عزيزان
در NOKIA N95-8GB در حالت Standby در Screen اصلى 3 خط ديده ميشه به عنوان هاى Search، WLAN Scanning و همينطور اگه چيزى در Calendar باشه.
ميخواستم بدونم ميشه اينا رو حذف يا عوض كرد؟
![]()
عزيزان
در NOKIA N95-8GB در حالت Standby در Screen اصلى 3 خط ديده ميشه به عنوان هاى Search، WLAN Scanning و همينطور اگه چيزى در Calendar باشه.
ميخواستم بدونم ميشه اينا رو حذف يا عوض كرد؟
![]()
برو تو منو...بعد برو تو tools...بعد setting...بعد general...بعد personalistion...بعد standby mode...بعد گزینه ی اول رو off کن...
موفق باشی...
تونستي اين كارو بكني؟برو تو منو...بعد برو تو tools...بعد setting...بعد general...بعد personalistion...بعد standby mode...بعد گزینه ی اول رو off کن...
موفق باشی...
سلام بچه ها.این مطالبو توو قسمت درخواست نرم افزار هم مطرح کردم ولی مثل اینکه کسی زیاد اونجا نمیره گفتم اینجا هم بگم...
DivX Player برای گوشی های دارای سیستم عامل S60v3 می خواستم(همون 8گیگ خودم)فقط خواهشا لینک های دانلودی که می دین از GSMAria نباشه چون اونجا رو قبلا امتحان کردم و کار نمی کنه ؛ یعنی کار می کنه ولی رجیستر نیست...من ریجستر شدش رو می خوام.خیلی ممنون میشم!
سلام
مجتبي جان تو اين تاپيك همش هست...
مشكلي بود در خدمتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاد باشي![]()
شرمندم. الان نمیتونم لینک بزارم. ولی تو سایت ir-tci.org تو قسمت نرم افزارهای سری60 ویرایش 3 هست. ریجیستر سده هست و رو ی 95 خودم جواب میداد!
سلام میشه یکی بگه هارد این گوشی قیمتش چنده و بهترین جایی که تعمیر میکنند کجاست و اگر ادرس گارانتی معتبری دارند بذارند فوقش بهش پول بدیم قبول میکنند مثلا همین اتصالات
چی کار کردین!!!!!!!!!!!!!!!
فکر کنم حدودایه 100 تومن.
شماره ی اتصالات: 02188709091
قیمت ال سی دی و دوربین به ترتیب 100و 90 هزار تومن هست!
این DivX Player چی هست؟؟؟
من برنامه ی rotate me رو بدونه ساین خواستم پیدا نشد...
سلام اکتور جان. بدون ساین وجود نداره. حتما باید ساین بشه. با ساین مشکل داری؟
پیشنهاد میکنم از برنامه هایی مثل rotate me nokmote_و ... استفاده نکن چون حداقل 5-7 ساعت از شارژت کم میکنه!!
divx
یه برنامه است برا پخش فیلم با فرمتavi
Last edited by ELVIS PRESLEY; 01-05-2008 at 20:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)