اعتماد به نفس بالاي دروازه بان اشتوتگارت
لمان: در 39 سالگي احساس جواني مي كنم
خبرگزاري فارس: دروازه بان سابق تيم ملي فوتبال آلمان گفت: در شرايط كنوني احساسي همانند يك بازيكن جوان را دارم و هرگز فكر نمي كنم 39 ساله شده و در پايان دوره ورزشي ام هستم.
به گزارش خبرگزاري فارس، ينس لمان در برنامه شبكه تلويزيوني ZDF آلمان كه روز دوشنبه بصورت زنده پخش شد، شركت كرد و از مسئولان اين شبكه، گزارشگران و مجريان برنامه و نيز مردم علاقمند كه در جشن تولد 39 سالگي خود سهيم شدند، تشكر كرد.
سنگربان حال حاضر تيم اشتوتگارت، اظهار داشت: اكنون كه در اين جمع هستم احساس پيري در فوتبال نمي كنم. آنقدر پر شور و نشاط هستم كه حس مي كنم بازيكني جوانم.
لمان كه روز دوشنبه قدم در 39 سالگي گذاشت، به اين خاطر مورد توجه برنامه ورزشي شبكه تلويزيوني مذكور قرار گرفت و در جشن تولدي كه بصورت زنده برايش تدارك ديده شده بود، شركت كرد.
وي كه در مسابقات جام ملت هاي اروپا، از دروازه تيم ملي آلمان محافظت كرد و بعد از آن كناره گرفت، بيان كرد: در شرايط حاضر بخاطر داشتن شور و نشاط به چيزي به اسم خاتمه فوتبال فكر نمي كنم.
دروازه بان سابق تيم هاي آرسنال انگليس، آ.ث.ميلان ايتاليا و بروسيادورتموند آلمان عنوان داشت: قراردادم با اشتوتگارت تا يك سال ديگر است؛ اما با توجه به شرايط خوب بدني كه دارم احتمال دارد بازهم آن را تمديد كنم.