سلام
من یه سوال داشتم
میخواستم بدونم این فایلهایی رو که ویندوز آپدیت میکنه کجا ذخیره میشن؟ تا بتونم ازشون یه کپی بگیرم تا در مواقعی که ویندوز پرید مجبور به آپ تمام اون فایلها نشم
مرسی!
سلام
من یه سوال داشتم
میخواستم بدونم این فایلهایی رو که ویندوز آپدیت میکنه کجا ذخیره میشن؟ تا بتونم ازشون یه کپی بگیرم تا در مواقعی که ویندوز پرید مجبور به آپ تمام اون فایلها نشم
مرسی!
سلام. تشکر
باز هم به این نتیجه می رسیم که repair به درد نمی خوره...!!!
خوب من چند نمونه رو آپ کردم شما یه تست بزن چی میشه؟در ضمن من 24 ساعته آن لاینم و هم اتوماتیک و هم دستی کسپر اسکی رو آپ دیت می کنم. ورژنش هم هست:KAV 7.0.1.325
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من یه سوال داشتم
مرسی!
درسته این کار تو ویستا موجب افزایش سرعت می شه ولی فکر نکنم تو xp بشه این کار رو کرد
راست کلیک کن و arrange aicon by رو بزن و algin رو بزن ضمنا برو folder option تو تب دوم apply to all folders رو بزن البته بعد از مرتب سازی همه
برای قسمت دوم راهی نیافتم
برنامه هایی که نصب می شن تو پوشه program files قرار می گیرن قسمتی از این برنامه ها هم تو قسمت windows قرار می گیرن
برخی برنامه ها اکثرا تو هنگام پاک کردن ازتون می پرسن که تنظیمات ذخیره شوند یا نه اگه بله رو بزنید دفعه بعد با همین تنظیمات
نصب می شن
فایلهای آپدیت اینجا ذخیره می شن
windows/softwaredistribution /download
Last edited by hosein66; 04-10-2008 at 21:25.
repair رو شما اصلا برای چه می خواهید مگه قراره repair تو همه جا جواب بده من گفتم با فرمت کردن درایو و نصب مجدد ویندوز
باز هم برخی از ویروس ها تو درایو باقی مونده اند
بفرمایید: چند تا از این پیغام ها داد. که هر کدوم مربوط به یه چیزی بود . . .
حوصله نکردم همش رو آپ کنم.
بلا فاصله هم پاکش کرد.![]()
7.0.0.125
موفق باشید![]()
من این کار رو خیلی انجام دادم اما جواب نداده اگه راه دیگه ای میدونید بگید.
با تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)