تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 151 از 1635 اولاول ... 511011411471481491501511521531541551612012516511151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

البته الان که قیمتش خیلی عالی است و خریدش معقول و یکی از بزرگترین حسن این دوربین سبکیش و کارکردن آسان با این دوربینه که حسن خیلی خوبیه شما H50 را اگر با کیف و باطری و شارجر بخرید تقریبا هم قیمت با fz28 می شود. نویز این دوربینها در این رده تقریبا برابر است. اگه review سایت dpreview را در مورد دوربین های سوپر زوم را دیده باشید می بینید که در رابطه با نویز هم در سطح دوربین های هم رده خو د مشکلی وجود نداردو نمی توان گفت چون سری های قبلی پاناسونیک نویزیست الزاما این دوربین هم نویزیست. کلا دوست من عکاسی با ایزو بالا چه در این دوربین وچه در هر دوربینی در این رده را فراموش کنید.
    بنده ام وقتی با فرمت RAW عکس پرتره می گیرم و چاب می کنم و وضوح تصویر را می بینم اینچنین جانب داری می کنم .

این چطوره به نظرشما نویزش بالاست؟؟ این عکس را خودم گرفتم

تو عکس اولی من به مدت 10 ثانیه نور دهی کردم اگر می خواستم با بالا بردن iso چنین عکسی بگیرم نویز بیداد می کرد و فرقی هم نمی کنه با هر دوربینی در این رده این موضوع صدق می کنه ولی قبول دارم بعضی ها هم در سطح خودشون بد عمل می کنند اگه آن REVIEW که گفتم را دیدید می بینید که p80 عکساش تو iso بالا نویزش خیلی زیاده.
    دومی هم با iso 400 در شرایت نوری کم
    با کمال احترام

برخی از سایتهای به ظاهر معروف در مورد ریوها چنان جانب دارانه در مورد دوربینها حرف میزنن که آدم رو به بیراه می برن یا شاید هم اونا به تمامی جزئیات توجه می کنن شما یه سری به سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و عکسهای Fz28 ببین از اون متنفر می شی البته در ایزوهای بالا
    ولی همین دوربین در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بالاترین رتبه رو آورده
    من بعد از چند ماه گشتن و پرسیدن به این نتیجه رسیدم که از هر دوربینی خوشت میاد بگیرش چون خروجی دوربینهای هم رده فرق چندانی ندارن

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض اصلاح پست در باره Kodak EasyShare Z1015 IS

Kodak EasyShare Z1015 IS
    Image
    More information Announced 10-Jul-08
    All Kodak products
    Discussion Kodak Talk Forum
    Find related discussion
    Owners opinions
    Bitmap
    Read owners opinions (3)
    Post / Edit your opinion
    Support this site by No merchants currently list this product
    purchasing from our
    affiliate merchants
    Format SLR-like
    Price (street)
    Also known as
    Release Status
    Max resolution 3648 x 2736
    Low resolution 3648 x 2432, 3648 x 2064, 2592 x 1944, 2592 x 1728, 2592 x 1456, 2048 x 1536, 2048 x 1360, 2048 x1152, 1800 x 1200, 1920 x 1080, 1280 x 960
    Image ratio w:h 4:3, 3:2, 16:9
    Effective pixels 10.0 million
    Sensor photo detectors
    Sensor size 1/2.33 " (6.13 x 4.60 mm, 0.28 cm²)
    Pixel density 36 MP/cm²
    Sensor type CCD
    Sensor manufacturer Unknown
    ISO rating Auto (80-3200), 80, 100, 200, 400, 800, 1600, (3200 and 6400 at 3.1 MP)
    Zoom wide (W) 28 mm
    Zoom tele (T) 420 mm (15 x)
    Digital zoom Yes, 5 x
    Image stabilization Yes, sensor
    Auto Focus Multi-zone, Center Spot, 5 point selectable
    Manual Focus Yes
    Normal focus range 60 cm
    Macro focus range 20 cm
    White balance override 4 positions
    Aperture range F3.5 - F5.4
    Min shutter 16 sec
    Max shutter 1/1000 sec
    Built-in Flash Yes
    Flash range 5 m (ISO 400)
    External flash No
    Flash modes Auto, Fill-in, Red-Eye reduction, Off
    Exposure compensation -2 to +2 EV in 1/3 EV steps
    Metering Multi-segment, Center weighted, Spot
    Aperture priority Yes
    Shutter priority Yes
    Focal length multiplier
    Lens thread No
    Continuous Drive Yes, 1.1 fps up to 3 images
    Movie Clips Yes, 1280 x 720, 640 x 480, 320 x 240, 30 fps
    Remote control No
    Self-timer Yes, 2 or 10 sec
    Timelapse recording No
    Orientation sensor Yes
    Storage types SD/SDHC card, Internal
    Storage included 49 MB Internal
    Uncompressed format Yes, RAW
    Quality Levels Fine, Standard, Basic
    Viewfinder Electronic
    LCD 3 "
    LCD Dots 230,000
    Live View No
    USB USB 1.0 (1.5Mbit/sec)
    HDMI No
    Wireless No
    Environmentally sealed No
    Battery Kodak KLIC-8000 Lithium-Ion, & charger
    Weight (inc. batteries) 375 g (13.2 oz)
    Dimensions 118 x 83 x 78 mm (4.6 x 3.3 x 3.1 in)
    Notes
    Resolution Chart
    Colour Patches

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من این طور که ویژگی های دو دوربین رو دیدم fz28 بهتره هم کیفیت فیلم برداری hd داره و هم باتریش نیم قلمی نیست و شارژی هست برد فلاشش هم بیشتر هست از sx10 من می خواستم از سایت digi kala بگیرم که یه 3 پایه هم هدیه می ده اما در حال حاضر fz28 رو نداره می خواستم ببینم نظر شما در مورد این دوربین چیه و اینکه قیمت همچین 3 پایه ای چنده و آیا میارزه که خودم برم و از بازار دو تاش رو بخرم یا اینکه همون sx10 رو بخرم ممنون میشم اگر با توضیحاتتون راهنماییم کنید و اینکه فرمت raw بهتره یا jpeg ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برخی از سایتهای به ظاهر معروف در مورد ریوها چنان جانب دارانه در مورد دوربینها حرف میزنن که آدم رو به بیراه می برن یا شاید هم اونا به تمامی جزئیات توجه می کنن شما یه سری به سایت
    کد:

و عکسهای Fz28 ببین از اون متنفر می شی البته در ایزوهای بالا
    ولی همین دوربین در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بالاترین رتبه رو آورده
    من بعد از چند ماه گشتن و پرسیدن به این نتیجه رسیدم که از هر دوربینی خوشت میاد بگیرش چون خروجی دوربینهای هم رده فرق چندانی ندارن
    دوست گرامی و عزیز اولا آن سایتی که بنده خدمت شما معرفی کردم یکی از بهترین سایتها در زمینه ارائه review است و خیلی از عکاسهای حرفه ای این سایت را ملاک گفتار و مستندات خود قرار می دهد کافیست سری به سایت عکاسی خودما ن بزنید و همچنین در این سایت افراد آماتور نشستن اونجا که review از خودشان بسازند. بعد هم بنده خدمتان عرض کردم دنبال iso بالا نگردید و خیلی ملاک قرار ندید راههای مختلفی برای حل این مشکل است که می شه الزاما iso بالا استفاده نکرد و اینکه می گیید به ظاهر معروف به نظر بنده درست نیست اینچنین صراحتا نظر دهید.
    ولی من شاهد زنده برای شما قرار دادم ولی نگفتی این دوربین نویزیست یا نه؟ رنگو رو عکسها خوب بود یا خیر؟ من یکی از ملا کهای انتخابم همین review این سایت بود و بعد از خریدم هم پشیمون نشدم.
    از این قبیل سایتهایی که شما معرفی کردید زیاد است به Riview این سایت در رابطه با H50 دقت کنید.
    کد:
    Last edited by unforgiven2009; 15-02-2009 at 23:23.

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من این طور که ویژگی های دو دوربین رو دیدم fz28 بهتره هم کیفیت فیلم برداری hd داره و هم باتریش نیم قلمی نیست و شارژی هست برد فلاشش هم بیشتر هست از sx10 من می خواستم از سایت digi kala بگیرم که یه 3 پایه هم هدیه می ده اما در حال حاضر fz28 رو نداره می خواستم ببینم نظر شما در مورد این دوربین چیه و اینکه قیمت همچین 3 پایه ای چنده و آیا میارزه که خودم برم و از بازار دو تاش رو بخرم یا اینکه همون sx10 رو بخرم ممنون میشم اگر با توضیحاتتون راهنماییم کنید و اینکه فرمت raw بهتره یا jpeg ؟
    من از دیجی کالا یه دوربین خریدم منتها چون شهرستان بودم گفتن که نمی تونن سه پایه رو پست کنن منم آدرس یکی از فامیلامون رو دادم که با پیک فرستادن اونجا منتها پول پیک رو ازم گرفتن
    قیمت سه پایه ای که میدن 9500 تومنه

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست گرامی و عزیز اولا آن سایتی که بنده خدمت شما معرفی کردم یکی از بهترین سایتها در زمینه ارائه review است و خیلی از عکاسهای حرفه ای این سایت را ملاک گفتار و مستندات خود قرار می دهد کافیست سری به سایت عکاس خودما ن بزنید و همچنین در این سایت افراد آماتور نشستن اونجا که review از خودشان بسازند. بعد هم بنده خدمتان عرض کردم دنبال iso بالا نگردید و خیلی ملاک قرار ندید راههای مختلفی برای حل این مشکل است که می شه الزاما iso بالا استفاده نکرد و اینکه می گیید به ظاهر معروف به نظر بنده درست نیست اینچنین صراحتا نظر دهید.
    ولی من شاهد زنده برای شما قرار دادم ولی نگفتی این دوربین نویزیست یا نه؟ رنگو رو عکسها خوب بود یا خیر؟ من یکی از ملا کهای انتخابم همین review این سایت بود و بعد از خریدم هم پشیمون نشدم.
    از این قبیل سایتهایی که شما معرفی کردید زیاد است به riview این سایت در رابطه با h50 دقت کنید.
    کد:
    دوست عزیز همه ما روزانه چند ساعت از وقتمون رو پای اینترنت می ذاریم که بتونیم یه انتخاب درست انجام بدیم
    فکر کنم هدف اصلی ایجاد این فروم هم یه همچین چیزیه
    من روی هیچ برند یا دوربین خاصی تعصب ندارم و نخواهم هم داشت اما
    حرف من فقط در تائید حرفهای شما بود
    قصدم فقط مقایسه ریوهای مختلف چند سایت بود که همگی ادعای بهترین بودن دارن اما نتیجه هاشون برای یه دوربین خاص یکسان نیست
    در مورد عکسای شما هم باید بگم عکسای بدون نویزی هستن اما مثل اینکه مشکل رنگ دارن منظورم رنگ سبز قسمت پائین عکس شماست
    بهترم هست زیاد روی دوربین یه هروسیله دیگه ای که سازنداش ما نیستسم تعصب به خرج ندیم چون اونچه مهمه اینه که تمامی برندهای سازنده دوربین یکه تاز میدان نیست هرکدام در قسمتی برتری داره
    ژاپنی جنس طراحی می کنه چینی می سازه من و شما هم باید سر اینکه این خوبتر یا اون به هم بپریم
    حالا اگه سازنداش ایران بود یا شهر شما یا شهر من یه چیز دیگه
    هدف بنده و سایر دوستان اینه که بتونیم نقاط ضعف و قوت یه دوربین متوجه بشیم تا بتونیم با هزینه کمتر بهترین انتخاب رو داشته باشیم
    با سپاس

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام من خودمم دنبال خرید دورینم منتها کامپکت میخام بگیرم و بیشتر هم کنون دوست دارم. یه مدل دوربین رو هم به انتخاباتون اضافه کنید نیکون. اونم فکر کنم تو ردیف اول باشه . نمیدونم ولی نیکون d60 رو یه نگاه بندازید البته من خودم مشخصاتش رو ندیدم عکسش رو تو یه سایت دیدم.فکر کنم همرده دوربینهایی مثل کنون sx10 باشه. ولی من فکر کنم از نظر کیفیت عکسبرداری تو شب و ایزو بالا احتمالا نیکون و سونی حرف بیشتری داشته باشند تا کنون. البته من تو رده کامپکت از این دوربنای کوچیک کنون دوست دارم که دلیل خاصی داره .

در ضمن من میخام کنونa590is یا a1000 کدومش بهتره؟؟؟؟؟

تنظیمات دستی 590کامله و ارزونتره 20 تومنی.از a1000.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام من خودمم دنبال خرید دورینم منتها کامپکت میخام بگیرم و بیشتر هم کنون دوست دارم. یه مدل دوربین رو هم به انتخاباتون اضافه کنید نیکون. اونم فکر کنم تو ردیف اول باشه . نمیدونم ولی نیکون d60 رو یه نگاه بندازید البته من خودم مشخصاتش رو ندیدم عکسش رو تو یه سایت دیدم.فکر کنم همرده دوربینهایی مثل کنون sx10 باشه. ولی من فکر کنم از نظر کیفیت عکسبرداری تو شب و ایزو بالا احتمالا نیکون و سونی حرف بیشتری داشته باشند تا کنون. البته من تو رده کامپکت از این دوربنای کوچیک کنون دوست دارم که دلیل خاصی داره .

در ضمن من میخام کنونa590is یا a1000 کدومش بهتره؟؟؟؟؟

تنظیمات دستی 590کامله و ارزونتره 20 تومنی.از a1000.
    دوست عزیز
    یقینا نیکون در رده slr حرف اول را می زند اما در سایر رده ها نه
    تا اونجا که من می دونم d60 یک slr می باشد و sx10 یک سوپرزوم و این دو هیچگاه باهم قابل مقایسه نیستند
    با سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

dijikala بدون گارانتی اصلی تازه گرونتر میفروشه من 3 پایه گرفتم جنس خوب با 1.5 سال گارانتی 22 تومن 15 تومنی و 9000 تومنی هم داره که diji ارزونترینشو میده که بیشتر واسه دوربین کامکت نه نیمه حرفه ای که سنگینتره من که ازش راضیم دوربین خوبیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیز همه ما روزانه چند ساعت از وقتمون رو پای اینترنت می ذاریم که بتونیم یه انتخاب درست انجام بدیم
    فکر کنم هدف اصلی ایجاد این فروم هم یه همچین چیزیه
    من روی هیچ برند یا دوربین خاصی تعصب ندارم و نخواهم هم داشت اما
    حرف من فقط در تائید حرفهای شما بود
    قصدم فقط مقایسه ریوهای مختلف چند سایت بود که همگی ادعای بهترین بودن دارن اما نتیجه هاشون برای یه دوربین خاص یکسان نیست
    در مورد عکسای شما هم باید بگم عکسای بدون نویزی هستن اما مثل اینکه مشکل رنگ دارن منظورم رنگ سبز قسمت پائین عکس شماست
    بهترم هست زیاد روی دوربین یه هروسیله دیگه ای که سازنداش ما نیستسم تعصب به خرج ندیم چون اونچه مهمه اینه که تمامی برندهای سازنده دوربین یکه تاز میدان نیست هرکدام در قسمتی برتری داره
    ژاپنی جنس طراحی می کنه چینی می سازه من و شما هم باید سر اینکه این خوبتر یا اون به هم بپریم
    حالا اگه سازنداش ایران بود یا شهر شما یا شهر من یه چیز دیگه
    هدف بنده و سایر دوستان اینه که بتونیم نقاط ضعف و قوت یه دوربین متوجه بشیم تا بتونیم با هزینه کمتر بهترین انتخاب رو داشته باشیم
    با سپاس
    دوست عزیز بنده با نظر شما کاملا موافقم ونه در پست قبلی و نه در هیچ پستی ذکر نکردم که دوربین بنده بهتره و قصد جانب داری از دوربین خودم را نداشتم مشکل رنگ هم به خاطر دوربین نیست به خاطر تجربه کم بنده در رابطه با عکاسی است و آن لینکی که در مورد H50 قرار دادم هدف زیر سوال بردن این دوربین نبود بلکه منظورم در رابطه با review سطحی و ناشیانه آن سایت بود . فقط چون این دوربین را دارم تجربیات خود در استفاده از این دوربین بیان می کنم و از اینکه این نمونه عکسها را اوردم هدفم این بود که بگویم می شود با تکنیک های خاص با مشکل نویز مقابله کردو گفتم اگر همان عکس را با ایزو بالا میگرفتم نتیجه عکسی نویزی بود.ولی حرف من در پست قبلی جانبداری از برند خاصی نبود و چون شما آن سایت را هدف قرار دادید اینچنین بیان نمودم.چون نظرم شخصیم این است بجای گشتن در سایت های مختلف که جز تردید و دو دلی چیزی به همراه ندارد یک مرجع خوب را انتخاب و مد نظر قرار دهیم و اگر به صفحات مختلف آن سایت که معرفی کردم توجه کنید متوجه می شوید که چگونه فنی و استادانه به تحلیل موضوع پرداخته و در نهایت هم انتخاب خود را به عنوان یک پیشنهاد بیان کرده و اگر انگلیسی تان خوب است می بینبد در قسمتهای بیان می کنه که تمامی این دوربین ها اختلاف جزئی با هم دارند .در انجا می بینید h50 با fz28 و sx10 از لحاظ کیفیت و ایزو و فلاش در یک سطح است و مواردی مانند تنظیمات گسترده و طراحی و استیل دوربین و... باعث شده که fz28و sp650 و sx10 در زمره پیشنهاد قرار گیرد که این خیلی مهم نیست چون شما بسته به علایقتان هر کدوم را مد نظر قرار دهید مطئنا بهترین انتخاب را کردید.
    با کمال احترام
    Last edited by unforgiven2009; 15-02-2009 at 23:30.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •