

11. این کاربر از sajjadgameactor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال CinemaTik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Dead Space

10

مشکل از کارت گرافیک احتمالا 8400gs داری میتونی یکخورده اورکلاکش کنی
    یعنی باید چکارش کنم ؟ چطوری ؟؟

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

نه دانته و نرو هيچ نسبتي با هم ندارن

ورجيل فقط برادر دانته بود كه مرد ( البته از كپكام بعيد نيست ... ممكنه دوباره زنده بشه!)
    نخیر کی میگه مرده ؟
    تا اونجایی که من یادمه از آبشار پایین افتاد
    فکر نکنم بمیره حتما روی یکی از سنگها در مسیر پرتگاه آبشار ایستاده و جان سالم بدر برده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •