تازه فهميدم تو دنيا هيچ قلبي واسه من نمي تپه. حتي قلب خودم... چون اونم واسه تو مي تپه!
تازه فهميدم تو دنيا هيچ قلبي واسه من نمي تپه. حتي قلب خودم... چون اونم واسه تو مي تپه!
چقدر دوست داشتم یک نفر از من می پرسید چرا نگاهت غمگین است؟ چرا لبخندهایت بی رنگ است؟ اما افسوس.....!!!! افسوس که هیچ کس نبود همیشه من بودم و تنهایی پر از خاطره، آری با تو هستم که از کنارم گذشتی.....وحتی یک بار از من نپرسیدی چرا چشمهایت بارانیست...؟؟
وقتي مي رفتي بهار بود. تابستان نيامدي. پاييز شد. پاييز كه نيامدي پاييز ماند. زمستان كه نيايي باز پاييز مي ماند...
تو رو خدا فصل ها رو به هم نريز! پاشو بيا ديگه
اگر کسي رو دوست داشته باشي نمي توني توي چشماي اون زل بزني....نميتوني دوريش رو تحمل کني... نميتوني بهش بگي که چقدر دوستش داري...نميتوني بهش بگي چقدر بهش نياز داري....واسه همينه که عاشق ها ديونه ميشن
معلم گفت{الف}گفتم او.معلم گفت{ب}گفتم با او.معلم گفت{پ}گفتم پیش او.معلم گفت{ج}خواستم بگویم جدایی گفت نگو
درانتظار کسي باش که مايل باشد حتي در زماني که در ساده ترين لباس هستي،تو را به دنيا نشان دهد سعي کن مثل خورشيد زياد نور ندي چون همه از نورت استفاده مي کنن ولي اصلا نگات نمي کنن؛ سعي کن مثل ستاره کم نور بدي تا همه تو خلوت شباشون دنبالت بگردن
با خيال تو بسربردن اگر هست گناه ، با خبر باش كه من غرق گناهم همه شب
بسیاری از شکست خوردگان زندگی ،مردمانی هستند که هرگز درنیافته اند هنگامی که دست از تلاش کشیده اند چه قدر به موفقیت نزدیک بوده اند
مانده ام در کوچه های بی کسی سنگ قبرم را نمی سازد کسی / مردم و خاکسترم را باد برد بهترین یارم مرا از یاد برد
ترک دنیا کرده ام ترک جان هم میکنم غیر عشقت هرچه گوئی ترک آن هم میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)