تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 229 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

روزنامه هاي ايتاليايي خبر دادند:

مصدوميت كاكا و دوري دو ماهه از ميادين فوتبال
    خبرگزاري فارس: بازيكن بزريلي تيم فوتبال آ.ث ميلان ايتاليا به شدت از ناحيه كشاله پاي راست و مفصل زانو آسيب ديد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتا دلو اسپورت، كاكا در بازي برابر سيه‌نا آسيب ديد و آنطور كه پزشك ميلان گفته استراحت دو ماهه وي قطعي است.
    اين در حالي است كه آنجلوتي سرمربي ميلان پيش از اين نگران مصدوميت فاوالي بوده و نمي خواهد در شرايط سخت رقابت در جدول كالچو سهميه اروپايي را به خاطر بحران مصدوميت بازيكنان از دست بدهد.
    كاكا در حالي ورزشگاه را با گريه ترك مي كرد كه به احتمال زياد حضور در اردوي تيم ملي برزيل در دو هفته آينده را هم از دست داده است.

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جدییییی؟ واااای
    چقدر بد شد. باید فاتحه تیمو بخونیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

این فصل تمام بار تیم روی کاکا و سیدرف بود.
    اگه این 2 تا نبودن معلوم نیس چی می شد. امیدوارم زود تر خوب بشن.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سیدورف؟؟!!!
    تازه تمام بار سیدورف روی تیم بود
    نگاه کن از موقعی که سیدورف نیستش تیم چقدر خوب بازی می کنه
    Last edited by B3HZ@D; 17-03-2009 at 17:47.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ردنپ هوادار بكهام است

هرى ردنپ اعتراف كرد كه از هواداران پروپاقرص ديويد بكهام بوده و مايل به جذب اين بازيكن است. ردنپ گفت: «من از هواداران پروپاقرص بكهام هستم. او يك فوتباليست فوق العاده و يك الگوى بزرگ است. بدون شك من از عقد قرارداد قرضى با او خوشحال خواهم شد.» ردنپ خاطرنشان كرد: «بكهام يك بازيكن بزرگ است و شايد بتوان گفت هنوز هم بهترين پاس هاى بلند ارسالى در فوتبال توسط او انجام مى شود. فكر مى كنم هر باشگاهى به بكهام نگاه مى كند. او خريد فوق العاده اى به صورت قرضى خواهد بود.»

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پاتو از خودش بيشتر انتظار دارد

با وجود گلزنى در هفته هاى اخير مهاجم برزيلى ميلان معتقد است بايد بازى خود را تقويت كند.در پيروزى ۵ بر يك ميلان مقابل سيه نا، «پاتو » و « اينزاگى » هر كدام ۲ بار گلزنى كردند اما مهاجم برزيلى ميلان «سوپر پيپو » را الگوى خود مى داند.«پاتو» به سايت رسمى باشگاه ميلان گفت: « من از پيروزى تيم و گلزنى در ديدار روز گذشته بسيار خوشحالم اما مى دانم بايد هميشه بهتر شوم و به ميلان كمك كنم تا فصل آينده در رقابتهاى ليگ قهرمانان اروپا حضور يابد. »اين مهاجم برزيلى در مورد زوج خود در خط حمله ميلان گفت: « با اينزاگى هماهنگ شده ام، كسى كه الگوى من است و بايد چيزهاى زيادى در كنار او ياد بگيرم. پيپو يك بازيكن كنارى خيلى خوب در محوطه جريمه است و امروز خوشحالم به آمار گلزنى ۳۰۰ گل خود رسيد. »پاتو افزود: « بعد از گلزنى در آغوش رونالدينيو و امرسون قرار گرفتم زيرا آنها هميشه به من نزديك هستند، آنها در طول تمرينات به من كمك زيادى مى كنند و تنها راهى كه مى توانستم تشكر كنم اين بود كه شادى خودم را با آنها تقسيم كردم. »

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

كاكا دوباره در دام مصدوميت

روز يكشنبه، كاكا بعد از مدت ها به زمين چمن بازگشت تا خاطره مصدوميت از ناحيه پايش را به فراموشى بسپارد. اين برزيلى ۲۶ ساله كه از ۷ فوريه تاكنون بخاطر مصدوميت پاى چپش نيمكت نشين شده بود، در نيمه دوم مسابقه تيمش مقابل سيه نا به زمين آمد و در پيروزى ۵ بر يك تيمش نقش مهمى ايفا كرد اما در نهايت در دقيقه ۷۲ بازى متحمل مصدوميت جديدى شد، جراحتى كه نگرانى زيادى براى او به وجود آورد. آدريانو گاليانى در اين رابطه اعلام كرد اين مصدوميت چيز مهمى نيست و جاى نگرانى وجود ندارد، هرچند خود بازيكن با خوش بينى كمترى به جريانات نگاه مى كند. اين هافبك در اين رابطه به خبرنگاران گفت: خيلى نگرانم و نمى دانم كى مى توانم دوباره بازى كنم. فقط يك بازى در زمين بودم و دوباره به سر جاى اولم بازگشتم. وى در ادامه گفت: ديگر نمى دانم بايد چه كار كنم، احساس مى كنم دردى كه دارم مانند گذشته است، نمى دانم كى از اين طلسم مصدوميت خلاص مى شوم. ميلان مصيبت ديگرى را هم در بازى با سيه نا تجربه كرد، زمانى كه دروازه بان اين تيم كريستيان آبياتى به دليل مصدوميت از ناحيه زانو از زمين خارج شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پايان فصل براي آبياتي

آ.ث.ميلان تا پايان فصل نمي‌تواند از دروازه‌بان خود، كريستيان آبياتي استفاده كند.
    در ديدار مقابل سيه‌نا كه به پيروزي 5 بر 1 ميلان انجاميد، آبياتي در برخوردي كه با هم‌تيمي‌اش، جوزپه فاوالي داشت، دچار مصدوميتي شديد در ناحيه زانو شد. بدين ترتيب گلر سابق تيم ملي ايتاليا ماه‌ها بايد دور از ميادين فوتبال باشد.

به گزارش كيكر، آبياتي 31 ساله پيش از فصل موفق شده بود جاي ديدا را به عنوان دروازه‌بان اول اشغال كند و وي را گلر دوم تيم نمايد. وي از سال 1998 به عضويت در تيم روسونري‌ها درآمد، اما مدتي به عنوان يار قرضي براي يوونتوس تورين و نيز آتلتيكو مادريد اسپانيا بازي كرد.

ميلان در كنار ديدا كه در برابر سيه‌نا از دقيقه 12 جايگزين آبياتي شد، زليكو كالاچ استراليايي را هم به عنوان دروازه‌بان در اختيار دارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در واكنش به پيشنهاد پرس

آنچلوتي: با فلورنتينو راحت هستم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال آ.ث ميلان ايتاليا از پيشنهاد رسمي رئيس احتمالي آينده رئال مادريد استقبال كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت ماركا، با اينكه در ايتاليا گفته مي‌شود سرمربي ميلان قصد دارد همچنان در اين تيم بماند ولي مطبوعات اسپانيايي معتقدند او از پيشنهاد فلورنتينو پرس رئيس سابق باشگاه رئال مادريد براي مربيگري كهكشاني ها استقبال خواهد كرد.
    كارلو آنچلوتي از اينكه فلورنتينو پرس نامزد رئال مادريد او را به عنوان مربي بعدي تيم در نظر گرفته ابراز خشنودي كرده است.
    وي گفت: با فلورنتينو راحت هستم و اگر قرار باشد در كنار او باشم مي توانم سال هاي باشكوهي را براي رئال مادريد رقم بزنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به خاطر خريد خودرو‌هاي گران‌قيمت؛

بكام 250 هزار يورو ضرر كرد

خبرگزاري فارس: بازيكن انگليسي تيم فوتبال آ.ث.ميلان ايتاليا در يك سال گذشته نزديك به 250 هزار يورو متحمل ضرر مالي به خاطر كاهش بهاي خودرو‌هايش شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل روزنامه اكسپرس، ديويد بكام علاقه فراواني به خريد خودروهاي گران‌قيمت دارد اما به دليل كاهش بهاي اين خودروها و بحران اقتصادي غرب، نزديك به 300 ميليون تومان (250هزار يورو) ضرر و زيان مالي ديده است.
    در رده بندي كه در اين باره اعلام شده وي اولين نفر از بازيكنان انگليسي است كه در كاهش بهاي خودرو، بيشترين ميزان ضرر را متحمل شده است.
    در اين رده بندي استيوون جرارد و ريو فرديناند در رتبه دوم و سوم قرار دارند.
    بكام بازيكن تحت قرارداد با باشگاه لوس آنجلس گالاكسي امريكا است و به صورت قرضي براي آ.ث.ميلان ايتاليا بازي مي كند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •