اگر بخواید تغییرات رو از لوکال به هاست انتقال بدید باید جوملا همون ورژن رو روی هاستتون نصب کنید و سپس دیتا بیس رو جایگزین کنید ..
اگر بخواید تغییرات رو از لوکال به هاست انتقال بدید باید جوملا همون ورژن رو روی هاستتون نصب کنید و سپس دیتا بیس رو جایگزین کنید ..
ورژن انگلیسی اخرین نسخه ..
joomla.org/download.html
فارسی ساز هم بفرمایید اینجا هم ورژن فاسی کامل هست هم بسته فارسی ساز که برای فارسی کردن مدیریت و کاربری استفاده میشه ..
به نظر من از همین روش استفاده کنید بهتره ..
بعد از نصب به قسمت مدیریت زبان رفتید تا فارسی کند ؟ نداشت ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر نداشت از همین تاپیک بگیرید و بنصبید ..
سلام یه سوال دارم تورو خدا سریع جواب بدید کارم فوریه
چه طوری تو مامبو فوتر رو از بخش کاربری و مدیریت بردارم؟
ممنون
از توی پوشه includes باید فایل footer.php رو ویرایش کنید ..
سلام
من از هاست فری Byethost استفاده میکنم و این سایت خودش تمامی سیستم های محتوا رو داره !
من جوملا 1.5.7 رو با سیستم خود این سایت نصب کردم ولی خودش یک ادرس میده که وقتی روی اون میرم چیزی نمیاد و Error Requested Server میده !
مشکل از چیه ؟ مثلا من توی مسیر htdocs/joomla نصب میکنم برای باقی نصب سیستم به کدوم ادرس باید برم ؟
خودش مثلا مینویسه :
benygh.co.cc//joomla
ولی این ادرس همون اررور رو میده که گفتم !
اگه خودم آپلود کردم باید از کدوم مسیر نصب کنم ؟
من اول جوملا رو هاست نصب کردم با قالب پیش فرض
بعد رو کامپیوتر خودم تمپلت پیش فرض جوملا رو عوض کردم تو هاست جایگزین کردم ولی بازم قبلی ها رو نشون می ده !
در صورتی که وقتی فایل ها رو رو لوکال می زارم عوض می شه
کش مرورگر هم پاک کردم
Last edited by ali_gamer; 22-09-2008 at 15:56.
سلام
من دنبال کامپوننتی بودم که صفحات جوملا رو به صفحات html تبدیل کنه که تو یه تاپیک دیگه محس جان اینطوری برای من نوشت:
Mohsen khan
جوملاي جديد يعني 1.5.7 در پنل مديرش چنين امكاني هست
و نيازي به كامپوننت هم نداره
اما من الان جوملا 1.5.7 رو نصب کردم ولی هر چی تمام قسمت مدیریتش رو زیر رو کردم چنین چیزی پیدا نکردم
لطفا راهنمایی کنید چطوری باید اینکار رو بکنم
ممنون
در بخش پنل مدير
گزينه global configuration - بخش seo setting
من منظور شما رو متوجه نمی شم دیتا بیسی که رو کامپیوتر ساختم رو چه جوری منتقل کنم
باید از توی php my admin یه دیتابیس رو export کنید و روی هاست ایمپورت کنید ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)