جنرالزو؟IDto یادم رفته یه بار دیگه بدش
جنرالزو؟IDto یادم رفته یه بار دیگه بدش
Os37
راستی بچه ها میدونستید سریالی که امیر معرفی کرده بود بهش ربات وصل کردن
پیداش کنم ........
سلام خدمت همگي
دوستان عزيز من يكي از طرفداران پر و پا قرص بازي جنرال هستم ولي در حد آماتور. جنرال 1 و 2 رو تموم كردم و حالا رفتم تو فكر آپديت كردن بازي ، يكي از پچ هاي جنرال Zero Hour كه فكر مي كنم پچ 1.4 بود رو از خود سايت EA هم گرفتم با حجم حدود 17 مگا بايت ، ولي نمي دونم چطور مي شه پچ رو نصب كرد. وقتي ميام اونو اجرا كنم پيغام خطا ي زير رو ميده : old patch don not found يا يه چيزي شبيه اين.
حالا هر كدوم از دوستان كه مي تونن منو راهنمايي كنن.
با تشكر
ربات چیه ؟راستی بچه ها میدونستید سریالی که امیر معرفی کرده بود بهش ربات وصل کردن
پیداش کنم ........
zero hour رو پاک کن دوباره نصب کنسلام خدمت همگي
دوستان عزيز من يكي از طرفداران پر و پا قرص بازي جنرال هستم ولي در حد آماتور. جنرال 1 و 2 رو تموم كردم و حالا رفتم تو فكر آپديت كردن بازي ، يكي از پچ هاي جنرال Zero Hour كه فكر مي كنم پچ 1.4 بود رو از خود سايت EA هم گرفتم با حجم حدود 17 مگا بايت ، ولي نمي دونم چطور مي شه پچ رو نصب كرد. وقتي ميام اونو اجرا كنم پيغام خطا ي زير رو ميده : old patch don not found يا يه چيزي شبيه اين.
حالا هر كدوم از دوستان كه مي تونن منو راهنمايي كنن.
با تشكر
بعد پچو بریز ببین میشه
zero hour رو پاک کن دوباره نصب کن
بعد پچو بریز ببین میشه[/quote]
درست نمی شه بازیت 100 در صد ایرانیا دست کاریش کردن بو از west game بازی رو بخر
درست نمی شه بازیت 100 در صد ایرانیا دست کاریش کردن بو از west game بازی رو بخر[/QUOTE]
بابت جوابت ممنونم امتحانش مي كنم
آقا شرمنده ولي نبايد پچ هاي قبلي رو نصب كنم تا برسه به پچ 1.4 بعد اونم نصب كنم؟
ممنونم
salarnight عزيز
ممنونم از جوابت
امتحانش مي كنم و نتيجه رو مي گم
بابت جوابت ممنونم امتحانش مي كنم
آقا شرمنده ولي نبايد پچ هاي قبلي رو نصب كنم تا برسه به پچ 1.4 بعد اونم نصب كنم؟
ممنونم[/quote]
نه نیاز نیست پچ 1.4 رو که دانلود کردی باید خودش updatesh کنه
بابا چرا اینجوری نقل قول میگیرین آدم پیج میشه !![]()
شما اگر The First Decade رو داری ، Patch 1.4 هم با خود بازی نصب میشه . در غیر این صورت ، حواست باشه که باید Patch رو قبل از Crack کردن نصب کنی .
برای Crack هم از این استفاده کن :
C&C Generals: Zero Hour [ENGLISH] No-CD/Fixed Imageکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
10-06-2005
sgt.schluepfer
Last edited by StormWielder; 10-09-2008 at 20:17.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)