بعد از زدن تاپیک ، میشه عنوانشو عوض کرد .فکر کنم منظور ایشون هم عنوان تاپیک بود .... عنوان پست رو که همیشه میشه عوض کرد( تو حالت پیشرفته ) ...عزيزم تو رفتي عنوان پستت رو عوض كردي ..........عنوان تايپيك رو نميشه عوض كرد..........دقت كن
بعد از زدن تاپیک ، میشه عنوانشو عوض کرد .فکر کنم منظور ایشون هم عنوان تاپیک بود .... عنوان پست رو که همیشه میشه عوض کرد( تو حالت پیشرفته ) ...عزيزم تو رفتي عنوان پستت رو عوض كردي ..........عنوان تايپيك رو نميشه عوض كرد..........دقت كن
سلام
نه ، خیلی راحت . مثل Rename کردن یک فایل هست .
تا ده دقیقه بعد از زدن اون تاپیک ، برو به انجمن مربوطه .
مثلا اگه توی انجمن متفرقه تاپیک زدی ، برگرد به صفحه ی
اصلی انجمن متفرقه و روی تاپیکت کلیک کن . روی لینکش نه ها ،
روی فضای کنار عنوان تاپیکت .
دقیقا مثل عمل Rename یه فولدر ، کادر باز میشه و میتونی
عنوان تاپیکت رو ویرایش کنی .
عزیزم بعد از این همه مدت فرق پست و تاپیک رو که میدونم !
موفق باشید
یا حق
![]()
من همون موقع هم امتحان كردم اصلا راه ندااااااااااااره.........
خلاصه با اين همه بحث .........چي ميشه اين اختيار رو هميشگي كنند؟
راستي چرا هيچ مديري جوابگو نيست؟
ممنون دوست عزیز. آیا پست دادن محدودیتی داره مثلا مشخصه که هر نفر در روز چقدر باید پست بده یا نا محدوده؟
نه محدودیتی نداره .... Unlimitedممنون دوست عزیز. آیا پست دادن محدودیتی داره مثلا مشخصه که هر نفر در روز چقدر باید پست بده یا نا محدوده؟
من کامپیوترم ویروس recycler گرفته ویروس پاک شده ولی نمی دونم اثراتشو چه جوری پاک کنم ؟لطفا نگید ویندوز عوض کن.
دوست سبز من سلام
اين تاپيك كه
ســـوالــات و اشــکـالـات راجع به سیستم انجمن های پـــی ســـی ورلـــد
هست
واسه مشكل شما تاپيك كه هيچي ، يه انجمن سرو بر و گنده داريم
آنتي ويروس و نرم افزارهاي امنيتي
به آدرس زير مراجعه كنيد
forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=57
![]()
آقا قبلاً دکمه insert hyperlink توی جواب دادن ها بود ولی انگار الان نیست. درسته؟ مشکل از کجاست؟
الان چند ماهی میشه که کد های URL رو برداشتن ....آقا قبلاً دکمه insert hyperlink توی جواب دادن ها بود ولی انگار الان نیست. درسته؟ مشکل از کجاست؟
وقتی کد URL نباشه دیگه نیازی به اون دکمه هم نیست ....
....موفق باشی....
خوب اگه بخوایم insert url کنیم چه باید کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)