تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 291 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

يك خبر خوشحال كننده:

فان بومل تابستان سال آينده در شالكه؟

سرمربي شالكه از علاقه‌مندي‌اش به خريد كاپيتان هلندي بايرن مونيخ در تابستان آينده خبر داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فرد روتن، سرمربي شالكه پيش از ديدار هفته ي دوازدهم رقابت‌هاي بوندسليگا برابر بايرن مونيخ به روزنامه ي "بيلد" گفت: بعيد نيست، فان بومل تابستان آينده راهي «گلزن كرشن» شود.
    اين مربي گفت: مارك را بسيار خوب مي‌شناسم. اما در جواب پرسش درباره ي علاقه‌مندي به جذب او بايد كمي فكر كنم.
    اين مربي پيوستن بازيكن هموطنش را تكذيب نكرد. آندرياس مولر مدير باشگاه شالكه هم در اين باره گفت: فان بومل سال‌ها پيش در فهرست خريد‌هاي ما بود، اما او در اين ميان بيش از 30 سال سن دارد و كسي نيست كه بتوان در آينده روي او برنامه‌ريزي كرد.
    روتن و فان بومل از زمان حضورشان در باشگاه آيندهوون هلند يكديگر را به خوبي مي‌شناسند و همواره با هم در تماس بوده‌اند. كندي گفت‌وگوها بر سر قرارداد كاپيتان بايرن مونيخ با سران اين باشگاه بر سر تمديد قرارداد او هم به احتمال جدايي اين هلندي از بايرن دامن مي‌زند.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

خوشحالي کلينزمن پس از پيروزي بايرن ديدني بود

مربي بايرن مونيخ پس از پيروزي 2 بر يک در برابر شالکه شادي غير قابل وصفي کرد که در وصف نمي گنجد.
    به گزارش خبرگزاري پانا و به نقل از سايت گل، يورگن کلينزمن پس از بازي مقابل شالکه در کنفرانس خبري اعلام کرد: ما از اين برد بسيار احساس رضايت و خوشي مي کنيم چرا که با کسب 3 امتياز بازي به خانه بر مي گرديم.

کلينزمن همچنين اعلام کرد: در نيمه اول تيم شالکه واقعا زير فشارهاي تيم ما بود و بسيار مقاومت کرد.

وي افزود: اگر اين بازي دوباره تکرار شود، بازيکنان من به همين خوبي بازي خواهند کرد و به راحتي اين بازي را مي بردند.

سرمربي سابق تيم ملي آلمان خاطر نشان کرد: بازيکنان شالکه بسيار خوب بازي کردند و مقاومت بالايي از خود نشان دادند ولي بايرن فقط براي برد به زمين رفته بود.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

فان بومل تابستان سال آينده در شالكه؟
    زودی ردش کنند بره که رو دستشون میمونه! : دی

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تصميمي براي آينده
    كوراني: اشتباهم را جبران مي كنم كه به تيم ملي برگردم

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال شالكه مي كوشد اشتباه خود را جبران كرده و به تيم ملي آلمان باز گردد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از شبكه ورزشي آلمان، كوين كوراني گفت: مرتكب اشتباهي شدم كه بايد آن را جبران كنم. به اين نحو، مي توانم اميد داشته باشم باز هم به تيم ملي دعوت شوم.
    وي اظهار داشت: در دوران ورزشي هر بازيكن، اشتباه صورت مي گيرد. مهم اين است كه بازيكن پي به اشتباهش ببرد و در مقام جبران برآيد. من هم مي خواهم اشتباهم را جبران كنم. برايم حضور در تيم ملي آلمان به پايان نرسيده است.
    اين مهاجم ادامه داد: اميدوارم فرصت صحبت با يواخيم لو، سرمربي تيم ملي، را بيابم تا به طور رسمي از او به خاطر رفتارم عذرخواهي كنم.
    كوراني در بازي چند هفته قبل با روسيه از اينكه نامش در جمع ذخيره ها قرار گرفت و به بازي نرفت،‌ ناراحت شد و در بين دو نيمه، ورزشگاه را ترك گفت كه اخراج وي را از تيم ملي به همراه داشت.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بایرن به دنبال بازيكن ماه بوندس ليگا
    ودد ايبسويچ مهاجم هوفنهام جايزه برترين بازيكن ماه بوندس ليگا را از آن خود كرد. اين ملى پوش بوسنيايى در رقابت هاى اين فصل ليگ آلمان با ۱۳ گل نه تنها برترين گلزن اين رقابت ها است بلكه يكى از اصلى ترين عوامل پيشرفت باشگاهش نيز به شمار مى آيد.
    ايبسويچ پس از دريافت اين جايزه، گفت: «از اينكه اين افتخار را به همراه هوفنهايم به دست آوردم واقعا خوشحالم و اميدوارم در آينده بيش از اينها نيز در كارنامه افتخاراتم ثبت كنم.» گفته مى شود عملكرد درخشان اين بازيكن اين روزها مورد توجه باشگاه هاى منچستر يونايتد و بايرن مونيخ قرار گرفته است.

Last edited by mohamad23; 11-11-2008 at 05:14.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سرمربى آرژانتين در مونيخ
    دميكليس: آرزو داشتم از مارادونا امضا بگيرم

ديه گو آرماندو مارادونا سرمربى جديد تيم ملى آرژانتين، شنبه براى ساعاتى در مونيخ ديده شد. در ابتدا گمان مى رفت مارادونا براى تماشاى بازى حساس اين هفته بوندس ليگا بين تيم هاى بايرن مونيخ و شالكه تا ساعات پايانى يكشنبه در مونيخ ماندگار باشد اما برخلاف انتظارات، سرمربى سرشناس آرژانتينى ها خيلى زود مونيخ را ترك كرد. مارادونا بلافاصله پس از پايان مذاكراتش با ۲ بازيكن آرژانتينى بايرن به سمت فرودگاه مونيخ حركت كرد. مارتين دميكليس مدافع آرژانتينى بايرن مونيخ در گفت و گو با خبرنگار بيلد در مورد مذاكره يك ساعته خود با مارادونا گفت: «تا ۱۰ سال پيش آرزو داشتم مارادونا را از نزديك ببينم و از او امضا بگيرم. وقتى باخبر شدم الگوى من به عنوان سرمربى جديد تيم ملى آرژانتين انتخاب شده، بسيار خوشحال شدم. بعضى از خوشحالى ها را نمى توان توصيف كرد. هنگامى كه مارادونا عنوان كرد براى مذاكره با من و سوسا قصد دارد به مونيخ بيايد، در پوست خودم نمى گنجيدم. فكر نمى كردم روزى بتوانم چنين ملاقاتى را با مارادوناى بزرگ داشته باشم.» دميكليس در ادامه صحبت هاى خود افزود: «وقتى به سمت هتل محل اقامت مارادونا مى رفتم بى نهايت خوشحال بودم. البته كمى هم استرس داشتم.» مدافع آرژانتينى بايرن در مورد جزئيات ملاقات خود با سرمربى جديد تيم ملى كشورش گفت: «راستش را بخواهيد فكر نمى كردم مارادونا چنين شخصيت دوست داشتنى داشته باشد. در ابتدا خودم را براى يك گفت و گوى كاملاً جدى و تا حدى خشك آماده كرده بودم اما وقتى دقايقى از جلسه گذشت احساس بسيار خوبى به من دست داد.» دميكليس در مورد تغيير و تحولات احتمالى در فوتبال كشورش گفت: «با حضور مارادونا در رأس كادر هدايت تيم ملى آرژانتين مى توان انتظار فوتبالى كاملاً تهاجمى را داشت. ديه گو عاشق فوتبال تهاجمى و زيباست و مسلماً دوست دارد تيمش چنين فوتبالى را به نمايش بگذارد. همه ما اميدواريم به همراه ديه گو حضورى قدرتمندانه در جام جهانى ۲۰۱۰ داشته باشيم.»

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دميكليس: آرزو داشتم از مارادونا امضا بگيرم
    طرف خطريه. مواظب باش معتادت نكنه

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اعتماد به نفس بالاي دروازه بان اشتوتگارت
    لمان: در 39 سالگي احساس جواني مي كنم

خبرگزاري فارس: دروازه بان سابق تيم ملي فوتبال آلمان گفت: در شرايط كنوني احساسي همانند يك بازيكن جوان را دارم و هرگز فكر نمي كنم 39 ساله شده و در پايان دوره ورزشي ام هستم.

به گزارش خبرگزاري فارس، ينس لمان در برنامه شبكه تلويزيوني ZDF آلمان كه روز دوشنبه بصورت زنده پخش شد، شركت كرد و از مسئولان اين شبكه، گزارشگران و مجريان برنامه و نيز مردم علاقمند كه در جشن تولد 39 سالگي خود سهيم شدند، تشكر كرد.
    سنگربان حال حاضر تيم اشتوتگارت، اظهار داشت: اكنون كه در اين جمع هستم احساس پيري در فوتبال نمي كنم. آنقدر پر شور و نشاط هستم كه حس مي كنم بازيكني جوانم.
    لمان كه روز دوشنبه قدم در 39 سالگي گذاشت، به اين خاطر مورد توجه برنامه ورزشي شبكه تلويزيوني مذكور قرار گرفت و در جشن تولدي كه بصورت زنده برايش تدارك ديده شده بود، شركت كرد.
    وي كه در مسابقات جام ملت هاي اروپا، از دروازه تيم ملي آلمان محافظت كرد و بعد از آن كناره گرفت، بيان كرد: در شرايط حاضر بخاطر داشتن شور و نشاط به چيزي به اسم خاتمه فوتبال فكر نمي كنم.
    دروازه بان سابق تيم هاي آرسنال انگليس، آ.ث.ميلان ايتاليا و بروسيادورتموند آلمان عنوان داشت: قراردادم با اشتوتگارت تا يك سال ديگر است؛ اما با توجه به شرايط خوب بدني كه دارم احتمال دارد بازهم آن را تمديد كنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

صحنه اعتراض بازیکنان به داوران وحشتناک است

رئیس باشگاه بایرن مونیخ پس از هفته جنجالی فوتبال بوندس لیگا، به حمایت از داوران آلمانی پرداخته است. به گزارش خبرگزاری مهر، قیصر فوتبال آلمان از رفتار بازیکنان و مربیان فوتبال آلمان انتقاد کرده است. در هفته دوازدهم رقابت های بوندس لیگا اتهامات فراوانی متوجه داوران آلمانی شد که بکن باوئر را بر آن داشت تا به دفاع از آنها بپردازد.
    برپایه گزارش گل، بکن باوئر گفت: دیدن تصاویر بازیکنان، مربیان و نیمکت ذخیره ها در حالی که به تصمیمات داوری اعتراض می کنند وحشتناک است.
    وی با اشاره به کشورهای اسپانیا، انگلستان و فرانسه ، افزود: فکر می کنم مردم آنجا هم قادر باشند این رفتارها را از خود بروز دهند.
    پس از صحنه هایی که روز شنبه مشاهده شد، اوگن استریگل، رئیس هیئت داوران فوتبال آلمان، تصمیم دارد در تاریخ 17 نوامبر (27 آبان) در خصوص مشکلات داوری فوتبال آلمان اقدام به برپایی یک میزگرد کند.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بایرن مونیخ به دنبال جانشین ون بومل

sport.com: باشگاه بایرن مونیخ آلمان با ارائه پیشنهاد 15 میلیون یورویی به دنبال آناتولی تیمشوک، هافبک اوکراینی تیم زنیت روسیه است.

به نظر می رسد این بازیکن 29 ساله جانشین مارک ون بومل هلندی خواهد شد که قراردادش در پایان فصل به اتمام می رسد.
    بایرن در این تابستان نیز به دنبال این بازیکن اوکراینی بود اما وضعیت نامطمئن آینده ون بومل آن ها را مجبور کرد تا برای فصل آینده با تیمشوک قرارداد ببندند.
    آینده ون بومل همچنان در شک و تردید است و باشگاه مذاکره تمدید قراداد با او را به آینده موکول کرده و این بازیکن نگران موقعیت خود در بایرن مونیخ است.
    راب ینسن، مدیر برنامه های ون بومل در این بار می گوید: " ما همچنان منتظر بایرن و برنامه های آن ها هستیم. "
    " اگر آن ها مارک(ون بومل) را نخواهند، او آلیانزآرنا را ترک خواهد کرد. این جزئی از فوتبال است. "

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •