روی گل سوم هم عالی کار کرد
ولی امسال سال منچستره اینو مطمئنم که فینال برنده میشیم و خیلی راحت تر از پارسال و سال 99 به جام میرسیم
روی گل سوم هم عالی کار کرد
ولی امسال سال منچستره اینو مطمئنم که فینال برنده میشیم و خیلی راحت تر از پارسال و سال 99 به جام میرسیم
امیدورام رونالدو یکی از این شوت های خوشگلش رو تو بازی با بارسا بزنه
از قدیم گفته تا سه نشه بازی نشه
به پرتو زد به آرسنال هم زد حالا مونده بارسا
مهم بازي تماشا پسنده : اميدوارم هر دو تيم يه فينال زيبا رو رقم بزننروی گل سوم هم عالی کار کرد
اونکه فوق العاده بودروی گل سوم هم عالی کار کرد
اولش گفتم رونی به کی پاس داد ؟
یهو دیدم یکی مثل موشک داره به سمت توپ میاد
مهم اینکه منچستر قهرمان میشهمهم بازي تماشا پسنده : اميدوارم هر دو تيم يه فينال زيبا رو رقم بزنن
حالا اگه قشنگ هم بود که چه بهتر
برا من که سخته بگم کدومشون قهرمان ميشن ، 50 ، 50 هستمهم اینکه منچستر قهرمان میشه
حالا اگه قشنگ هم بود که چه بهتر
بعضيا که طرفدار دو تيمن ميگن کمرنگ پر رنگ داره تعصبمون : ولي چندين ساله که نميتونم بگم کدوم رو بيشتر دوست دارم
ايشا . . . بازي قشنگي بشه
آها از اون لحاظبعضيا که طرفدار دو تيمن ميگن کمرنگ پر رنگ داره تعصبمون : ولي چندين ساله که نميتونم بگم کدوم رو بيشتر دوست دارم
ايشا . . . بازي قشنگي بشه
اینم حرفیه
حالا این دفعه بیا برای منچستر دعا کن ، جای دوری نمیره![]()
جالبه چلسي با ما کري داشت الان ميگن که به اميد قهرمانيه منچستر ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
من عاشق لیگ انگلیس هستم.با تمام وجود امیدوارم منچستر یونایتد قهرمان بشه.سبک بازی چلسی و منچستر خیلی به هم نزدیکه و اگه منچستر یک بازی منطقی رو مثل چلسی انجام بده بدون شک قهرمانه
خط دفاع بارسلونا به شدت نفوذ پذیره
و دیشب دیدیم که مالودای آماده به راحتی می تونست ازش عبور کنه
مطمئنا سرعت کریستیانو رونالده خیلی بیشتر از مالودا هست و راحت تر می تونه عبور کنه.دفاع منچستر هم مثل دفاع چلسی عالیه.مطمئنا تیم قهرمان بهترین بازیکن اروپا و جهان به ما نشون میده
مسی در بازی با چلسی هیچ عددی نبود.این دوبازیکون هر دو دریبل زن هستن در حالی که رونالدو هم هد زنه-هم شوت زنه-هم سرعتی تره
پس مسی باید بره بمیره.لیاقت بارسلونا دیشب مقابل یک تیم درجه 1 انگلیسی معلوم شد.بهترین خط حمله ی جهان فقط یک توپ درون چار چوب داشت.
البته همه ی اینا در صورتی که میشل جون(میشل پلاتینی)این دفعه برای بازی فینال به داور خط نده.که البته تیمای انگلیسی این قدر قوی هستن که ناداوری هم روی کارشون تاثیر نذاره.حالا بارسلونا تاکی میخواد شانسلونا باشه.بالاخره پلاتینی هم میره
به امید قهرمانی منچستر یونایتد
Last edited by S.Y.K; 07-05-2009 at 23:43.
بله دقیقاجالبه چلسي با ما کري داشت الان ميگن که به اميد قهرمانيه منچستر ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
الان چلسی باید فینال می بود
ولی حالا که نیست صد در صد امیدوارم یک تیم انگلیسی قهرمان بشه(که میشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)